Ondrais Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 (upraveno) Dobry je, ze se vzdycky najde nejakej african se six-pack co to prinese Upraveno 4. ledna 2023 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ještě něco co zůstalo z Vánoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Dneska zase na Belvederu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Hezkej vejkend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Birell IPA. Vcelku se dá I když na Brewdog Nanny State (nealko) to nemá. EDIT: Zjistil jsem, že Brewdoga mají v obchodu s pivem na Palmovce. Hned jsem jich 10 objednal Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Agent 12 Pětihvězda, vánoční speciál. První tři byly jako dobrý, ale žádný zázrak. Ale inteligentní jazyk se vpije. Po pár dnech, to pivo je skvělý a nic mu nechybí ani nenadbývá. A má úžasnou krémovou pěnu! Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Dneska po týdnu zase doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Arnoštova hořká 10°. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Já se musím po včerejšku opatrně rehydratovat, abych v sauně nezdech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Laško mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Se synem u Zlaté krávy a stylové pisoáry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 No tak to na mě nepůsobí uplně dobře ty hajzlíky... jako nachcat do pivního sudu jo... uff. Tam na pivo asi nepudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 2 hodinami, geometr napsal: No tak to na mě nepůsobí uplně dobře ty hajzlíky... jako nachcat do pivního sudu jo... uff. Tam na pivo asi nepudu. Myslíš, že se to jako recykluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 No tak to vůbec, ale asi mam k těm pivnim nádobám nějakou pivařskou úctu, či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Na kostovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Tohle je pitelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Dneska 12° Zichovec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Dneska v německém stylu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Dobřanský pivo jsem dlouho zanedbával, dnes napraveno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se