Traveller Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Nový Sony Z1C někde z výprodeje ideálně ještě s Kitekatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Ten vodafone urcite zavrhuju...sony z1c zni lip, ale mame rok 2016..zatim se mi nejvic pozdava huawei honor x5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 huawei x5za 5000,- ? jj, máš pravdu ten vodafon je úplně k hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Po spatnych zkusenostech od operatora uz telefon nikdy nekoupim...to je jediny duvod proc ne vodafone...specifikace a recenze jsou dobre Honor x5 je se da koupit za 6tis...to jeste prekousnu. Je jeste neco od napr. lenovo, huawei co bych mel zahrnout do vyberu? Jeste pridavam podminku 2GB ram a taky nemusi byt dual sim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Z1C se dá stále pořídit nová. Sice je to starší model, ale výkonově stále dostačuje a není to plácačka na mouchy. Sám ji mám a dokud bude sloužit, tak o změně neuvažuji. Manželka má Xiaomi Redmi 2 (enhanced) a je taky spokojená. Telefon má podobné parametry jako Z1C jen byl za polovinu. Upraveno 24. května 2016 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Co nějaký Xiaomi? Teď se dá koupit pod 5 tis. MI4, třeba v Oukey. Na Berky různý modely se zárukou a servisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Xiaomi bych se osobne nebal vyzkouset, ale pritelkyne by se s tim miui systemem mohla trapit, nedej boze ze by nekde narazila na cinstinu...zatim stale ve vyberu honor 5x a sony z1c...kazdy je uplne jiny rozmerove, tak asi necham finalni volbu na ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Xiaomi bych se osobne nebal vyzkouset, ale pritelkyne by se s tim miui systemem mohla trapit, nedej boze ze by nekde narazila na cinstinu...zatim stale ve vyberu honor 5x a sony z1c...kazdy je uplne jiny rozmerove, tak asi necham finalni volbu na ni Moje žena má starší Xiaomi Redmi a i když je to dost starej telefon a nemá LTE tak přechod na novej je problém. Aby to bylo výrazně lepší je třeba hodně připlatit. Jedinej problém u Xiaomi je, že nemaj podporu všech pásem LTE, což je v dnešní době už základ. Přemýšlel jsi o Huawei P8 lite ?? Ad Lenovo, sice maj celkem dobré parametry, ale servis a jejich systém je hroznej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 u Huawei sem se rozhlizel nejdriv...mame doma Mipad m2 , se kterzm panuje 100% spokojenost a to se mi jeste u zadneho telefonu/tabletu zatim nestalo. Nastavba nad androidem mi i pritulce taky maximalne vyhovuje.P8 Lite sem zvazoval, ale vadi mi tam slaba baterie. P9 Lite by byl asi optimum, ale ten uz je drahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Nebo mě teď napadlo, kamarád objednal z Amazonu todle: Motorola Moto G 3rd Generation (čistej Android - https://www.amazon.co.uk/Motorola-Generation-SIM-Free-Smartphone-Exclusive/dp/B014KT0KWE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1463056088&sr=8-1&keywords=motorola+g)A je fakt velmi spokojen, LTE frčí, má teda tuším T-Mobile, tak bych si ohlídal ty pásma co to podporuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 diky...Moto G se 2GB ramky, relativne cistym adroidem, nejakou vodeodolnosti...to vypada jako dalsi kandidat...takze mam 3adepty celkem...z toho uz pritulku donutim neco vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Ještě bych upozornil na v poslední době opomíjenou značku HTC. Vybraný model stojí sice nad 5 000 Kč, ale je to sázka na jistotu. Odladěný systém, dobrý servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 HTC mám taky rád, ale oni tu brzy nemusí být (stejně jako Sony - bohužel). Jinak Xiaomi je kompletně počeštěn, ovládání není nijak komplikované. Byl to pro moji ženu první smartfoun a sžila se s ním dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 To je bohužel pravda, ačkoliv zas tak brzy to asi nebude Teď koukám, že jsem zapomněl dát odkaz konkrétního telefonu, který bych doporučil: http://www.smarty.cz/HTC-Desire-626-SS-gsm-tel-Blue/18408/Produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Já bych doporučil Zopo speed 7 plus, dual sim, 3 gb ram, 16 gb v telefonu, android 5.1, slušná baterka a v alze je pod 5t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 P8 lite nebrat opravdu mizerná baterka. Má ho manželka a pořád jen nabíjí, jinak telefon pohledný. Za mě ten xiaomi pokukuji po něm má slot na dvě simky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Jak dopadl výběr? Mám stejný úkol,najít něco do 5litrů,max.5ti palec,pořádná baterie. Zatím jsem vybral Lenovo Vibe P1m. Můžete poradit ještě něco pro větší výběr. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Ještě tedy Lenovo P70Huawei Y6Gigabyte GSmart EliteStar Allview P8 Huawei nee na Alze špatný popis baterie 4000mAh (2200) Upraveno 19. června 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jak už jsem psal, mě potěšil zoopo speed 7 plus. Tvůj výběr, by asi až na baterii toho lenova hravě porazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Ještě tedy Lenovo P70Huawei Y6Gigabyte GSmart EliteStar Allview P8Huawei nee na Alze špatný popis baterie 4000mAh (2200)Nakonec to bude novinka Honor 7lite za 6000...ten ma specifikaci presne podle predstav plus nejnovejsi android plus kovove telo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se