Michal83 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Jj souhlas... :-) plusko dobrá volba
Alex77 Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Pokud pouzivas iphony a mas i dalsi zarizeni od Apple tak se Samsungem nezacinej.Dobra rada zdarma:-)
nekdo Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 jeho netlaci iphon ale dual sim...na druhou stranu co za sluzbu, kterou pouzivas na iosu nedokazes nahradit na androidu ?mozna imessages, ale i ty se daji nahradit (ano neni to kompatibilni)jedine na co narazis v ramci kompatibility je asi apple works (pages numbers keynote), a to je asi tak vsechno...android prinasi spoustu vyhod (pokud je umis/ chces vyuzit)anonymita a bezpecnost osobnich udaju je v dnesni dobe jen utopie...co se tyka samsumgu, tak co je trosku na prd jsou aktualizace a ta jejich nadstavba...na druhou stranu vse se da resit a diky rozsirenosti existuje i spousta alternativnich ROM..jinak co myslime je uplne jedno - co bude vi jedine apple a nikdo jiny...a samsung by mel predstavit novy note, a to je (rekneme si uprimne) v produktivite nekde trochu jinde, nez iphone...
African Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Kluci, kupuji manželce k narozkám Sony asi XZ 2 a koukám že všechny jejich vyšší řady telefonu mají Dual Sim kart, což je úplně zbytečné protože používá pouze jednu. Nebude ten telefon nějak habrovat nebo přepínat se když tam bude mít jenom jednu? Opravdu s Dual Sim telefony mám nulovou zkušenost, tak nevím co od toho čekat... Děkuji za postřehy. https://www.mall.cz/mobilni-telefony-sony/sony-xperia-xz2-dualsim-liquid-silver
ragu Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Nebude, dokud tam nevrazí druhou simku, ani to nepozná. Navíc tyhle dual sim mívají většinou hybridní sloty, takže tam místo druhý simky můžeš strčit paměťovku.
siwi Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Sony sice nemám, ale na dual sim jsem přešel vloni, když jsem si pořídil Honor 8. Podobnou otázku jsem si taky kladl, nicméně zbytečně. Dual simy sice v nastavení mají možnost jednotlivé šachty pro SIM karty zapínat nebo vypínat. Ovšem když bude v telefonu jenom jedna SIM, tak ovládání té druhé bude deaktivováno. Tedy nepůjde ani zapnout, ani vypnout. V praxi to pak znamená, že telefon o ní vůbec neví, a žádnou snahu se na ni připínat mít nebude. Velmi často pak lze tuto druhou šachtu využít jako čtečku paměťových karet (nevím, jak u Sony). Tam je to pak tuplem bez problémů.
Mareka01 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 S dual SIM jsem při používání nikdy neměl problém - ať už s vloženými dvěma nebo jednou SIM. Navíc by měla být v nastavení možnost zneaktivnit / vypnout druhý neobsazený slot - pokud máš možnost telefon vyzkoušet předem, koukni zda to má i tento model.
African Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Tak super, dostačující, děkuji moc za informaci :-)
sibirnaya Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Poraďte prosim nejaky kryt(obal) na Samsung 9plus. Ja pořidil Alcantru a je to neštesti jak se to špini. Navic stál přes tisicovku. DikyJa mam S9nePlus a na ni flip cover origo a pohoda.
laskajefajn Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Sibiř: odkaz prosim. Diky.
African Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 (upraveno) Objednaná XZ2, vypadá nabušeně, myslím že se bude mé drahé líbit, nemá jí tady někdo? :-) Konec konců spolu jedeme v Sony už pár dlouhých let a jen ta největší spokojenost. Alza opět nezklamala, zablikalo na mě všemi barvami Masakr cen, cha, pak následovala hláška rozbaleno, hmm a nakonec klasika po dlouhém pátrání distribuce EU, wow, borci a lidi jim to žerou :-) No tak jsem ho objednal v Sony, nerozbalený, českou distribuci, ale jelikož zrovna bohužel neprobíhal Masakr cen, tak jsem dal o dvě stovky víc, jsem já to ale vůl...ale aspoň k němu dali sportovní sluchátka Sony za 1 korunku českou :-) Upraveno 15. července 2018 uživatelem African
geometr Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Já s Alzou nikdy žádný problémy neměl, ani s telefony od nich a hlavně ani s reklamacemi a výměnou zboží a to u nich nakupuju prakticky co existujou. Teď, pravda, nějaká poslední objednávka šla dýl, páč zjevně nejsou lidi. Jinak EU distribuce / CZ distribuce... jestli to není zbytečná hysterie.
African Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Mě vadí ty lži, ale je pravda že lidi u nás na ně slyší... Za prvé, o žádný masakr cen nejde, jelikož za ty peníze seženeš ten telefon všude, za druhé nechápu proč by telefon měl být rozbalený, asi tam doplňují nějaké návody a za třetí to nejdůležitější, EU distribuce je až o pár tisíc levnější což v případě Alzy není. A příště až tam budeš kupovat telefon tak se na původ telefonu zeptej, protože takhle dlouho jsem se nezasmál..samozřejmě začnou CZ distribucí, pak se zeptej na výrobní číslo, tak to ti říct nedokážou a když už leží krabice na odběrním místě, ty si to číslo ověříš tak v Sony ti řeknou že o CZ distribuci nejde :-) Takže lež za lží a pokud tě ani toto neodradí od nákupu telefonu v Alze, je to čistě tvoje věc....
noviisek Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Na funkci to nemá vliv, ale to by tam mohli psát už rovnou i bio fair trade telefon vyrobeny cibetkama žijícími na hoře fudži. Tohle se mi taky příčí.Podle mě to je zboží, které někdo vrátil, když je to už rozbalene, ale nevím. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
ragu Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Asi mi něco uniká, ale jakej je rozdíl mezi EU a CZ distribucí a proč by EU měla stát míň? Jinak rozbalené = v drtivé většině případů zboží vrácené ve 14 denní lhůtě bez udání důvodu. Bývá o pár korun levnější.
African Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Asi mi něco uniká, ale jakej je rozdíl mezi EU a CZ distribucí a proč by EU měla stát míň? Jinak rozbalené = v drtivé většině případů zboží vrácené ve 14 denní lhůtě bez udání důvodu. Bývá o pár korun levnější. Telefony určené pro český trh jsou dražší než v jiných zemí, takže se to sem tahá z Rumunska, Chorvatska, Ukrajiny a dalších zemí, kde jsou telefony až o několik tisíc levnější než u nás. CZ distribuce se může lišit ve výbavě telefonu, aplikacích, dohrává se český jazyk kolikrát a hlavně se můžou lišit aktualizace. Porovnávali jsme moji CZ distribuci XZ1 compact s kamarádovou distribucí EU, nějáké aplikace mu tam chyběli, jako třeba plnohodnotný antivirus AVG, který tam mám, zprávy, 3D creator mu nejde spustit dodnes a ještě něco. Mě se nestalo, aby se mi telefon nějak sekal, jde jak po másle, to on už úplně tak odvařený z toho není.....Já si prostě myslím, že rozdíly tam jsou razantní i přes to, že většina prodejců ti bude říkat pravý opak Ale je tedy pravda, že CZ distribuce je v řádu o několik tisíc dražší, takže to je tak nějak na každým pro co se rozhodne. Telefonovat se dá se vším....
stosi Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Což je teda asi vizitka (ne moc dobrá) hlavně pro Sony... a byl bych s nimi rychle hotov. Naštěstí to většina výrobců nedělá.
Hasňa Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 (upraveno) Neznam vyrobce, ktery by delal specifickou vybavu pro cesky trh. Vsichni to delaji v blocich. Evropa, Amerika, maximalne vychodni Evropa, zapadni Evropa. Razantni rozdily tam pak nejsou nidky. Sorry jako. Tesi te pocit, ze mas neco lepsiho, odladenejsiho, specialne pro Cesko, OK, ale myslim, ze si namlouvas neco, co tam neni. Jazyk, antivirus, nejaka appka, zalezitost par minut. Naopak mnoho lidi, vcetne me, oceni co nejmene uprav a doplnku v systemu, aby to zakaznik mohl dodelat podle sebe. Navyseni ceny o nekolik tisic je pak podle me prave to "ojebani" hejla s nulovymi naklady. IMHO Upraveno 16. července 2018 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Což je teda asi vizitka (ne moc dobrá) hlavně pro Sony... a byl bych s nimi rychle hotov. Naštěstí to většina výrobců nedělá. Ano.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se