Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Objednal som na ebay tento card mobil

Aiek X8, cena pod 10?,pošta zadarmo,videi na youtube je veľa, dotikač nosim v batohu, mam ho len na net,hry,navigaciu a poznamky a mail, na volanie a sms použivam starú Nokiu C2, zatial nahradu zaň som nenašiel, tak možno toto, alebo to nosiť ako založný mobil.

post-38493-0-72909600-1549782685_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

přítelkyně dostala v práci na výběr z těchto telefonů:

Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy A7, Xiaomi Redmi Note 6 Pro LTE 64GB, Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB, Xiaomi Mi Max 3 LTE

co byste z toho doporučili?

Dodám ještě, že není vyloženě nějaký IT geek, takže telefon by měl mít zejm. solidní ovládání (logické a nepadající). Nějaký extra výkon na 3D střílečky naopak moc neocení.

Předem díky za Vaše rady!

Odkaz ke komentáři

Asus Zenfone Max Pro ZB602KL, 4GB/64GB jsem nedávno kupoval kamarádce (63 let) a je s ním naprosto spokojená, čistý AD, 2x SIM + microSD, 5000 mAh baterka......

jinak zde srovnání těch vybraných telefonů

Já si tak nějak pomalu brousím zuby na druhou generaci Max Pro, má baterku 5000 mAh a na takovou kapacitu jsem zvyklý z Lenovo P2

https://www.smarty.cz/Asus-ZenFone-Max-Pro-M2-kosmicky-titanova-p41933?gclid=EAIaIQobChMIwLSu-IPA4AIVjOd3Ch27BAwrEAAYASAAEgJrofD_BwE

Odkaz ke komentáři

Jsem uzivatel Android systemu od dob Galaxy SII, ty specialitky predtim nepocitam Ericsson T10, Nokia 3310 atd.... SII slapal jak pila a mel jsem ho strasne rad, i za tu velikost. Po nekolika jinych android telefonech jsem skoncil u Xperia XZ1 Compact, ktery ted dostal i update na Android 9, super! Ale kdyz jsem resil novy telefon pro mamu, rozhodl jsem se jit cestou Iphone 4s a pokusil se ji zlomit na smartphone platformu. Po cca 6 mesicich pouzivani je zvykla a libi se ji to. Pres Whatsapp se naucila posilat fotky a celkove je spokojena (krom cetnosti nabijeni).

No a ted male priznani. V praci jsem v ramci ukonceni pracovniho pomeru vratil XZ1 Compact a resil nejaky maly levny telefon do kapsy. Hledal jsem hledal, maly nabuseny telefon do kapsy, a zjistil jsem, ze nikdo uz nevyrabi male "vyvazene" telefony. Takze jsem se rozhodl prejit na stranu zla a poridil jsem iPhone SE 64GB z bazaru... a hle, po uvodnich rozcarovanich jsem shledal, ze to je vyborny telefon! Platforma iOS ma samozrejme sva omezeni, ale ten telefon je rychly jak strela a vejde se do kapsy! Prvotni omezeni iOS jsem prekousl a jsem dost spokojeny parchant :) Jenom jsem chtel rict vsem ultra-android lidem, ze iOS platforma je snesitelne zlo a firmware primo odladeny vyrobcem HW ma svoje vyhody. Takze se toho kluci nebojte, vsechno ma svoje plusy a minusy.

Odkaz ke komentáři

Jsem uzivatel Android systemu od dob Galaxy SII, ty specialitky predtim nepocitam Ericsson T10, Nokia 3310 atd.... SII slapal jak pila a mel jsem ho strasne rad, i za tu velikost. Po nekolika jinych android telefonech jsem skoncil u Xperia XZ1 Compact, ktery ted dostal i update na Android 9, super! Ale kdyz jsem resil novy telefon pro mamu, rozhodl jsem se jit cestou Iphone 4s a pokusil se ji zlomit na smartphone platformu. Po cca 6 mesicich pouzivani je zvykla a libi se ji to. Pres Whatsapp se naucila posilat fotky a celkove je spokojena (krom cetnosti nabijeni).

No a ted male priznani. V praci jsem v ramci ukonceni pracovniho pomeru vratil XZ1 Compact a resil nejaky maly levny telefon do kapsy. Hledal jsem hledal, maly nabuseny telefon do kapsy, a zjistil jsem, ze nikdo uz nevyrabi male "vyvazene" telefony. Takze jsem se rozhodl prejit na stranu zla a poridil jsem iPhone SE 64GB z bazaru... a hle, po uvodnich rozcarovanich jsem shledal, ze to je vyborny telefon! Platforma iOS ma samozrejme sva omezeni, ale ten telefon je rychly jak strela a vejde se do kapsy! Prvotni omezeni iOS jsem prekousl a jsem dost spokojeny parchant :) Jenom jsem chtel rict vsem ultra-android lidem, ze iOS platforma je snesitelne zlo a firmware primo odladeny vyrobcem HW ma svoje vyhody. Takze se toho kluci nebojte, vsechno ma svoje plusy a minusy.

Řeším teď stejný problém. Nějaký malý telefon co se vejde do kapsy. Jen musí být na androidu, protože firemní policy nedovoluje iPhone. Po prolustování internetu mi vychází prakticky jen Sony XZ1 compact a XZ2 compact. Nikdo jiný už malé telefony nedělá. Je ještě něco jiného kompaktních rozměrů co mi uniklo?
Odkaz ke komentáři

To po včerejšku už není úplně pravda. Galaxy S10e - 142mm. Má startovat na 19,5k, ale půjde to rychle dolů (v létě nebude problém za 15k).

Telefon, co v pohodě přežije čtyřletý cyklus (akorát výměna baterie po 2 letech), pokud člověk nechce měnit tel častěji. Aktuální xperie se za ty peníze nevyplatí. SE je na tom cenově už mnohem lépe, nicméně, Apple tam zařízne podporu (starý procesor). 

Tomu telefonu není co vytknout, a to sympatiemi k samsungu nehýřím :).

Na dva roky klidně s S8, která jde sehnat za 10k, a taky ještě udělá dobrou službu.

Odkaz ke komentáři

Vím. Stejně bych doporučil omrknout živě.

Půjde pohodlně obsloužit jednou rukou a v kapse problémy dělat nebude.

Dlouho jsem nešel přes 5 palců, dnes mám 6 palců (150mm), v kapse ok, a vše udělám jednou rukou. 

Myslím si, že to bude hit - velký displej a velmi příjemné rozměry. 

Odkaz ke komentáři

SE:      124 × 59 × 7,6 mm @ 113g

S10e:  142 × 70 × 7.9 mm @ 150g

Ne, dekuji. To opravdu neni konkurence.

Tajne doufam, ze Apple pracuje na nahrade za tohodle mini jednorozce.

Rozumím ti, kam míříš, ale SE 2 (pokud bude), určitě nezopakuje 124 mm. 

4.5 - 4.8 palce při rozumné apple ceně bude někde na 135 mm,

počítám, že do těch vod  na podzim nasměrují  iP8 (SE :-D).

Já ty povzdechy znám, ale je nás prostě málo. 

Odkaz ke komentáři

SE:      124 × 59 × 7,6 mm @ 113g

S10e:  142 × 70 × 7.9 mm @ 150g

XZ2: 135 × 65 × 12,1 mm, 168 g

Ten S10e nevypadá špatně (až na tu cenu). Aktuálně mám Sony M5, který má 145mm a taky s tím žiju, ale je to pro mě absolutní strop. Rád bych tak o 1cm menší. Ta XZ2 vypadá, že je už slušná cihla co se týče hmotnosti. Člověk si prostě nevybere. :(

Odkaz ke komentáři

Koukám že je nás dost, co chtějí něco menšího. Zajima mě jaký komplex si tím podvědomě léčíme.

Já bych rád něco jako se, ale s bezdrátovým nabíjením a Jackem, 128 gb pamět klidně s kartou, Dualsim . S10e je tomu zatím asi nejblíž. Snad cena klesne rychle :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...