Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Ano, to je častá milná představa o LTE. Přirovnal bych to k napouštění bazénu zahradni hadicí z řádu (3G) a požární hadicí pod tlakem (4G). Obojí spotřebuje stejně vody ale rychlost v napouštění bude úplně jinde.

Jako 3G má jednu nevýhodu a to, že kde není už nikdy nebude. Stará technologie s blbou prostupnosti do zástavby. Do které operátor už nedá ani korunu. Takže budoucnost patři 4G, 5G...Řekl bych. Jestli jsem se nechal unést, tak mě opravte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to asi NE. Redmi3S s českým LTE se spíš pohybuje kolem 5000 Redandroid, Alza přes 6000

jo, ted koukam, tak to je obyc redmi 3s, ale co kurva stoji na LTE 1500... to si nechaj kluci sikmacky zaplatit... si pamatuju, jak jsem kdysi kupoval Blackberry Z10 s LTE, stalo to uplne stejne jako verze bez....

Odkaz ke komentáři

Xiaomi vypada moc dobře, cena uzasna a celkem si tu znacku lidi pochvaluji... ted koukam, mají uz vylepsenou verzi Xiaomi Redmi 3s, za 3600-3800 kacek ceska distribuce... to mi prijde jako fakt dobra cena....

telefon dorazil, zpracování super, nikde nic nevrže. V téhle cenovce má kovové pouzdro, výbava taky dostačující. Foťák fotí velice dobře i za zhoršených světelných podmínek. Za ty prachy super mašina..

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tak dotaz na mobil ještě jednou...něco do 4,5k 5k max, uhlopříčka 5,2" nebo něco podobného. Tentokrát pro mně...dnes jsem hodil tygra na nočním rejsu na bajku a prdnul mi napříč displej a nějak přestal dotykovat. Dotykovka funguje pouze v mstě praskliny, tak nevím :-/ Jo a výbavou tak malinko lepčí než ten xiaomi redmi 3, co jsem kupoval ženě. Dual sim nepotřebuju.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...