African Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Jako je to pravda Gustaf, manželce kupovat starší telefon by byla asi blbost, chápu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) A nezustal Honor 4c u androidu 4.4? A 8 mb ram by mi taky přišlo dneska málo, zkusil bych trochu připlatit aspoň za tu paměť a novější android. Upraveno 18. října 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 jj..má 4,4. Proto teď koukám po tom Xiaomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Podívej se na Redmi3S, dá se sehnat za 5kKč a já jsem s ním nadmíru spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) SorryDva stejné příspěvky Upraveno 18. října 2016 uživatelem MAD68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 těch 3,5k je fakt strop. Vzal jsem nakonec ten Xiaomi redmi 3 gold https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-3-2GB-16GB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Vzhledem k tomu, že tvá žena používá internet jenom přes WiFi, tak jsi nakonec našel asi to nejlepší za danou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Jj...taky doufám. a i kdyby, tak já taky jedu na telefonu pouze na 3g. na co lte s datovým limitem 200gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Ano, to je častá milná představa o LTE. Přirovnal bych to k napouštění bazénu zahradni hadicí z řádu (3G) a požární hadicí pod tlakem (4G). Obojí spotřebuje stejně vody ale rychlost v napouštění bude úplně jinde. Jako 3G má jednu nevýhodu a to, že kde není už nikdy nebude. Stará technologie s blbou prostupnosti do zástavby. Do které operátor už nedá ani korunu. Takže budoucnost patři 4G, 5G...Řekl bych. Jestli jsem se nechal unést, tak mě opravte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 s LTE těch 200 MB (kdyby to bylo GB, to by byla paráda) prostě spotřebuješ rychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Xiaomi vypada moc dobře, cena uzasna a celkem si tu znacku lidi pochvaluji... ted koukam, mají uz vylepsenou verzi Xiaomi Redmi 3s, za 3600-3800 kacek ceska distribuce... to mi prijde jako fakt dobra cena.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 No to asi NE. Redmi3S s českým LTE se spíš pohybuje kolem 5000 Redandroid, Alza přes 6000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 No to asi NE. Redmi3S s českým LTE se spíš pohybuje kolem 5000 Redandroid, Alza přes 6000 jo, ted koukam, tak to je obyc redmi 3s, ale co kurva stoji na LTE 1500... to si nechaj kluci sikmacky zaplatit... si pamatuju, jak jsem kdysi kupoval Blackberry Z10 s LTE, stalo to uplne stejne jako verze bez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 http://nis-store.com/xiaomi-smartphones/xiaomi-mi-mix-exclusive-edition-6gb256gb-dual-sim-ceramic-black-18k-gold/ https://youtu.be/uiutj90dqAU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Xiaomi vypada moc dobře, cena uzasna a celkem si tu znacku lidi pochvaluji... ted koukam, mají uz vylepsenou verzi Xiaomi Redmi 3s, za 3600-3800 kacek ceska distribuce... to mi prijde jako fakt dobra cena....telefon dorazil, zpracování super, nikde nic nevrže. V téhle cenovce má kovové pouzdro, výbava taky dostačující. Foťák fotí velice dobře i za zhoršených světelných podmínek. Za ty prachy super mašina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Teď si teprve začneš hrát, ale dle návodu zajisté zvládneš. Další viz. miuios.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Takže po Note3 padol výber po ťažkom porovnávaní jednoznačne na Samsung Galaxie S7 edge platinum gold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Tak dotaz na mobil ještě jednou...něco do 4,5k 5k max, uhlopříčka 5,2" nebo něco podobného. Tentokrát pro mně...dnes jsem hodil tygra na nočním rejsu na bajku a prdnul mi napříč displej a nějak přestal dotykovat. Dotykovka funguje pouze v mstě praskliny, tak nevím :-/ Jo a výbavou tak malinko lepčí než ten xiaomi redmi 3, co jsem kupoval ženě. Dual sim nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 https://mobilenet.cz/clanky/recenze-blackberry-dtek50-cenite-si-soukromi-31007 co tohle? můžu ho mít za 5k....ale BB jsem nikdy nesledoval, tak nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Celkem pravidelně pročítám Mobilmánii a v poslední době mě zaujal tento článek o Redmi 4 (celkem 3 verze): http://www.mobilmania.cz/clanky/xiaomi-redmi-4-skvela-vybava-a-proklate-nizka-cena/sc-3-a-1336391/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se