Gustaf Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Myslím, že PRIV nemá prakticky konkurenci. Klávesnice, HUB,...ten BB Hub je fakt pecka...všechno v jednom začínám tomu přicházet na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 No, ja si prave plánuju svůj Classic ponechat jako pracovni v ramci akce bring your own device... a ten android bych radeji něco sviznejsiho, pokud možno ne moc zatizeny nejakyma nadstavbama typu MIUI u Xiaomi, nebo dalšími BB features. Tak proto asi pockam na Honor X6 a koupim od ofiko ceskeho distributora. ten BB Hub je fakt pecka...všechno v jednom začínám tomu přicházet na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Má s tímto někdo zkušenost?http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-elite-x3-and-hp-elite-x3-desk-dock-x9u42ut-aba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Za ty prachy, co se to u nás prodává a s widlema? Nevím, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 No, zas asi je to plus pri parovani s compem, asi pohodlnejsi nez android, urcite ne promakany jako jabko, ale zas taky za min penez. Technicke parametry hodne slusny i na android, al pry ten windows je nejak min narocnej na ten vykon... jestli nekdo da pres litra v USD za iphone, proc by nedal nekdo tolik za HP...?No, ale ted zpet k vaznym problemum, aktualni stav, Honor 6X jeste porad neni v prodeji, ja jsem nahlodan recenzema a fotkama ZTE Nubia Z11 mini, a ke vsemu se mi furt vraci Redmi Note 3 global edice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Mně nepřijde párování androidu s PC problém nebo nějaké komplikované (i když teda nevím, co máš konkrétně párováním na mysli), ale taky jsem neměl nikdy jabko ani WP, i když WP mě pořád láká vyzkoušet (prostě mě to zajímá), ale času na experimenty nějak nezbývá, peníze, co stojí jabko, za telefon nedam. Jinak ten 6X vypadá slušně na tu deklarovanou cenu, co jsem tak koukal. To bych si možná počkal, otázka je, jak dlouho to bude trvat, páč poslední dobou jsou ty doby pro český trh většinou z říše snů, co se dočítám zpětně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 No, cinani si to uz muzou kupovat snad mesic a pul. V Alze maj na strankach v nabídce uz snad 3 tejdny, ale zatím ani info o dostupnosti, ani info o cene není. Acer Z6 Plus, asi s o něco horsimi parametry se uz objevil, vcetne ceny 6666,- taky to nemusi byt uplne spatny kauf, ale nejak recenze na Huawei a na Honory jsou asi lepsi a 6X opravdu vypada na zajimavy kauf. Pokud bude do 7000 tak nebudu premyslet ani minutu, pokud bude cenove vejs, no tak mozna par vterin premyslet budu. Mně nepřijde párování androidu s PC problém nebo nějaké komplikované (i když teda nevím, co máš konkrétně párováním na mysli), ale taky jsem neměl nikdy jabko ani WP, i když WP mě pořád láká vyzkoušet (prostě mě to zajímá), ale času na experimenty nějak nezbývá, peníze, co stojí jabko, za telefon nedam. Jinak ten 6X vypadá slušně na tu deklarovanou cenu, co jsem tak koukal. To bych si možná počkal, otázka je, jak dlouho to bude trvat, páč poslední dobou jsou ty doby pro český trh většinou z říše snů, co se dočítám zpětně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Ahoj, mohli byste mi, prosím, poradit smarphone s androidem pro přítelkyni? Bude to její první android, takže z toho bude paf tak jako tak (dosud má tlačítkovou nokii), tj. něco, co by se zybtečně ne*ralo. Tj.jednak aby nebyl zbytečně poruchový a komplikovaný.Nějaký super fce asi neocení, ale hodil by se solidní foťák a slušný zvuk přes standard 3,5mm jack. Limit je velikost, zatím má pocit, že by to nemělo být příliš větší než ta nokia :-) takže třeba moje stará Samsung S4ka (13,5 x 7 cm) je pro ni už moc velká. Takže něco menšího. Cena do 5000,- (volný prodej v ČR, a bez závazku u operátora). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Obávám se, že malý telefon s androidem do 5k asi nenajdeš. Menší než 5 palců pod 5k téměř neexistuje. Malý je Sony řada compact, ale tam je cena velmi mimo tvůj strop. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Odjinud: treba xiaomi redmi 3s... Po nokii ji bude pripadat velky vse, ale jak se naučí, coz bude otazka tak mesice si myslim bude to maly... Ja uz bych dnes nic pod 5" nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Obávám se, že malý telefon s androidem do 5k asi nenajdeš. Menší než 5 palců pod 5k téměř neexistuje. Malý je Sony řada compact, ale tam je cena velmi mimo tvůj strop. Odesláno z mého LG-D855 pomocí TapatalkAsi tak, ještě se dá tak něco 4,5", ale už asi s pokulhávajícím hw. A ta moje ma teď 4,5" a už na to nadává, že je to vobluda, na který nedosáhne přes celej displej, když to má v jedný ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Když už jsme u tý velikosti, shlédl jsem dneska náhodou tohle: Já nevím, ale to už jsou obludný rozměry, co jenom předvádí s tou rukou za gymnastiku, aby to držel a ovládal jednou rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 No je otazne, zda u smartphonu, který ma byt primarne chytry tedy umet vic věci nez jen psat sms a telefonovat, je vůbec proveditelny, resp zadouci, aby se nutne dal obsluhovat jednou rukou a jedinym prstem...Jinak, pokud by nechtěla vylozene android, tak BB Z10, ale tam ji nepofrčí whatsap, facebook appka, atd... Jinak ted v CZC je Galaxy A3 za necelých 6 litru 4,7 palcu, ale ten nemá ani 2GB ram... Co třeba LG X screen, ted v CZC za 4600,-, jen o fous mensi displej nez 5 palcu.Anebo něco ZTE Nubia Z9 mini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ahoj, mohli byste mi, prosím, poradit smarphone s androidem pro přítelkyni? Bude to její první android, takže z toho bude paf tak jako tak (dosud má tlačítkovou nokii), tj. něco, co by se zybtečně ne*ralo. Tj.jednak aby nebyl zbytečně poruchový a komplikovaný.Nějaký super fce asi neocení, ale hodil by se solidní foťák a slušný zvuk přes standard 3,5mm jack. Limit je velikost, zatím má pocit, že by to nemělo být příliš větší než ta nokia :-) takže třeba moje stará Samsung S4ka (13,5 x 7 cm) je pro ni už moc velká. Takže něco menšího. Cena do 5000,- (volný prodej v ČR, a bez závazku u operátora).Kup Samsung A3 model 2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 No je otazne, zda u smartphonu, který ma byt primarne chytry tedy umet vic věci nez jen psat sms a telefonovat, je vůbec proveditelny, resp zadouci, aby se nutne dal obsluhovat jednou rukou a jedinym prstem... Jinak, pokud by nechtěla vylozene android, tak BB Z10, ale tam ji nepofrčí whatsap, facebook appka, atd... Jinak ted v CZC je Galaxy A3 za necelých 6 litru 4,7 palcu, ale ten nemá ani 2GB ram... Co třeba LG X screen, ted v CZC za 4600,-, jen o fous mensi displej nez 5 palcu. Anebo něco ZTE Nubia Z9 mini... To je zajímavá filozofie. To si pak mužeš nosit tablet se SIMkou nebo rovnou notes. Já mám pořád za to, že by to mělo vyhovovat uživateli a je na jeho zvážení, jak chce velký telefon, aby na něj nemusel "nosit extra batoh" a skousl ještě třeba sledování videa a čtení na "malém displeji". Pořád by mělo jít o mobilní zařízení, které s sebou člověk dnes každodenně nosí. Bohužel dneska se uživatele přizpůsobujou tomu, co jim cpe číňan, to mi nikdo nevymluví. Za chvilku se budou asi dělat silnější gumičky do kraťasů a na bokovkách nosit kšandy kvuli smartphonum. U mně 4,5 palce ideál, 5 palců na hraně u smartphonu, ale bohužel dneska... Nechci s sebou tahat těžkou, velkou a tim pádem i na poničení poměrně náchylnou obludu na jejíž obsluhu potřebuju pokaždé obě ruce. A pokud pozoruju ve svém okolí, poměrně hodně žen je na tom podobně. Televizi, stolní PC, notebook a tablet mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jinak, pokud by nechtěla vylozene android, tak BB Z10, ale tam ji nepofrčí whatsap, facebook appka, atd... Mám BB Z10 včetně Google obchodu, takže běží vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ale, vzdyt ja o tom nemluvim, ze by to nemelo vyhovovat uzivateli. Na druhou stranu, co uživatel od smartphonu chce, je celkem dano schopnosti mobilu byt "smart". Tedy, pokud chci relativne dobře parametry, občas si něco precist na displeji, psat e-maily, editovat věci v google kalendari atd. tak mi je stejne jedno, zda se to da ovládat jednim prstem, chci tak akorát velky displej, který je uz dostatecne velky na toto vse a zaroven ještě snesitelny, a vejde se mi do vnitrni kapsy (saka, bundy, kabatu)... vzhledem k tomu, ze se vaha modilu porad pohybuje tak nekde mezi 150-180 gramu, myslim si, ze to je snesitelny. O tom, zda si kupujeme to, co nam cpou, nebo chceme to, co na nabízí, se da diskutovat, ja si ale osobne myslim, ze 4 palcovy displej je k aktuálním moznostem, co mobil nabízí uz celkem maly.Iphon Plus nebo zadny mobil "Plus" typu minitablet si kupovat nehodlam, ale cokoli kolem 5 palcu mi prijde jako snesitelny kompromis mezi ovladatelnosti a funkcnosti. K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 geometr: kazdy to ma jinak ne? Hele treba me by 4,5 palec vubec nevyhovoval. Deti mysleno me maji 5 palec napr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Ale jo, Beeku i tano, každej to má jinak, píšu u mě max 5 palců. Ale můžeš si snad vybrat z nějakých menších? Ani ne dneska. Přitom, jak jsem psal, z mého okolí se jeví, že by zájem byl, ale to není směrodatný vzorek, to je mi jasný. Mimochodem, kdyby se dělaly displeje, jako u toho, co jsem postnul na smartu velikosti (rozměrů) dnešních 5 palců, to by bylo pěkný - skoro přes celou přední stranu displej. Třeba to přijde. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) geometr: rozumim a znam lidi co si prali dobry tel. mensich rozmeru, je jich hodne. Ja to mel obracene, chlel jsem uhlop. 6 mozna vic se super baterkou. Take jsem mel problem, nakonec jsem nasel a jsem spokojeny. Dalo to ale zabrat, bud jsou male, nebo velke a na betla. Edit: dokazu pisat sms jednou rukou i za chuze. Zadny problem nemam. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se