rolas Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Také uvažuji o změně telefonu, ale už se mi do toho nechce tolik investovat jak kdysi, takže aktuální vlajkové modely jdou mimo mě, dělal jsem si trochu průzkum a nejlépe mi momentálně vychází LG G6 za +- 8 tis. CZK, napadá vás nějaká lepší alternativa za ty prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Ja ho mel, supr telefon, ale na picu fotky, horsi, jak G4. Vem nakej Samsung, udelas lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Já teď kvůli fotkám a dual SIM přecházím na letošní A8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Ja ho mel, supr telefon, ale na picu fotky, horsi, jak G4. Vem nakej Samsung, udelas lip.Pokud má osmičku, a koupí za to Samsung (z běžně dostupných zdrojů), tak si moc nepomůže.Možná nějaká S7 se bude blížit. Celá A řada je za ty prachy průser - šly mi rukama všechny. A3 doufám už na trhu není. A5 fotky jak z omalovánek (hlavně pokud není světlo), A8 s cenou vyšší střední třídy a výkony low endu.. A6 no comment. Tady Samsung žije ze setrvačnosti.Smysl už mají jenom Ska, pokud člověku nevadí připlatit. Doporučil bych si osahat Honor, Xiaomi, Huawei, Nokii - časy se mění velice rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Aji S7 foti lip, jak G6. Ale pokud fotky ozeli, tak G6 je fakt supr jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Kua s tim fotakem jsi me zarazil, ja vsude cetl, ze G6 foti dobre. Ja mam aktualne G3 a asi uz bych nechtel vetsi mobil, ta velikost mi prijde idealni. Pozadavky na mobil co vybiram jsou: do 150mm, max 10k czk a ctecka na prst. Projel jsem toho hodne, ale ten LG G6 mi prijde jako nej kandidat, holt asi budu muset ozelit ten horsi fotak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Nedávno jsem o G6 našel toto. Snad to pomůže při nákupu.https://mobilenet.cz/clanky/sirokouhly-fotoaparat-vaseho-lg-g6-nefoti-ostre-vime-proc-34129 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Nedávno jsem o G6 našel toto. Snad to pomůže při nákupu. https://mobilenet.cz/clanky/sirokouhly-fotoaparat-vaseho-lg-g6-nefoti-ostre-vime-proc-34129Přesne tak LG udělali ojeb na zákazníky a některý g6 fotily špičkově a jiný ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 G6 se chystám pořídit ženě, potom co rozbila již jednou opravený galaxy s8 a dál to již opravovat nehodlám. Teď má huawei p9 lite, ten zase pro změnu zavřela do dveří, tak je trochu do tvaru písmene "U" :-D - ale funguje bez ztráty kytičky. V dané cenové relaci mi přijde G6 jako nejlepší volba a jak jste již asi pochopili, nic dražšího pro ni nemá smysl pořizovat. Děkuji za info, zkusím se zaměřit na ty fotoaparáty ikdyž myslím, že hůř jak ten huawei nebude fotit ani ten hůř osazený g6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Dobře ale pak tu máš třeba honor 10. Který bude kolem 9 tis a tam jsou fotky jistota. Nicméně jeho odolnost bude nižší než u g6. Ten Měl dokonce nejakou vojenskou certifikaci, takže ženě by mohl vydržet. G6 se chystám pořídit ženě, potom co rozbila již jednou opravený galaxy s8 a dál to již opravovat nehodlám. Teď má huawei p9 lite, ten zase pro změnu zavřela do dveří, tak je trochu do tvaru písmene "U" :-D - ale funguje bez ztráty kytičky. V dané cenové relaci mi přijde G6 jako nejlepší volba a jak jste již asi pochopili, nic dražšího pro ni nemá smysl pořizovat. Děkuji za info, zkusím se zaměřit na ty fotoaparáty ikdyž myslím, že hůř jak ten huawei nebude fotit ani ten hůř osazený g6. Upraveno 3. září 2018 uživatelem koroner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Mojí ženě? To nevíš o čem píšeš tohle je její poslední parádička Každopádně díky za tip, zkusím se na něj taky podívat, ale chtěl bych minimalizovat skleněné plochy na minimum tzn. jen display. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Slušný. V tom případě fakt to g6 a nebo pak mobily pro drevorubce CAT a podobný cihly Mojí ženě? To nevíš o čem píšeš 2:tohle je její poslední parádička Každopádně díky za tip, zkusím se na něj taky podívat, ale chtěl bych minimalizovat skleněné plochy na minimum tzn. jen display. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Přesne tak LG udělali ojeb na zákazníky a některý g6 fotily špičkově a jiný ne.No nic tak kdyz tak se vrati a vyzkousi se jiny obchod :-D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 LG G6 - na slunku fotky se daj, dva objektivy bezva, to se hodi, blizkej zaber hodinek nic moc a za sera/tmy uplne na picu. kazdopadne zkus si priblizit kteroukoliv fotku a detaily sou v hajzlu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Shewcza: pak porid manzelce Doogee S60. Na druhou stranu budes pak muset opravovat to viko kufru, coz asi vyjde draz ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 sibiř: ty fotky mi přijdou úplně v pohodě. Xenomorfus: měl jsem jeden starší dogee, ale vzhledově podobný a fungovalo to dobře tak první týden. Co jsem tam nahrál nějaké appky, tak už se mu moc nechtělo. Ještě je ve hře, že bych ji nechal svůj note 8 a koupil něco jiného pro sebe, ale dával bych mu tak týden a to je škoda, jsem s ním spokojen maximálně. koroner: nad tím jsem taky přemýšlel, ale takový mobil by možná neunesla =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 no jo, ale ja ho kupoval primarne jako fotomobil a uplne nadsenej sem z toho nebyl, kdyz sem to hodil pak do komplu. btw, tohle sou fotky z S6 me choti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Jo to máš pravdu, měl jsem S6 edge, s7 edge a teď note 8 a samsung v tomto ohledu bych osobně řadil na špici, ačkoliv je to dost zásluhou i toho super amoled displeje, který podává barvy neskutečně. Pro někoho možná až moc. Moja zase tak moc nefotí, na druhou stranu bych nerad, aby si s novým mobilem v tomto ohledu nějak pohoršila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Syn měl LG G3, dva týdny po záruce dojel na obvyklou vadu blikání displeje, oprava sice možná ale nevyplatí se, dle servisu by se firma LG měla držet televizí a necpat se do mobilů. Nejnižší poruchovost prý Xiaomi Huawei a Honor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se