noviisek Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Ma 4000mAh baterii a mensi displej nez ostatni modely od Xiaomi. Muj byvaly Note 5 vydrzel bezne 3-4 dny. Jen to ma jediny problem ma to Android :-). Od te doby co jedu na iOsu mi krom vydrze opravdu nic nevadi a nechybi.Teď to mám taky tak a vydrž neřeším protože jsem si koupil bezdrátový nabíječky domu a do práce, kam telefon odkládal a o nabíjení vůbec nevím. V batohu nosím nouzovou nabíječku ale je není treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jo jasny. Mam to podobny a den mi Jablecnik da v pohode vetsinou. Jinak nabijecky mam vsude. Nechci samozrejme rozpoutavat nejakou debatu Andr. vs iOs. Kazdopadne me Apple presvedcil, ze to maj sikovne udelany jen to stoji nejaky peniz kdyz chce clovek neco novejsiho, ale zase to nejakou dobu vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 tak i ja bych poprosil o radu s vyberemnejak se neumim rozhodnout ))))aktualne mam iphone SE, jsem dlouhodoby uzivatel macu/windows/androidu/iosu/linuxu, kazde ma svoje pro a svoje proti mezicim vaham:xiaomi mi9nokia 9 pureviewsamsung galaxy note 9mozna novy apple moje pocity:nokia 9 +android one + fotakmi9 - dobra cena, dobra vydrz (relativne), - miuios (nemam s nim problem jako takovy, ale ty tydenni aktualizace, kdy se nekdy neco posere a pak se to horko tezko dava dohromady a kdyz se to povede, tak prijde nova, ktera zase rozjebe neco jineho)note 9 - mel jsem note 3,4, nejake tablety..proste spen umim vyuzit a myslim si, ze zrovna u telefonu je to produktivnejsi... na nektere veci novy apple + prechod bude nejjednodussi - cena rad bych aby to slo roootnout (v pripade androidu) a melo podporuztrata nekterych funkci po rootnuti samsungu me nemrzinepotrebuju platby mobilempotrebuju pekne fotky (ja vim, ze zalezi na svetle), nepotrebuji honbu za megapixely - je to obrazkovy zaznamnik, ale vysledek by mel vypadat normalnebaterie - vydrz co nejdelsi - nerad jsem otrok nabijecky (hlavne se to vzdycky podela, kdyz to clovek nejmin potrebuje diky za nakopnuti spravnym smerem, pripadne dalsi tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 5000 mAh:https://mobilenet.cz/clanky/recenze-asus-zenfone-max-pro-m2-tchajwansky-sympatak-plny-energie-37049 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 (upraveno) HTC U11+ přes HTC Club... verze 6/128 GB(chystám se ho objednat) Upraveno 24. března 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 tak i ja bych poprosil o radu s vyberemnejak se neumim rozhodnout )))) mezicim vaham:xiaomi mi9nokia 9 pureviewsamsung galaxy note 9mozna novy appleAsi záleží, jak dlouho budeš s tím telefonem chtít vydržet. Pokud bych chtěl tel na 2 a více let, šel bych do Applu nebo Samsungu, a počkal bych ještě chvilku - budou představovat note 10 (cena u 9 padne), Apple taky bude představovat něco nového. Nokia je za ty peníze mimo (podle mě) - čistý android a SD845 za 16 tisíc.. k tomu jen 4GB ram, což je k tomu SD nepoměr, a časem se to zadýchá, chipsetu navzdory. Za 10 tis. v poho telefon.Xiaomi nasadilo SD855, hodně povedené rychlonabíjení (za 30 min 0-70%), když si za 300Kč dokoupíš 27W (jinak 20W), a krom IP67/8 tomu asi není co vytknout, fotky taky OK. Tam bych osobně nasadil miuios a máš v pohodě tel, za 1/2 ceny Applu/Samsungu.Jen doplním, že týdenní miuios jsou pro hračičky (používám na svém tel.), zbytku rodiny jsem dal stable (ten vychází jednou za 2-3 měsíce, a je to bez těch bolístek, co popisuješ). Nad tvůj výběr - brzo tady bude one plus 7 (taky SD855, což je rozhodně lepší, než exynosy v samsungu pro EU trh), taková lepší alternativa k note 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 ...diky za nakopnuti spravnym smerem, pripadne dalsi tipy Snažím se vždy hledat vyšší třídu s dobrým poměrem cena výkon, kde se Samsung svou brutální cenou diskvalifikuje, tedy za mě nějaká ta "lepší Čína". Poslední necelé 4 měsíce používám Pocophone F1 (6GB/128GB) od Xiaomi a Asus Zenfone 5z (8GB/256GB). Pořídil jsem si oba, protože jsem se mezi nimi nemohl rozhodnout a zatím s oběma maximální spokojenost.Každý je o trochu lepší v něčem jiném, při výběru jednoho z nich záleží na preferencích každého soudruha. V praktickém každodenním použití je Pocophone např. trochu lepší v baterii, praktičnosti odemykání obličejem (má infrakameru, takže odemkne obrazovku i za tmy) a výrazně nižší cenou, Asus má zase víc paměti, kameru s optickou stabilizací a indikátor procenta baterie na displeji je větší/čitelnější. Pak jsou drobné rozdíly mezi MIUI a ZenUI. U obou je výkon v pohodě, Android 9 i root, který je od vynálezu Magisku snadný, jenom Asus zatím nemá oficiální TWRP (což mě nijak netankuje, protože si s TWRP vlastně ani hrát nemusím, na druhou stranu je root trošku komplikovanější). Ve výsledku jsou za svou cenu oba pro mé potřeby vynikající volba. Při příštím upgradu aspoň děti dostanou ještě pořád dobré telefony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 V dnesni dobe jeste nekdo rootuje?? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 V dnesni dobe jeste nekdo rootuje?? :-)Si piš, že jo Pořád tam toho jde dostat dost navíc, a odstranit hromadu nepotřebností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 (upraveno) . Upraveno 27. března 2019 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Vždycky když kupuju nový mobil a přijde řeč na root, hned typická otázka prodávajícího: "A k čemu vlastně ten root potřebujete???"...někteří chytrolíni ještě začnou rozumovat, že jako dneska už ten root není potřeba... a hlavně "přijdete o záruku..." Před pár lety jsem se, jsa slušně vychován, snažil na vyřčenou otázku poskytnout odpověď, vysvětlit a hlásat toto evangelium. Ale byla to jen ztráta času. Pak mě to přestalo bavit a teď už si jen v duchu neurvale procedím "...když se musíš ptát, krávo/debile, tak to stejně nepochopíš..." a mávnu rukou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 (upraveno) To znám...i když už mne to přestalo bavit a HTC U11 jsem už nerootnul a popravdě, ani mi tam nic nechybí ani nepřebývá....:-) ....jedno z hlavních plus jsem vždycky viděl v kompletní NANDROID záloze přes TWRP... Upraveno 28. března 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 potrebuju pekne fotky (ja vim, ze zalezi na svetle), nepotrebuji honbu za megapixely - je to obrazkovy zaznamnik, ale vysledek by mel vypadat normalnebaterie - vydrz co nejdelsi - nerad jsem otrok nabijecky (hlavne se to vzdycky podela, kdyz to clovek nejmin potrebuje diky za nakopnuti spravnym smerem, pripadne dalsi tipy Myslím, že toto video ti dost napoví co se týče baterie . Nejlépe na tom je S10+, nicméně co můžu říct tak strašně dobrá věc je to rychlonabíjení, mám Mate 20 Pro a obvykle po normálním používání mám ke konci dne +-70 % a večer to hodím na 20 min na nabíječku a stačí mi to klidně na celý další den při aktivním používáním. Pokud chceš dobré fotky, tak bych se rozhodoval mezi Mate 20 Pro/P30 Pro/S10+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 root mi dovolí věci jako adblock, firewall, twrp, titanium backup, skvalex call recorder, root call sms blocker, tasker "naplno", wakelock detector, aplikace na kartu (apps to sd), greenify, moduly pro exposed, viper4android, odstraneni bloatware a asi spousta dalsich veci, ktere me ted hned nenapadaji zatim jsem naklonen xiaomi mi9, co se tyka videa na tema vydrze baterie, tak video srovnava nesrovnatelne - nova generace chipsetu vs stara - aby to bylo adekvatni, tak by to (dle meho) melo byt srovnani s S9, takze zastupce je vlastne tam a to je ten note 9 - coz je druhy kandidat o kterem uvazuji, ale cena je takova...no rekneme ne uplne adekvatni (ano umim ho sehnat levneji), ale porad si myslim, ze to xiaomi bude asi lepsi volba (ale jeste jsem nota uplne nezavrhl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/kauza-huawei-otazky-odpovedi-co-bude-se-smartphony.A190520_135729_mob_tech_jm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 note 9 - mel jsem note 3,4, nejake tablety..proste spen umim vyuzit a myslim si, ze zrovna u telefonu je to produktivnejsi... na nektere veci baterie - vydrz co nejdelsi - nerad jsem otrok nabijecky (hlavne se to vzdycky podela, kdyz to clovek nejmin potrebujeBezdratovou nabijecku u me vyresilo bezdratovy nabijeni, prijdes, polozis na stul a vyreseno. Ja osobne cekam na Note 10, mam Note 8 (Note9 oproti Note8 snad krom novejsich cipu neprinesl zadnej upgrade). Radit nechci, spis se chci zeptat na co je ten SPen dobrej. U tabletu to chápu, ale u telefonu to využiju opravdu zřídka, občas někomu něco namaluju pro "dovysvětlení", občas něco označim na obrázku, ale to je tak všechno. Co se týče poznámkového blogu na telefonu, tak je to nesmysl, je to nepraktický, blbě se to drží a v 95% případech je lepší klasickej poznámkovej blog a propiska (kterej beztak taham s sebou). Využívam to snad jenom na nějaký termíny, to v noci člověk vytáhne propisku, napíše čas a místo a dá save, to je obrovská výhoda, ale za ty prachy? Navíc se s tim Notem blbě píšou zprávy, protože to nejde moc držet jednou rukou a skákat po klávesnici písmena jako q, m, q m .. to pak člověk s telefonem jen balancuje na malíčku. Strašná nevýhoda tohleto, furt mě to sere. Velkej displej má zas jiný výhody no, při prohlížení fotek a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 ... poznámkovej blog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 No vyřešeno nákupem xiaomi mi9, spen umí i ?psanou klávesnici (něco jako graffiti u palmu) je to lepší na úpravy fotek, obrázků a lepší označování (přesnější než prst), malování atd. Pokud jej člověk neumí využít, nemá cenu si jej kupovat (vyhozené peníze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Zatoužil jsem po novém telefonu, ale nechtěl jsem za něj moc utrácet. Zadal jsem požadované parametry a vylezl mi LG G7 Fit. V recenzích vychází dost pozitivně, tak si pro něj zítra jdu. Je to nejlevnější smartphone, co jsem kdy měl. Jsem opravdu zvědavý, jestli jsem neudělal blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Má tu někdo zkušenosti s LG V30 prosím ? Zvažuju upgrade o prázdninách... Upraveno 21. května 2019 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se