sibirnaya Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 U pixelu se mi libi cistej android. U Samsungu ani u LG - moje oblibeny znacky - jejich apky stejne nepouzivam. Ale pixely sou dost drahy na muj vkus.
Radek124 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Honzo, jestli máš UPC, netflix a nebo NAS, v příslušném klientovi si v iOS sjedeš co potřebuješ aniž bys tam musel cokoliv nahrávat/sosat/ukládat/mazat v mobilu.Uznávám že provádět kvůli importu vyzvánění ve formátu M4A/R synchronizaci s iTunes je otravné, ale kolikrát do roka to řešíš? Ad focení a Pixel4: uvědomte si že tady už dávno nejde o kvality foťáků ale o brutální postprocessing kde každý chvilku tahá pilku, ale úspěšné technologie časem přetečou i na opačnou platformu. Čekat na "něco lepšího" se dá samozřejmě donekonečna, nicméně letošní útok na ovocnářské peněženky začne už za pár dní...
stosi Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Radku, jasně, o tom se nikdo nepře. Rozdíl je krásně vidět, když nahradíš fotoapp, kterou dodá výrobce, gcamem od googlu - noční fotky jsou pak do očí bijící. V 31. 8. 2019 v 19:01, sibirnaya napsal: U pixelu se mi libi cistej android. U Samsungu ani u LG - moje oblibeny znacky - jejich apky stejne nepouzivam. Ale pixely sou dost drahy na muj vkus.Taky si myslím, že by jim slušela cenovka někde na 15 tis. a pak jen níž a níž, ale dost to zkresluje agresivní cenová politika ostatních (stejný HW za méně), a jejich rozhodnutí vydat se v tomto cestou applu (dříve nabízeli svůj HW v lepším poměru cena/výkon a asi chtěli světový trh, teď asi chcou mít referenční zařízení, které se snaží tlačit primárně na vybrané trhy prostřednictvím paušálů). Když to ale vezmeš kolem a kolem - jestli pořídíš ip11 nebo pixel 4, tak za plus mínus stejnou cenu, obdržíš srovnatelná (více méně) zařízení.
Radek124 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Upřímně, já si letos celkem jistě nepořídím ani jedno. Za tu cenu je to pro mě obojí mimo mísu - a kapsy si kvůli tomu taky nenechám přešívat
stosi Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 V 31. 8. 2019 v 19:49, Radek124 napsal: Upřímně, já si letos celkem jistě nepořídím ani jedno. Za tu cenu je to pro mě obojí mimo mísu - a kapsy si kvůli tomu taky nenechám přešívat Ani já ne ))) Ale kdo jo, tak vyloženě špatně nekoupí.
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Cena je mi jedno, netflix apod nemam a nechci, sosam z hellspy a uloz.to
dykmore Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Já tady jen hodím do placu krátkou zkušenost s redmi note 7, který hodně lidí doporučuje. Koupil jsem ho z druhé ruky za dobrou cenu, ale nefungovala gps, tak jsem ho šel další den vrátit nicméně jsem s s ním pár hodin pohrál. Ten foťák vůbec není špatný, při přepnutí na 48mpx jsou fotky vážně dobré - tedy co se týče ostrosti obrazu a detailů. Okraje fotek nejsou rozmazané, číňani se zasnažili. Ostatní věci jako dynamický rozsah atd. na mobilu vůbec neřeším. Dalo by se říct, že ty 48mpx fotky jsou takové, jak si představuju, že by měly lézt z poctivého 16mpx senzoru s rozumnou optikou. Jen výsledný soubor je trochu velký. Displej je moc dobrý, telefon se dobře drží v ruce. Co se mi ovšem nelíbilo je konstrukce telefonu, je to takové to typické šidítko s nalepenou duhovou zadní stranou v rámečku, bradavice foťáků dost čouhá, blesk je slabý, selfie kamera velmi špatná, a telefon se i při běžných činnostech (ota update, editace fotek) docela zahřívá - to mě překvapilo, jsem zvyklý na výkon sd625 a tohle mělo být trochu jinde, ale subjektivně je to to samé. PUBG jsem raději ani neinstaloval, aby to nezačalo hořet. Takže za mě teda nic moc, na to kolik chvály všude čtu, je to takový průměr, ovšem ten foťák je fakt super.
stosi Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Ono to fakt může být tím vadným kusem - jednu note 7 jsem prohnal i přes throttle test, který jsem nechal běžet 20 min. Ani jedno jádro nešlo přes 50°C, na konci testu byl výkon na 88% a baterka měla 34°C. V ruce byl telefon teplý, ale některé "prémie" hřály teda i mnohem víc.Nezkoušel jsi přehrát OS nebo aspoň továrko? Většinou je zakopaný pes tam.
dykmore Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Je to možné, že byl vadný, ale teplotu jsem neměřil a když nad tím přemýšlím, možná to byl jen subjektivní pocit, jsem zmlsaný z pocophonu, který se po hodině pubg na max detaily začne velmi mírně zahřívat
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 V 1. 9. 2019 v 20:06, dykmore napsal: Já tady jen hodím do placu krátkou zkušenost s redmi note 7, který hodně lidí doporučuje. Koupil jsem ho z druhé ruky za dobrou cenu, ale nefungovala gps, tak jsem ho šel další den vrátit nicméně jsem s s ním pár hodin pohrál. Ten foťák vůbec není špatný, při přepnutí na 48mpx jsou fotky vážně dobré - tedy co se týče ostrosti obrazu a detailů. Okraje fotek nejsou rozmazané, číňani se zasnažili. Ostatní věci jako dynamický rozsah atd. na mobilu vůbec neřeším. Dalo by se říct, že ty 48mpx fotky jsou takové, jak si představuju, že by měly lézt z poctivého 16mpx senzoru s rozumnou optikou. Jen výsledný soubor je trochu velký. Displej je moc dobrý, telefon se dobře drží v ruce. Co se mi ovšem nelíbilo je konstrukce telefonu, je to takové to typické šidítko s nalepenou duhovou zadní stranou v rámečku, bradavice foťáků dost čouhá, blesk je slabý, selfie kamera velmi špatná, a telefon se i při běžných činnostech (ota update, editace fotek) docela zahřívá - to mě překvapilo, jsem zvyklý na výkon sd625 a tohle mělo být trochu jinde, ale subjektivně je to to samé. PUBG jsem raději ani neinstaloval, aby to nezačalo hořet. Takže za mě teda nic moc, na to kolik chvály všude čtu, je to takový průměr, ovšem ten foťák je fakt super.hele, za 3990kč ale hodně muziky, ne?
dykmore Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 (upraveno) To už je na vkusu každého soudruha já jsem rok používal Nokii 8, to je prostě supertelefon. Chybí jí indikační dioda a má oldskool poměr displeje, ale jinak má všechno - quad hd rozlišení, sd835 rychlý jak ďábel, chlazený heatsinkem, velmi solidní foťák, nějakou odolnost proti vodě, dokonalou opravdovou unibody konstrukci, nfc, 3,5 jack, paměťové karty, android 9, výdrž baterie 2 dny v pohodě... Včera jsem ji viděl v zánovním stavu za nějakých 5000kč ležet v mobilní pohotovosti, to je třeba u mě hodně muziky za málo peněz. Ale Redmi Note 7 za 3990 (3/32?) ani moc ne.. Upraveno 3. září 2019 uživatelem dykmore
Z. Paul Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Ze to někdo koupil a v 14 denní lhůtě vrátil bez udání důvodu? Tak bych to viděl já.
moco Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 V 3. 9. 2019 v 13:15, dykmore napsal: To už je na vkusu každého soudruha já jsem rok používal Nokii 8, to je prostě supertelefon. Chybí jí indikační dioda a má oldskool poměr displeje, ale jinak má všechno - quad hd rozlišení, sd835 rychlý jak ďábel, chlazený heatsinkem, velmi solidní foťák, nějakou odolnost proti vodě, dokonalou opravdovou unibody konstrukci, nfc, 3,5 jack, paměťové karty, android 9, výdrž baterie 2 dny v pohodě... Včera jsem ji viděl v zánovním stavu za nějakých 5000kč ležet v mobilní pohotovosti, to je třeba u mě hodně muziky za málo peněz. Ale Redmi Note 7 za 3990 (3/32?) ani moc ne..No já se v těch ?fičurách? nevyznám, jsem Applista, takže ?dýchám jak vývojáři řeknou? ....ono ještě někdo potřebuje diody? K čemu to je?
dykmore Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Malá notifikační dioda, zpravidla u sluchátka, svítí/bliká při události, zmeškaném hovoru, sms atd. Mimochodem, Pocophone ji má dole pod displejem, což je pro mě naprosto geniální umístění.
Alex77 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 (upraveno) V 3. 9. 2019 v 18:53, moco napsal: No já se v těch ?fičurách? nevyznám, jsem Applista, takže ?dýchám jak vývojáři řeknou? ....ono ještě někdo potřebuje diody? K čemu to je? A pametovky?? Upraveno 3. září 2019 uživatelem Alex77
dykmore Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Já jsem stará škola, vše pro mě důležité zálohuju na paměťovku. Až mi mobil jednou spadne na zem a zdechne, tak vytáhnu microsd, strčím do jiného mobilu a jedu dál. Prý existuje nějaký klaus.. nebo klaud.. nebo tak nějak no ale třeba bysme se divili, kolik lidí to neví a ze servisu jdou rovnou do kostela prosit za záchranu fotek a videí.
stosi Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 V 3. 9. 2019 v 13:15, dykmore napsal: To už je na vkusu každého soudruha Souhlas i nesouhlas Je to nejhůře "ušetřená" tisícovka - už mi prošlo rukama tolik "zánovních", že bych takový telefon nechtěl ani zadarmo.Nicméně, máš pravdu, že trh pokaždé nabízí pár pozapomenutých modelů, které za cenu lowendu nabízejí hodně muziky. Obvykle to sebou nese slabší foťák (letí to rychle kupředu), pravděpodobně už kratší SW podporu (Nokia je v tomhle velká výjimka), a nějaký kompromis (který někomu vůbec nemusí vadit), takže pro hodně lidí by ta nokia i dnes byla super kauf.
tenge Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 tak jsem šel do samsungu s9..no nevím...po 2 letech s jabkem to je skok do uplně jinýho systému...tak uvidíme jestli se tím prokoušu. Max bude na výměnu za nějaký jabko. Jak skladujete fotky? Google fotky nebo něco jinýho? Mám jich ještě v iphonu na icloudu 10tis. a co s nima..přijít o ně nechci..
moco Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 V 3. 9. 2019 v 19:52, dykmore napsal: Já jsem stará škola, vše pro mě důležité zálohuju na paměťovku. Až mi mobil jednou spadne na zem a zdechne, tak vytáhnu microsd, strčím do jiného mobilu a jedu dál. Prý existuje nějaký klaus.. nebo klaud.. nebo tak nějak no ale třeba bysme se divili, kolik lidí to neví a ze servisu jdou rovnou do kostela prosit za záchranu fotek a videí.Tak to já jsem zase asi nová škola, když mi mobil spadne do studny, třeba i s SD kartou, tak na novém stroji se přihlásím na cloud a jedu (třeba ztráta fotek hodně zamrzí, proto mám fotky uložené i na google foto).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se