Marfael Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Diky moc za odpovedi!!!.jeste mam posledni dodaz.pred tim,nez byla vydana aktualizace,byl pry problem s wifi.je to po aktualizaci vse OK,chytne se vsude bez problemu,nebo jsou nejake vypadky obcasne,nebo ze se vubec nechytne?Na wifi jsem hodne,takze to je dost dulezite pro me.a diky moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jestli se bavis jeste o Lumii, tak wifi je bez problemu, asi byla spis rec o absenci tetheringu, coz vyresil novy update (firmware 8773.12220, vydany tady v Evrope pred ctrnacti dny) Jo a jenom k te podpore - nepodpore WIndows 8... Aktualizace WP 7.8 je de facto stejna jako WP8. jenom velmi malo aplikaci bude psana vyhradne pro WP8, drtiva vetsina pojede bez problemu. kdybys chtel nejake blizsi info tak mi napis zpravu. delam v ustredi Nokia UK, par postrehu jsem asi uz pochytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jestli se bavis jeste o Lumii, tak wifi je bez problemu, asi byla spis rec o absenci tetheringu, coz vyresil novy update (firmware 8773.12220, vydany tady v Evrope pred ctrnacti dny) Jo a jenom k te podpore - nepodpore WIndows 8... Aktualizace WP 7.8 je de facto stejna jako WP8. jenom velmi malo aplikaci bude psana vyhradne pro WP8, drtiva vetsina pojede bez problemu. kdybys chtel nejake blizsi info tak mi napis zpravu. delam v ustredi Nokia UK, par postrehu jsem asi uz pochytil Teď jsme se bavili o Nokii N8,která mě svými funkcemi velmi zaujala,takže teď už váhám jen mezi Lumii a N8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Lumia. Bez vahani. Ver mi, projde mi jich rukama dost, obou dvou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 jak je to s Lumi 800 a naslednym upgradem na windows phone 8 bude to umet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Vypadá to, že moje xperie asi brzo doslouží a tak se pomalu poohlížím po něčem novém. Zjistil jsem, že asi dotykáč zas až tak nepotřebuju a tak bych se rád vrátil ke klasice. Moje požadavky jsou tyto- co nejmenší, částečně třeba i kovové tělo (něco jako byl samsung U800), wifi (abych mohl aspoň na mail). Dělá někdo něco takovýho? Koukal jsem na Nokie, ale že bych z nich byl odvařenej (je ale pravda že jsem spoustu z nich neviděl naživo). Z nokii se mi líbila e52, co je její nástupce? Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 ... nez byla vydana aktualizace,byl pry problem s wifi.je to po aktualizaci vse OK,chytne se vsude bez problemu,nebo jsou nejake vypadky obcasne,nebo ze se vubec nechytne?Na wifi jsem hodne,takze to je dost dulezite pro me.a diky moc za info. Nemám s wifi problém. Teď jsme se bavili o Nokii N8,která mě svými funkcemi velmi zaujala,takže teď už váhám jen mezi Lumii a N8. Docela mi přirostl k srdci OS Symbian, používám jej cca 6 let. Takže klidně Lumia, pokud je tam Symbian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Z nokii se mi líbila e52, co je její nástupce? Díky za tipy Co tak Nokia E5-00? Měl jsem to týden v rukách a docela fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 jak je to s Lumi 800 a naslednym upgradem na windows phone 8 bude to umet? Nepujde to dokonce ani na lumii 900.dostanou pouze update na 7.8 ktery ale bude mit vetsinu funkci co win 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Nemám s wifi problém. Docela mi přirostl k srdci OS Symbian, používám jej cca 6 let. Takže klidně Lumia, pokud je tam Symbian prave ze lumia ma windows phone,ktery se mi velmi libi vzhledove,ale symbian ma radu velmi zajimavych funkci,takze proto vubec nevim ktery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Ja pockam na podzim a uvidim s cim vyjde s windows 8 ... asi neco od nokie ... Upraveno 25. července 2012 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ja pockam na podzim a uvidim s cim vyjde s windows 8 ... asi neco od nokie ... To bych taky rad,jenze to zas budou stat vsechny aspon 15 000,jak znam Nokie,coz za telefon rozhodne nedam.Ale Nokia je jasna volba,ted uz jen ktera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Nepujde to dokonce ani na lumii 900.dostanou pouze update na 7.8 ktery ale bude mit vetsinu funkci co win 8. to mi prijde postavene nad hlavu, vydat telefon s win 7 moznym upgradem na 7.8 , ale ne uz na win 8 , ktere maji co nevidet dorazit na trh. Zvlastni pocinani Nokie jeste kdyz to pece s Microsoftem. Rikam si to ji docela rychle zariznou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 HTC One X vs. HTC One S.Má někdo z Vás příme uživatelské srovnání? pohodlnost a závažnost narůstajících rozměrů, výdrž baterie, rozdíly pro "normální" použití.Zajímá mě srovnání těchto dvou modelů pouze.Za případné názory Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Lumia. Bez vahani. Ver mi, projde mi jich rukama dost, obou dvou ;-) Prosím tě, ty Lumie se vyrábí ve Finsku? Díky za odpověď" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 to mi prijde postavene nad hlavu, vydat telefon s win 7 moznym upgradem na 7.8 , ale ne uz na win 8 , ktere maji co nevidet dorazit na trh. Zvlastni pocinani Nokie jeste kdyz to pece s Microsoftem. Rikam si to ji docela rychle zariznou. To nechape nikdpro.problem je,ze win 8 bude potrebovat jiny hardware,takze lumie jsou proste zarizle.a nemel jsem moc pravdu s tim,ze verze 7.8 bude mit vetsinu funkci.zatim to vypada pouze na uvodni obrazovku,cili volba velikosti dlazdic a jeste par nejakych veci,ktere ale jeste nikdo jeste moc nevi. za to win 8 budou o hodne dal.hlavni neduhy by mely byt snad vyreseny.cili bude konecne moznost SD karet,melo by byt mass storage,snad i prenaseni souboru pres bleutooth a myslim 3 druhy rozliseni displeje,kdy ted bylo mozne jen jedno.takze v podstate plnohodnotny OS s nevsesnim jedinecnym designem,ktery mne osobne se velmi libi.ale jelikoz mlzi i sami vyvojari Nokie,jista je zatim snad jen ta nova uvodni obrazovka s volbou velikosti dlazdic,plus jeste nejaka kustomizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 ... za to win 8 budou o hodne dal.hlavni neduhy by mely byt snad vyreseny.cili bude konecne moznost SD karet,melo by byt mass storage,snad i prenaseni souboru pres bleutooth a myslim 3 druhy rozliseni displeje,kdy ted bylo mozne jen jedno.takze v podstate plnohodnotny OS s nevsesnim jedinecnym designem,ktery mne osobne se velmi libi.ale jelikoz mlzi i sami vyvojari Nokie,jista je zatim snad jen ta nova uvodni obrazovka s volbou velikosti dlazdic,plus jeste nejaka kustomizace. Legrace ovšem je, že tady to co píšeš o win8 bylo v symbianu na N8 od začátku, dokonce je tam taková věc USB On-the-Go ( popis ) Můj názor je, že se s win posunula Nokie o pár let zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Legrace ovšem je, že tady to co píšeš o win8 bylo v symbianu na N8 od začátku, dokonce je tam taková věc USB On-the-Go ( popis ) Můj názor je, že se s win posunula Nokie o pár let zpět Na obranu windowsů je potřeba říct,že to je docela mladý systém.Nic méně funkce na N8 jsou opravdu jedinečné,obzvláště pár vybraných,ale vzhledově se mi ten systém tak nelíbí,jako windows,proto pořád váhám,který tel si vzít.Každopádně ten samsung,co mám teď,musí rychle z domu,protože tá výdrž mě morově vytáčí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Ono je to hezké, že je to mladý systém, ale čekat než se zdokonalí třeba na úroveň symbiánu by se mi tedy nechtělo. A výdrž tady těch chytrých mobilů je plusminus stejná..když se využívají naplno tak je člověk rád za den a půl. Já mám Nokii E7, zdokonalenou CFW, vymakanou k obrazu svému a už se hrozím doby kdy budu muset měnit..momentálně není mobil, který bych za E7-ku vyměnil. Displey tak akorát, výdrž solidní a symbián mi poskytuje vše co potřebuju a dalších spoustu aplikací navíc... Nejvíc mě se@e, že Nokia a symb. jde vpodstatě do kopru. Winy ji určitě nezachrání...pan Elop asi ví co dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Ono je to hezké, že je to mladý systém, ale čekat než se zdokonalí třeba na úroveň symbiánu by se mi tedy nechtělo. A výdrž tady těch chytrých mobilů je plusminus stejná..když se využívají naplno tak je člověk rád za den a půl. Já mám Nokii E7, zdokonalenou CFW, vymakanou k obrazu svému a už se hrozím doby kdy budu muset měnit..momentálně není mobil, který bych za E7-ku vyměnil. Displey tak akorát, výdrž solidní a symbián mi poskytuje vše co potřebuju a dalších spoustu aplikací navíc... Nejvíc mě se@e, že Nokia a symb. jde vpodstatě do kopru. Winy ji určitě nezachrání...pan Elop asi ví co dělá Já už zase pokoukávám, jelikož má N8 leží po motosrazu asi někde na dně rybníka E7 mě zaujala, ale v recenzích píšou velké mínus baterka, den max. nabítí, je to pravda? Na Symbian výdrž den baterky by byl totiž pro mě docela průšvih" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se