Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 tjn...ale kazdej nemá na to koupit iPhone 4,5,6,7,8,9,.....hmmm...tak asi proto tohle vlaknono ja zas nemam az take odborne vedomosti a preto mam radsej jednoduchsie zariadenia!mne sa paci nazov vlakna.ale to mas pravdu, je to nenormalne predrazene a to asi vsetky smartfony, aj vyssie rady Samsung ci LG uz nad 15 litrov....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 pohoda...jen me to přišlo jako, vybírám auto a nebaví me to.....OK...me taky ne...tak sem šel a koupil si aventador, neasi.. ;-) prostě bezpredmetny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 aventador nie......:-)to je novy Note edge! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Gustaf: Ale tak, byl to vtip. Upraveno 4. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 gut :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) hm... Avantador???tak co je potom toto, he? Nejlepší mobil od Samsungu se v Česku nabízí za 29 000 korun pozlateny Veyron? este link: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/363272-nejlepsi-mobil-od-samsungu-se-v-cesku-nabizi-za-29-000-korun.html Upraveno 4. března 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Hladam mobil pre svokru. Existuje klasicky mobil, cize s klavesnicou s wifi a skypeom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Podle mě ne, na skype potřebuješ OS. S klavesnici jedině Blackberry. Kup jí dotykáč, chvilku bude frflat a pak si zvykne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 nějaká tlačítková nokie bude ideální..sice se blbě shání, ale mají ju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Pánové, ztratil jsem přehled v mobilech.. Co teď vybrat kolem 5 tis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Lumia 640 nebo 735 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Pánové, ztratil jsem přehled v mobilech.. Co teď vybrat kolem 5 tis? Xiaomi Redmi 2 s 2 giga RAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 tak nakonec jsem koupil ten S3 neo..tak uvidíme..snad to byla dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 to byl fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Tak nevím, zda mám vzít Sony Z3 Compakt nebo ten iPhone 5S.....Zatím sem teda nakloněn k tomu soňákovi.... Lumia 800 mě už nebaví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Já po hooooodně dlouhé době vyměnil BlackBerry Bold 9900 za iP5S a super! Jako 2. telefon mám nějaký Android Samsung a iPhonu nesahá opravdu ani po paty.Ale no flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Kdyz jedna firma vyrobi HW a k nemu udela SW, tak to v zasade nemuze nefungovat...jako u tveho stareho Boldika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Tak nevím, zda mám vzít Sony Z3 Compakt nebo ten iPhone 5S.....Zatím sem teda nakloněn k tomu soňákovi.... Lumia 800 mě už nebaví :-) Tady to bude, myslím, vyloženě o preferenci operačního systému. Zastánci iVěcí ti poradí iPhone, ti, kdo nemají problém s Androidem, ti poradí Sony. Čili - vem tu Z3 Upraveno 14. června 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Ahoj, prosím o tipy. Potřebuju nový telefon, ale už se v tom vůbec nevyznám a nerad bych něco přehlídnul.Chci - něco do 4,5 palců, min. 1 GB ram (v případě Androidu, u Win je mi to fuk), Android nebo Win.Cena co nejnižší.Zatím jsem našel za 2.600 - 2.800,- Kč Motorolu Moto E koupenou v ČR.A nebo, za 2.880,- Kč http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-Generation-Unlocked/dp/B00TFAVFKU/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1434910465&sr=1-4&keywords=motorola+moto+e z amazonu druhou generaci. Je to dobrá volba?DíkyEdit: Ještě bych se chtěl zeptat - pod tím Amazon odkazem, to bych kupoval přímo od nich? Nebo to je nějaký obchodník? Nemám s tím žádné zkušenosti. Upraveno 21. června 2015 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Lumia 630 je za dvojku http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-lumia-630/#!o=2 Recenze http://smartmania.cz/recenze/recenze-nokia-lumia-630-prvni-vlastovka-s-windows-phone-81-7886?chapter_id=685&chapter_url=uvod-klady-a-zapory-obsah-baleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se