Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

tjn...ale kazdej nemá na to koupit iPhone 4,5,6,7,8,9,.....hmmm...tak asi proto tohle vlakno

no ja zas nemam az take odborne vedomosti a preto mam radsej jednoduchsie zariadenia!

mne sa paci nazov vlakna.

ale to mas pravdu, je to nenormalne predrazene a to asi vsetky smartfony, aj vyssie rady Samsung ci LG uz nad 15 litrov....?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

hm... Avantador???

tak co je potom toto, he?

Nejlepší mobil od Samsungu se v Česku nabízí za 29 000 korun

pozlateny Veyron?

este link:

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/363272-nejlepsi-mobil-od-samsungu-se-v-cesku-nabizi-za-29-000-korun.html

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Tak nevím, zda mám vzít Sony Z3 Compakt nebo ten iPhone 5S.....

Zatím sem teda nakloněn k tomu soňákovi....

Lumia 800 mě už nebaví :-)

Tady to bude, myslím, vyloženě o preferenci operačního systému. Zastánci iVěcí ti poradí iPhone, ti, kdo nemají problém s Androidem, ti poradí Sony. Čili - vem tu Z3 :D

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Ahoj, prosím o tipy. Potřebuju nový telefon, ale už se v tom vůbec nevyznám a nerad bych něco přehlídnul.

Chci - něco do 4,5 palců, min. 1 GB ram (v případě Androidu, u Win je mi to fuk), Android nebo Win.

Cena co nejnižší.

Zatím jsem našel za 2.600 - 2.800,- Kč Motorolu Moto E koupenou v ČR.

A nebo, za 2.880,- Kč http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-Generation-Unlocked/dp/B00TFAVFKU/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1434910465&sr=1-4&keywords=motorola+moto+e z amazonu druhou generaci. Je to dobrá volba?

Díky

Edit: Ještě bych se chtěl zeptat - pod tím Amazon odkazem, to bych kupoval přímo od nich? Nebo to je nějaký obchodník? Nemám s tím žádné zkušenosti.

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...