tano Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak ten chcípák WP se mi od včerejšího dotazu 2x resetoval, v noci zamrznul, tak jsem ráno málem ani nevstal a teď zamrznul znova..sakra..asi budu muset výběr uspíšit. Má to LG nebo Huawei notifikační diodu a funguje? Líbí se mi vzhledem toto:http://www.etotalk.com/html/umi_iron/home/index.php Ale vím, že to jede na mediateku, je to číňan a tak..Cinan, nebo Korea je burt, na to se vyprdni, zalezi na strevech. Jinak si zjisti, jestli ti to bude behat na LTE, kterou pouzivas. Siwi o tom vi vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Tak osobne bych dal prednost te druhe variante od Huawei;). Ono LG neni az tak super, jak tady nekdo uvadi. Treba mraky znamych reklamovalo LG, pak dale jejich aktualizace, to je take k placi.Aktualizace Nexusu dela sam Google a na radu jdou jako prvni.... Jinak na hw od LG nemůžu rict krivyho slova, na starem Nexusu4 jsem uz pres dva roky a vsechno slape :-) A to ze ted bude na vyber dvou velikosti Nexusu beru taky jako plus.. kdyby nebyl Nexus tak osobne pujdu asi do Huawei.. P8.. Upraveno 11. září 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak ten chcípák WP se mi od včerejšího dotazu 2x resetoval, v noci zamrznul, tak jsem ráno málem ani nevstal a teď zamrznul znova..sakra..asi budu muset výběr uspíšit. Má to LG nebo Huawei notifikační diodu a funguje? Líbí se mi vzhledem toto:http://www.etotalk.com/html/umi_iron/home/index.php Ale vím, že to jede na mediateku, je to číňan a tak.. Kdyby mi tohle dělal můj telefon, vyměnil bych ho ještě ten den Na Čínu se vykašli a jdi do něčeho od HG / HTC. HTCčka notifikační diodu mají, jestli LG taky, to netuším, ale určitě se to dá vygůglit třeba na www.mobilmania.cz. Tam si zvolíš model telefonu a vyjedou ti přehledně veškeré specifikace včetně diody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Z3 má manželka, já Z1 a zatím maximální spokojenost, musím zaťukat. Nejvíc mě baví selfíčka pod vodou a je tedy pravda, že kamarád udělal pouze jedno Ja jsem fanatický Sony fanboy, ale musím bohužel přiznat, že moje Z3 Dual půjde na druhou reklamaci. Opět odlepující se sklo. Tentokrát zadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Potrebujem radu. Ako stiahnem zo samsungu S4Mini kontakty a veci v telefone ked mam rozbity displej a neviem telefon odomknut? Telefon inak ide len nejde displej a dotykova cast.. Dik za raduOrigos soft KIES ci ako sa to vola nejde. Lebo sa s nim nespoji lebo nieje odomknuty telefon. WIN XP ho precita, najde, ale otvori iba prazdne okno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Prosim dotaz :samsung galaxy S6+ edge nebo Iphone 6+ nebudu to pouzivat skoro na nic ale ve firme si muzeme vybrat jen z techto. jinak mam Ipad a normalne telefon android Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 vem 6+ a hned ho prodej, pokud ho nebudeš používat, tak je zbytečný tahat pádlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 No prave ze ho budu muset nosit a pouzivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Prosim dotaz :samsung galaxy S6+ edge nebo Iphone 6+ nebudu to pouzivat skoro na nic ale ve firme si muzeme vybrat jen z techto. jinak mam Ipad a normalne telefon android To je skoro jako se ptát, zda Oktávku s naftou nebo benzínem Pokud máš teď telefon s Androidem, asi by dávalo smysl vzít opět Android.Na druhou stranu, pokud je ti to jedno (viz. tablet na iOS) a budeš si moci telefon po nějaké době odkoupit za výhodnějších podmínek, vzal bych iP6+, prodejní cena použitého telefonu bude v čase méně klesat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Ok dekuju. Nemusid odkupovat. Proste mi zustane. Jen by se sef ptal kam jsem ten telefon dal. Uz jsem to jednou zazil kdyz novej dostala pritelkyne. A proste se nemuzu rozhodnout pro zmenu. Ale moc dekuju za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Nechci brojit pro Apple je proto, že jsem fanda, ale ( ) - vem iPhone. Společně s iPadem to dává větší smysl.Na přechod můžeš využít novou berličku od Apple:http://jablickar.cz/apple-novou-aplikaci-usnadnuje-prechod-z-androidu-na-iphone/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Uz aby tu bola xperia z5 compact. Vypada ze si konecne po rokoch kupim novy mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) 29.zari jdou ven ty nove a zde jiz drive probírané Nexusy ! Bude to tezka volba, ale asi mi bude stacit LG 32 verze.. http://www.svetandroida.cz/google-pozvanka-nexus-201509 Upraveno 20. září 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 29.zari jdou ven ty nove a zde jiz drive probírané Nexusy ! Bude to tezka volba, ale asi mi bude stacit LG 32 verze.. http://www.svetandroida.cz/google-pozvanka-nexus-201509Jsem velice zvedav, ktery bude zajimavejsi, osobne jsem si myslim, ze Huawei;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Můj další telefon bude nejspíš právě nový Nexus. Zvolím určitě variantu od LG. S tím současným jsem totiž stále nadmíru spokojený. Takže na to nespěchám a v klidu vyčkám, co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 že bych taky počkal na toho 29.9.? ..zatím mám ve výběru Hujavej p8 lite a lg g3..ještě občas zvažuju samsunga A5..ale pokud má něco přijít zajímavýho.. pánové Lumii 635 i přes přítomnost LTE nedoporučuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Dva OS v jednom zařízení, to je správná cesta. http://smartmania.cz/bleskovky/elephone-vowney-android-windows-10-mobile-parametry-11987 Tradiční výrobci mobilů by se měli probrat a podívat se na rudou konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Střeva od Intelu - to by mohl být vážně slušný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 http://phone.tesla.info/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Pánové mate někdo anebo je někdo schopen srovnat podle vlastních zkusenosti tyto? Chystám se na koupi.. LG G3, huawei p7 anebo možná G4? U těch lg me odrazuje velikost.. U iPhone mi vadí iTunes ..a WP mam a uz nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se