Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Tak ten chcípák WP se mi od včerejšího dotazu 2x resetoval, v noci zamrznul, tak jsem ráno málem ani nevstal a teď zamrznul znova..sakra..asi budu muset výběr uspíšit. Má to LG nebo Huawei notifikační diodu a funguje? Líbí se mi vzhledem toto:http://www.etotalk.com/html/umi_iron/home/index.php

Ale vím, že to jede na mediateku, je to číňan a tak..

Cinan, nebo Korea je burt, na to se vyprdni, zalezi na strevech. Jinak si zjisti, jestli ti to bude behat na LTE, kterou pouzivas. Siwi o tom vi vice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak osobne bych dal prednost te druhe variante od Huawei;). Ono LG neni az tak super, jak tady nekdo uvadi. Treba mraky znamych reklamovalo LG, pak dale jejich aktualizace, to je take k placi.

Aktualizace Nexusu dela sam Google a na radu jdou jako prvni.... Jinak na hw od LG nemůžu rict krivyho slova, na starem Nexusu4 jsem uz pres dva roky a vsechno slape :-)

A to ze ted bude na vyber dvou velikosti Nexusu beru taky jako plus.. kdyby nebyl Nexus tak osobne pujdu asi do Huawei.. P8..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Tak ten chcípák WP se mi od včerejšího  dotazu 2x resetoval, v noci zamrznul, tak jsem ráno málem ani nevstal a teď zamrznul znova..sakra..asi budu muset výběr uspíšit. Má to LG nebo Huawei notifikační diodu a funguje? Líbí se mi vzhledem toto:http://www.etotalk.com/html/umi_iron/home/index.php

Ale vím, že to jede na mediateku, je to číňan a tak..

Kdyby mi tohle dělal můj telefon, vyměnil bych ho ještě ten den :D Na Čínu se vykašli a jdi do něčeho od HG / HTC. HTCčka notifikační diodu mají, jestli LG taky, to netuším, ale určitě se to dá vygůglit třeba na www.mobilmania.cz. Tam si zvolíš model telefonu a vyjedou ti přehledně veškeré specifikace včetně diody.

Odkaz ke komentáři

Z3 má manželka, já Z1 a zatím maximální spokojenost, musím zaťukat. Nejvíc mě baví selfíčka pod vodou a je tedy pravda, že kamarád udělal pouze jedno  :)

Ja jsem fanatický Sony fanboy, ale musím bohužel přiznat, že moje Z3 Dual půjde na druhou reklamaci. Opět odlepující se sklo. Tentokrát zadní.

Odkaz ke komentáři

Potrebujem radu. Ako stiahnem zo samsungu S4Mini kontakty a veci v telefone ked mam rozbity displej a neviem telefon odomknut? Telefon inak ide len nejde displej a dotykova cast.. Dik za radu
Origos soft KIES ci ako sa to vola nejde. Lebo sa s nim nespoji lebo nieje odomknuty telefon. WIN XP ho precita, najde, ale otvori iba prazdne okno. :(

Odkaz ke komentáři

Prosim dotaz :

samsung galaxy S6+ edge nebo Iphone 6+

nebudu to pouzivat skoro na nic ale ve firme si muzeme vybrat jen z techto.

jinak mam Ipad a normalne telefon android

To je skoro jako se ptát, zda Oktávku s naftou nebo benzínem :D

Pokud máš teď telefon s Androidem, asi by dávalo smysl vzít opět Android.

Na druhou stranu, pokud je ti to jedno (viz. tablet na iOS) a budeš si moci telefon po nějaké době odkoupit za výhodnějších podmínek, vzal bych iP6+, prodejní cena použitého telefonu bude v čase méně klesat. 

Odkaz ke komentáři

29.zari jdou ven ty nove a zde jiz drive probírané Nexusy ! Bude to tezka volba, ale asi mi bude stacit LG 32 verze..

http://www.svetandroida.cz/google-pozvanka-nexus-201509

Jsem velice zvedav, ktery bude zajimavejsi, osobne jsem si myslim, ze Huawei;).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...