Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Teatime - E52 je funkcne i designove velmi povedenej telefon, jen se Nokii moc nepovedlo to udelat spolehlivy, je na to spousta reklamaci - ne uplne precizne usazena klavesnice, spousta kusu ma spatny podsviceni, u nekterych serii blbne reproduktor (i u prakticky novych telefonu) atd.. Ale zase na druhou stranu, clovek nema jistotu s konkretnim kusem nikdy..

Jo, o reklamacích jsem přečetl kdeco, uzvřel jsem to s tím, že to snad byla dětská nemoc. Oba telefony mne přijdou dohromady na 4 000, nemusí být dokonalé. Jeden není perfektně spasován, ale co, je to jen telefon.

Kurník a já si zrovna říkal, že snad jediná E52 by mě momentálně z produkce Nokie brala :( ... Měl jsem pouze cca měsíc N97 a když vynechám stupiditu obsluhy, Symbian, výdrž (hrůza) a bugy, tak mi jako vlajková loď přišla dost ubohá.

Výdrž baterky E52 je skvělá, ostatní si netroufám komentovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Teatime - E52 je funkcne i designove velmi povedenej telefon, jen se Nokii moc nepovedlo to udelat spolehlivy, je na to spousta reklamaci - ne uplne precizne usazena klavesnice, spousta kusu ma spatny podsviceni, u nekterych serii blbne reproduktor (i u prakticky novych telefonu) atd.. Ale zase na druhou stranu, clovek nema jistotu s konkretnim kusem nikdy..

nesmíte nakupovat to co nokie sype do poelnice za vratama :D

já jí mám přes půl roku a rozhodně žádnou stížnost nemám - vy ste tam vůbec partička :D - tudle sem měl splín, že si koupím N97 mini a soudružka říkala "nekupujte to, je to sračka" = vy to asi máte v tréningovým manuálu ne ? - he he

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

nesmíte nakupovat to co nokie sype do poelnice za vratama :D

já jí mám přes půl roku a rozhodně žádnou stížnost nemám - vy ste tam vůbec partička :D - tudle sem měl splín, že si koupím N97 mini a soudružka říkala "nekupujte to, je to sračka" = vy to asi máte v tréningovým manuálu ne ? - he he

Hele znam par lidi co meli nejporuchovejsi telefony (dle statistik prodanych x reklamovanych telefonu) leta a nemeli zadny problem, ale pak samozrejme bylo mnohem vic tech, kteri tech problemu meli spousty ;) Me je jedno kdo si jakej telefon koupi, ale pokud se nekdo zepta na konkretni telefon je celkem fer mu rict jak to s tim telefonem je.. samotnymu mi nedela radost videt jaky ty telefony jsou dneska smejdy a reklamuje se to sotva par dni po nakupu..

N97mini se nastesti skoro neprodava, takze tezko odhadovat.. soudnej clovek si takovej kram prece nikdy koupit nemuze nebo snad jo? :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Jestli se chceš podívat do servisu Nokia kup si jistě tu n 52. Posted Image

Opravdu je na první pohled super placka, super baterka, funkce včetě WIFI a GPS

ALE !!!

Měl jsme hned na začátku 2 kousky a na každém 3 reklamační opravy.

1) signál

2) sluchátko

3) reproduktor

a jiné méně závažné mouchy.

Bacha jsem kravaťák a ne prase tak, že telefon nosím v pouzdře a nevolám v dešti.

Nyní mám N71 a synek N72 a veliká spkojenost ! Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Vracím se k tomuto staršímu vláknu, protože mobil jako takový je docela fajn věc, ale ... co mě nebaví je ta přehršel funkcí o nichž ve většině případů ani nevím na co jsou. Včera jsem narazil na tento článek, kde odkazují na něco co se už dnes moc nevidí :D Kultovní mobily z minulého století. Ihned jsem si jednu Motorolu StarTAC objednal a už se těším jak všichni moji kolegové s iPhony zhltnou nohy :D :D. No a třeba to zde taky někoho zaujme ...

Odkaz ke komentáři

Vracím se k tomuto staršímu vláknu, protože mobil jako takový je docela fajn věc, ale ... co mě nebaví je ta přehršel funkcí o nichž ve většině případů ani nevím na co jsou. Včera jsem narazil na tento článek, kde odkazují na něco co se už dnes moc nevidí :D Kultovní mobily z minulého století. Ihned jsem si jednu Motorolu StarTAC objednal a už se těším jak všichni moji kolegové s iPhony zhltnou nohy :D :D. No a třeba to zde taky někoho zaujme ...

ja som casto rozmyslal nad motorolou Razr :P a tu co si objednal som mal,super telefon, budes urcite jedinecny :D
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem dal vale dotykovym telefonum... aspon prozatim. Vratil jsem se k Nokii respektive k modelu E52. Uz drive jsem mel predchudce E51 a 6210 (mezi spoustou jinych teleonu). Pak jsem podlehl vlne velkych dotykovych displeju a nakonec se vracim ke klasicke konstrukci.

Precetl jsem spoustu diskusi a nazoru na E52 kde byly popsany vsechny jeji chyby. Nektere byly vychytany vydanim novych verzi firmware nektere zustaly.... Pro me je dulezita hlavne vydrz, pritomnost navigace a klasicke Nokia ovladani ktere mi vyhovuje. Vytecna spoluprace s Parrotem v aute, potesi LED jako svitilna. Design mi taky sedi. Nevyhodou je uchyceni zadniho krytu ktery ma vuli, telefon by mohl byt o neco mensi a vadi absence signalizacni LEDky (tu sice supluje podsviceni ale neni to ono). Pozadoval jsem taky navigaci - tady je pro moje potreby zcela dostacujici. Prekvapila me citlivost GPS.

Mam telefon vyrobeny 10/2010 - reproduktor je zatim v pohode. Problemy se spatnym prijmem signalu zatim neregistruji a jeste jsem nemusel resetovat.

Po delsim case me nejaky telefon trochu zaujal.....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dal vale dotykovym telefonum... aspon prozatim. Vratil jsem se k Nokii respektive k modelu E52. Uz drive jsem mel predchudce E51 a 6210 (mezi spoustou jinych teleonu). Pak jsem podlehl vlne velkych dotykovych displeju a nakonec se vracim ke klasicke konstrukci.

Precetl jsem spoustu diskusi a nazoru na E52 kde byly popsany vsechny jeji chyby. Nektere byly vychytany vydanim novych verzi firmware nektere zustaly.... Pro me je dulezita hlavne vydrz, pritomnost navigace a klasicke Nokia ovladani ktere mi vyhovuje. Vytecna spoluprace s Parrotem v aute, potesi LED jako svitilna. Design mi taky sedi. Nevyhodou je uchyceni zadniho krytu ktery ma vuli, telefon by mohl byt o neco mensi a vadi absence signalizacni LEDky (tu sice supluje podsviceni ale neni to ono). Pozadoval jsem taky navigaci - tady je pro moje potreby zcela dostacujici. Prekvapila me citlivost GPS.

Mam telefon vyrobeny 10/2010 - reproduktor je zatim v pohode. Problemy se spatnym prijmem signalu zatim neregistruji a jeste jsem nemusel resetovat.

Po delsim case me nejaky telefon trochu zaujal.....

snad najvacsou nevyhodou je ten priblbly fotoaparat...

Odkaz ke komentáři

Tak docela žhavé téma i pro mě...poslední asi 3 roky jsem docela příjemně strávil s Nokia 6500 slide ,žádný dotykový display a slušné fotky....nesnáším změnu telefonu a je to pro mě za trest. Ale před týdnem jsme měli návštěvu s cca roka starým mimčem a maminka řekla kouzelnou větu,podej telefon strejdovi :D no a samozřekmě přes roh stolu kde stálo asi pět sklenic všeho možného....jen jsem se snažil vykřiknout vem mu to a bylo žbluňk :snorkle: teta začla můj oblíbený telefon lovit lžíčkou a já přiběhl a vnořil prsty do její vysoké sklenice cafe laté :D telefon vem čert ,ale těch 1000 čísel...tak jsem skočil do E52 (nechtěl jsem půl kilogramový telefon s pěkným LCD)jsem zvyklej psát sms zpaměti a jednoručně ,třeba i za jízdy a nesnáším v kapse obrovské a těžké věci. Zatím spokojenost tak uvidíme.Jiank tu krásnou nokii o tři posty výš mám taky a taky stav 1A jenže tři dny legrácek mi stačilo :) prý co to máš za komunikátor :D

Odkaz ke komentáři

taky mě neberou moderní technologie na mobilu...všechno co potřebuju mám na notesu nebo na centrále doma:) kdyby tak byl k mání tenhle metrixovskej kultovní 7110

Posted Image

Odkaz ke komentáři

dík, kouknu na to, iphone má dneska každej :D

V Matrixu hrala 8110 banana phone. Ne tenhle.

jj, byl větší a s malým displeyem, ale mně se vždycky líbila 7110
Odkaz ke komentáři

Byl by ochotny nekdo poradit s nastavenim emailu v E52? Prolezl jsem samozrejme spoustu diskusi na specializovanych forech ale odpoved na muj konkretni problem jsem nenasel.... Stahovani emailu/spojeni mi funguje normalne. Trapi me vsak , ze pri dalsi synchronizaci se mi vsechny prectene emaily smazou a mohu pracovat jen s novymi , prave stazenymi. Byl jsem zvykli , ze vsechny emaily mi zustavaly ulozeny a mohl jsem s nimy pozdeji pracovat. Diky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...