spineshank Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 jedna z nej desek roku 2021,kdo neslyšel doporučuju
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2022 One of those nights... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2022 Sledovat individuální projekty muzikantů z ansámblu Snarky Puppy (Mark Lettieri, Shaun Martin, Bill Laurance, Bob Lanzetti, Bob Reynolds, Cory Henry, Larnell Lewis, Nate Werth... ) je báječně osvěžující... hodiny a hodiny radostného muzicírování ...jedna ukázka
Moty Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 @spineshanksi mě předběhl, akorát sem to sem chtěl dát Anthony tradičně šílenej účes, ale muzika výborná, moc se mi to líbí
spineshank Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 před 17 minutami, Moty napsal: @spineshanksi mě předběhl, akorát sem to sem chtěl dát Anthony tradičně šílenej účes, ale muzika výborná, moc se mi to líbí jj ten účes a knír nemaj chybu,těším se na album A dnes další velká věc,nové album KoRn je venku
Mr. Sandman Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Upraveno 4. února 2022 uživatelem Mr. Sandman
Radik Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Odesláno 4. února 2022 Mě poslední dobou dostaly dvě živý interpretace známejch kousků...
Sarka Farka Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 (upraveno) frenchcore particka si to paradne uziva na skuneru tak letos snad nekde live, weekend warriors .) Upraveno 5. února 2022 uživatelem Sarka Farka
maama Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 jj, ta Larnellova performance je jedním slovem LIVE ránko...
KurtCz Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 Pod tíhou posledních dní se tak nějak vracím k depresivním kapelám mého dospívání. XIII.století, Priessnitz a Prouza.
KurtCz Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 A samozřejmě H.N.F. předchůdci XIII.století - Válka
azeppelin Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 V 5. 3. 2022 v 23:53, KurtCz napsal: A samozřejmě H.N.F. předchůdci XIII.století - Válka Mno předchůdci... Štěpánův "punk" projekt. Pro mě top Bombardéry
KurtCz Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 On to tak Petr Štěpán sám podává, že H.N.F. se "umělecky" vyčerpalo a tak s bráchou na začátku devadesátek založili XIII.století. On teda konkrétně říká, že se naučili trochu líp hrát a tím pádem už punk nestačil na umělecké vyžití. Každopádné mám obě dvě kapely.
azeppelin Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Odesláno 11. března 2022 Jasný, mi to připadalo spíš jako názorový vývoj. Najednou byl z punkáče okultista a vampýrolog. Přišlo mi, že se v období prvních demo nahrávek dokonce i chvíli vezl pravičáckým směrem (Zánik Izraele atd.). Jednou jsme s ním a jeho vampýrology byli přespávat na Poenari. Hudebně to byl takovej ten jukeboxovej mainstream v dobrém smyslu slova - alespoň pro nás, kteří jsme už tehdy jeli na podzemnějších odvětvích blacku apod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se