Jiří Sedlák Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Plnotučné druhé japonské vydání se vším co k němu patří, OBI strip, vsádka s texty. Super muzika super zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Právě dohráli, vystřídalo je sice novodobé vydání Fireball, zato ale 180g, fialový vinyl a hlavně řezané poloviční rychlosti. Má to něco do sebe, ale ten původní Japonec je asi o chlup lepší. Chtělo by to stejné album. Mám tu In Rock v tomhle vydání, to můžu porovnat s dobovým vydáním z Holandska a taky s nejprvnějším z prvních Britských vydání. Holanďan a to nové poloviční rychlostí řezané zní obě velmi dobře, rozdíly bych těžko hledal. Anglán už je relativně vyhranej. To se těm nejstarším stává. Ale dle matric A2/B1 je to opravdu úplně první lis co šel do prodeje. Nějak teď na těch Purplech ujíždím. Když ona je to tak super muzika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Včera PAIN ve Zlíně. Pecka, skvělá show! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Tož jsem rozjel první gramodesky, prý kdo nemá Pulp Fiction na vinylu jako by nežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 nazdar, co dal z progressive/djent? rychle, nez zavrou uloz.to kdyz mam rad Animals As Leaders, Plini, Sithu Aye, Polyphia, Tesseract, Periphery, The Callous Daoboys, Scale the Summit, The Dillinger Escape Plan, Unprocessed, a Meshuggah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Kurňa, se toho Ježíška snad nedočkám... nějak se to táhne Na Gabriela se upřímně mega těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Když všude otravujou s těma vánocema, chce si to dát něco na vyvážení - indiánskej black metal Kombinace sice trochu překvapivá, ale překvapivě funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Když všude otravujou s těma vánocema, chce si to dát něco na vyvážení - indiánskej black metal Kombinace sice trochu překvapivá, ale překvapivě funkční O indiánech se ví, že mají rádi metal. Takoví Death Angel nebo Testament jsou toho důkazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 V 19. 10. 2023 v 23:07, ismit napsal: Chystáte se někdo na Sleaford Mods? Docela čumím, že Roxy je vyprodané. Ještě by mě zajímalo, co má ten Jason na ruce za hodinky :). Jo byl jsem, po dlouhy dobe v Roxy, skvelej zvuk, koncert podle ocekavani totalni uchylarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Mě to přišlo hdoně dobrý. Co ti přišlo jako "totální úchylárna"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 9. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) no cely Sleaford, typek cupita po spickach s rukama za zadama a kraka jak havran a druhej zapne notas a krepci jako magor, ale samozrejme jsem to cekal, bavi me ty beaty. k samotnymu konciku - byl jsem na pravym balkone, super zvuk, kterej nezatezoval usi, prekvapeni bylo vekovy slozeni … jinak dneska asi nejlepsi punk siroko daleko v dubnu se chystam na kid kapichi do futura, videl jsem je tam letos v unoru a skvely. Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Slipknot poslouchám jen někdy, ale když už, tak poslouchají i sousedé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 V 7. 12. 2023 v 10:19, patprom napsal: O indiánech se ví, že mají rádi metal. Takoví Death Angel nebo Testament jsou toho důkazem A taky Manowar - textař, basák, poloviční indián Joey DeMaio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 (upraveno) Tohle fakt ladí s whisky, kterou právě popíjím Upraveno 10. prosince 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Az teraz som zistil, ze Peter Gabriel nahral novy album. i/o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Tahle deska nestárne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 před 4 minutami, patprom napsal: Tahle deska nestárne je zajimavy, ze samotny BB jsou k ty desce hoodne odtazity, celou ji dal do kupy Rick Rubin bez jejich pritomnosti a Fight your rigth nemaj radi vubec. Bylo to asi prvni CD, ktery jsem dostal, nekde v 88/89. Nejradsi mam od BB asi chcek your head a sabotage, suprovy jsou ty dva vybery tech jakoby jazzovejch kousku prevazne z tech dvou alb. BB pro me definovali devadesatky samozrejme s dalsima spis britskejma indie, rave a elektronickejma kapelama (Happy mondays, Stereo MC’s, Stone Roses, Shamen, Underlworld) od ty doby nic poradnyho nevzniklo….. tak jasne, jsem starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 To jo, ale taky říkají, že nebýt Rubina, zůstali by v undergroundu a možná bychom se o nich nikdy nedozvěděli Tomuhle multifunkčnímu člověku vděčí za úspěch spousta veličin od BB, před Slayer, RHCHP, AC/DC, Run DMC, Public Enemy, Mick Jagger, Johnny Cash, SOAD atd... Jinak, včera jsem si dal po dlouhé době i tuhle pecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Rubin se na BB ale udelal, oni ho nasli nekde na Kolubijsky, kde studoval buh vi co, jako velky fanouska metalu a wrestlingu - coz se k nim hodilo asi jako zmrzlina do drzkovy polivky. Jo ill communication je skvely, uz ten prvni track - sure shot a pak samozrejme sabotage. Na apple tv je skvela vec jmenuje se to tusim The Story a je to zaznam z Brooklynu z nejakyho divadla, je to na pomezi stand-up a dokumentu, kde AD rock a Mick D na plose 1,5 hodiny odvypraveji celou historii BB, reziroval to Spike Jonze, fakt dobry - hlavne ty punk a hardcore zacatky, dlouho s nima hrala na bici holka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 nedělni jazzy rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se