Harwey Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu novy singel Besna - Hranice https://www.google.com/search?q=besna+hranice&rlz=1C1GCEB_enSK1061SK1061&oq=besna+hranice&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQLhgNGIAEMgoIAhAAGAgYDRgeMgoIAxAAGAgYDRgeMgoIBBAAGIAEGKIEMgcIBRAAGO8F0gEIMzQwMWowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:4e4af522,vid:WPILFH6wHSs,st:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Nemohl jsem jinak než sehnat tuhle desku na vinylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Jako můj top naživo je The Boss, ale rozumim, bylo to silný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Před hodinou, patprom napsal: Nemohl jsem jinak než sehnat tuhle desku na vinylu Nemůžu než souhlasit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Nemůžu než souhlasit No proto Černý nebo bílý vinyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu před 12 minutami, patprom napsal: No proto Černý nebo bílý vinyl? Černý...ale psst, má to Ježíšek pod stromeček Ty máš v bílém? Jsem zvědavý jak to bude hrát, třeba Murder Ballads jsou zvukově úplně fantastický. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Zvuk je vynikající. Jo, chtěl jsem "clear" limitku a bylo dost složité ji sehnat. Nejdřív jsem objednal u známého v prodejně, který sežene všechno, ale po pár týdnech čekání se ukázalo, že je vyprodaná. Hledal jsem dál a nakonec našel na Amazonu zřejmě jednu z posledních, takže mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 2 hodinami, patprom napsal: Zvuk je vynikající. Jo, chtěl jsem "clear" limitku a bylo dost složité ji sehnat. Nejdřív jsem objednal u známého v prodejně, který sežene všechno, ale po pár týdnech čekání se ukázalo, že je vyprodaná. Hledal jsem dál a nakonec našel na Amazonu zřejmě jednu z posledních, takže mám radost Pecka Ve mě ten jeho koncert stále rezonuje, to bylo velmi luxusní představení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu V poslední době jsem úplně propadnul Thy Catafalque, škoda že nerozumím ani zbla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Vyborne to je. ....album sa vola "po tomto pridu nadherne sny" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Katafalk je pecka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Dnes u oběda trochu toho času sám pro sebe, tak trochu té poezie Jeden z nejvíc oblíbených soundtracků co mám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Dneska má narozeniny Billy Idol, takže sem sáhnul po něčem starším jako je Rebel Yell , které slaví letos 40 let můj oblíbenec od mých deseti, kdy jsem ho poprvé slyšel v pořadu Formel Eins na německé televizi. Tenkrát to byl Dancing with myself …… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Byli opět boží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince před 21 hodinami, Duke650 napsal: Byli opět boží .. v tomto termínu jsem bohužel nemohl, tak snad příště ten basista je top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Byli opět boží Tož to ti závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince Hodinu a půl makali naplno bez zbytečných chujovin, poslední štace letošní tour, asi se už těšili domů a fest si to užili. Brno je prý jejich oblíbená zastávka (to ale jistě říkají všude), nicméně z jejich fórků na téma Stockholm vs Göteborg to vypadá, že jejich domovský Göteborg je něco jako Brno Bubeník Aaron je neuvěřitelně drobný, ale hraje jako o dvě hlavy větší Zpěvák Jonah udivuje jak vysoko umí zpívat takový kus chlapa No a basák Henrik je UFO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseph Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Pocuva tu niekto Dream Theater? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince před 5 minutami, Joseph napsal: Pocuva tu niekto Dream Theater? Si piš... Ale mám raději starší alba. Např. Octavarium je pro mě úplný top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se