African Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Nevinné soukromé rozloučení s Ozzym Ale ráno budu blejt asi řádně 3
African Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Zatím se nespalo, kámoš shání další sud... zlatej Nepál, kso jako půjde zítra za mě do práce ? 1
warann Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července @African tak jste dopadli? Já jsem rád, že jsem to nakonec pořídil, koukal jsem až včera večer po návratu z moto výletu, ale stálo to za to. Třeba N.I.B. bylo famózní. Vlastně celý to bylo dobrý, až na toho Axla, to bylo dost žalostný.
warann Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Sory za takovou vsuvku: ještě jsem něco ohledně tý akce hladal a vyskočlo na mě toto 1
African Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Před hodinou, warann napsal: @African tak jste dopadli? Já jsem rád, že jsem to nakonec pořídil, koukal jsem až včera večer po návratu z moto výletu, ale stálo to za to. Třeba N.I.B. bylo famózní. Vlastně celý to bylo dobrý, až na toho Axla, to bylo dost žalostný. Vzal jsem si dneska volno v práci a už nikdy nepiju 4
bobi Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července před 9 minutami, African napsal: Vzal jsem si dneska volno v práci a už nikdy nepiju to známe ... , brzy ti otrne ... 1
odjinud Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Tak jsem objevil písničkáře Vráťu Hoška. Politicky nekorektní remaky na známé melodie, často na téma WWII.
spineshank Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července neznal jsem,ale teď to nemůžu dostat z hlavy 1
Remio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 38 minutami, spineshank napsal: neznal jsem,ale teď to nemůžu dostat z hlavy No TVL, už sem se namotal. Jak to dostanu ven???
Duke650 Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července The most intense shampoo commercial ever 1
warann Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července (upraveno) V 5. 7. 2025 v 18:18, African napsal: Nevinné soukromé rozloučení s Ozzym Ale ráno budu blejt asi řádne Tak “rozlouceni s Ozzym” nabyva behem par dnu uplne jiny vyznam. Jsem uplne hotovej Tohle se myslim celkem hodi: Upraveno 22. července uživatelem warann 1
warann Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července V 4. 7. 2025 v 17:53, patprom napsal: Zaplaceno i s tričkem a zítra bude nářez Hele zrovna dneska jsem myslel na to, ze se zeptam jak to u tebe vypada s trikem a ted zjistuju, ze (pokud dorazi) bude vzpominkovy jeste vic nez jsem cekal
Jeronimo Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července (upraveno) Já jsem až v návaznosti na Ozzyho úmrtí zjistil, že loni odešel jeden ze zpěváků Iron Maiden Paul Di'Anno. Tak teď točím v autě pořád dokola Strange World z jejich prvního alba. Upraveno 28. července uživatelem Jeronimo 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se