vraby Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Tu první kapelu nee, ale Tyrant..to bylo něco bylo to v období kdy se poslouchalo i TOTO Jasně znám a tohle se taky poslouchalo a
Diamondking Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Jasně znám a tohle se taky poslouchalo a Hehehe..to byly časy..jezdilo se na burzu do Ostravy, kupovaly nahrané kazety za 120-150 Kčs..masakr
vraby Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Hehehe..to byly časy..jezdilo se na burzu do Ostravy, kupovaly nahrané kazety za 120-150 Kčs..masakr To jo a džíska bez rukávů,nějaká nášivka z Hungary,ale hodně jsem si na ní vyšíval.Pak mi jí bylo líto že jsem jí dal prýč.Teď bych jí ukázal synátorům a ty by asi koukali.
Diamondking Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 To jo a džíska bez rukávů,nějaká nášivka z Hungary,ale hodně jsem si na ní vyšíval.Pak mi jí bylo líto že jsem jí dal prýč.Teď bych jí ukázal synátorům a ty by asi koukali. Jj...já měl na zádech vyšito Bathory a spoustu různách nášivek a placky..
Koci Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Přináším smutnou zprávu: včera zemřel Ronnie James Dio
KFL Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Nevím, zda to tu už nebylo (nebo jsem to dokonce nepsal já ), ale nová deska od Slashe je prostě boží. Spousta hostů, výborná muzika, fakt příjemná záležitost.
KFL Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Tak jeden, přiznám se že asi hodně lehký kvízek. Klucí mě nějak chytli a zatím nepustili... Tohle je přece SukHoi! (sorry za OT, ale nemohl jsem si ho odpustit ) Upraveno 20. května 2010 uživatelem KFL
Horhe Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Nevím, zda to tu už nebylo (nebo jsem to dokonce nepsal já ), ale nová deska od Slashe je prostě boží. Spousta hostů, výborná muzika, fakt příjemná záležitost. Naprostý souhlas.
nAscA Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 (upraveno) RIP Petr Muk. Stale jsem doufal, ze jeste jednou uvidim nazivo Ocean. Po vcerejsi radosti takovy smutek. Ja tomu proste nemuzu uverit. Upraveno 24. května 2010 uživatelem nAscA
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 RIP Petr Muk. Stale jsem doufal, ze jeste jednou uvidim nazivo Ocean. Po vcerejsi radosti takovy smutek. Ja tomu proste nemuzu uverit. škoda ho..., taky jsem sjížděl Oceán a tu dobu mám spojenou s nejednou hezkou vzpomínkou...
marosh Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 OSTRAVA !!! Rudek je fajny: "...kaj si dala ty ruksaky?..."
Kalifx Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 (upraveno) škoda ho..., taky jsem sjížděl Oceán a tu dobu mám spojenou s nejednou hezkou vzpomínkou... Přesně tak... Muka už jsem posledních asi 15 let moc nevnímal, ale třeba Pyramidu snů řadím ke svým oblíbeným deskám. V roce 1992 jsem byl na Oceánech v UH. Respektive moje tehdejší holka je strašně nutně musela vidět. Nicméně z veselejšího soudku: na spadnutí je nové album Chemiků - (ukázka: Escape Velocity) a především Underworld je opět v plný síle, jak se zdá. Alespoň mně to připadá hodně dobrý - (ukázka ) V obou případech uvidíme jak dopadne celý album. Upraveno 25. května 2010 uživatelem Kalifx
Diamondking Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Rozšíření hudebních obzorů ..zadej interpreta...potom na něj klikni a klikni na expand....taková hračička
nAscA Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 No ja byl asi na 10 koncertech Oceanu, pak uz jsem Muka neposlouchal, ten jeho popik nic moc. Ale hlas mel porad paradni.Vcera vyslo jeho nove album. Tak to byla prvni solovka co jsem si stahnul a poslechnul. Sice pop, ale takovy docela temny, tak se to da. Delali na tom Deep Decline, kteri byli drive hodne dobrym revivalem The Cure.
Heky Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Nicméně z veselejšího soudku: na spadnutí je nové album Chemiků - (ukázka: Escape Velocity) a především Underworld je opět v plný síle, jak se zdá. Alespoň mně to připadá hodně dobrý - (ukázka ) V obou případech uvidíme jak dopadne celý album. Díky moc, je to super Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale u Escape Velocity slyším v pozadí The Who - Baba O'Riley Jinak doporučuju Massive Attack - Paradise Circus. Jednoduše geniální...
tombed Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 OSTRAVA !!! Rudek je fajny: "...kaj si dala ty ruksaky?..." ty wole, tak to mě rozsekalo, a ta Deeppártlová taky dobrý
David_B Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Zemřel baskytarista kapely Slipknot asi tento styl zde moc lidí nevyznává, ale pro mne je to velice smutná zpráva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se