Marfael Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Kdyby náhodou někdo poznal skladatele/skupinu co nahrála skladbu v čase od 27:33, byl bych mu velmi vděčen. Soundhound ani Shazam si neví rady.Díkyhttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/216411000371014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Glass holt umí. https://www.youtube.com/watch?v=UJXZYlUwR2w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 dnešní systematickej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Lucie a večerna pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Bude tam někdo z řad Chronomagu? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 dnešní systematickej den V červnu v Praze naživo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 https://www.youtube.com/watch?v=S0k0i25p9r0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Pánové, je to úplně jinej Devin, než ho znám, ale výborně se to poslouchá...Enjoyhttps://www.youtube.com/watch?v=44TzcehU0V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Za mě suverénně nejlepší Devin je Ocean machine - Biomech a těžko už to překoná. Upraveno 25. října 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Budu se muset dopídit toho, proč je na nové desce song z Infinity (Truth)? Každá jeho deska má svoje, ale u mě taky vítězí Ocean machine. Už víc jak rok se ji snažím marně sehnat na vinylu. Včera jsem psal dokonce na jejich produkci, jestli ji náhodou nebudou mít na únorovém koncertě v Práglu (nebo Vídni, kterou taky zvužuju). A za mě po pár posleších je Transcendence právě návrat k prvopočátkům a Ocean machine...takové epické Upraveno 26. října 2016 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Kluci, které jsem postoval nedávno, ale ještě pár nástrojů navíc...Potkat je někde, tak se milerád zastavím, to prostě zvedne náladu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Album je pár dní venku a dostalo se nám výborné desky novej klip jako ze starých časů KoRn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Bude nové album!!! https://www.youtube.com/watch?v=PacX2YgdLOo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Krátké, svižné, výživné Upraveno 29. října 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 druhy den tocim cely album v aute. mali by ho zremastrovat a vydat este raz. nemalo to chybu vtedy a nema ani teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Tu blaho ...hlas aj pohyby mi na Durindu sedia ale ta tvar nespoznavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 tvl sak ten clovek vyzera 30 rokov prakticky rovnako tu na videu bol tusim vojakom zakladnej sluzby takze nemal haro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) tvl sak ten clovek vyzera 30 rokov prakticky rovnako tu na videu bol tusim vojakom zakladnej sluzby takze nemal haroNO, ako sa to vezme..Zdroj: Wiki Inak paradoxne..cez vikend v telke zlata Lyra. Bola tam Tublatanka ako prvy raz na Lyre s dakym inym spevakom.Co mne osobne vadilo, bola ich ucast na Meciarovych meetingoch Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se