Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Ja som nedávno natrafil na toto. Vraj to je metal, dokonca progresívny :o

je to metal, co by nebol. a celkom jedly. urcite lepsi jak nejaky norsky troll v ruji.

Progresivně se tváří celá kapela. Říje to nebude, pravděpodobně pandemie zácpy. Zpěvák očividně svádí boj sám se sebou, žíly nabíhají, krůpěje potu se slévají až na prdýlce... celé to dokumentuje ifonem v selfie modu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to metal, co by nebol. a celkom jedly. urcite lepsi jak nejaky norsky troll v ruji. 

ty mas rad rychle, tak stihaj. mladici fsech baref (je to prakticky viac jazz ako metal, ale tak musis sa trochu vzdelat, na stare kolena)

Ja si nemôžem pomôcť, ale toto fakt nie je pre mňa, tieto djentové chujoviny. Samozrejme, nech si to počúva, kto vládze, v hudbe fakt nemám predsudky, každý svoje. Mám rád rýchlu muziku, ale rýchla muzika nie je u mňa o tom, že sa bubeník za pár minút umláti na smrť, v kuse mláti obidva kopáky a gitarista zacyklene behá hore-dolu po deviatich a viacerých strunách. Taká hudba ma za pár minút unaví na smrť. A je mi fuk, že sú bohovo dobrí inštrumentalisti. Ja som jednoduchý chlapec, mne stačí polka, hoblovanie na E strune a občas do toho nejaký iný tón a sólo, ak je to nevyhnutné :). Všetko samozrejme IMHO, nikomu neberiem žiadnu muziku, ani tú, o ktorej sa vyjadrujem neúctivo.

Progresivně se tváří celá kapela. Říje to nebude, pravděpodobně pandemie zácpy. Zpěvák očividně svádí boj sám se sebou, žíly nabíhají, krůpěje potu se slévají až na prdýlce... celé to dokumentuje ifonem v selfie modu.

Baví ma vizáž gitaristu, toho hipstera.

Odkaz ke komentáři

Ja si nemôžem pomôcť, ale toto fakt nie je pre mňa, tieto djentové chujoviny. Samozrejme, nech si to počúva, kto vládze, v hudbe fakt nemám predsudky, každý svoje. Mám rád rýchlu muziku, ale rýchla muzika nie je u mňa o tom, že sa bubeník za pár minút umláti na smrť, v kuse mláti obidva kopáky a gitarista zacyklene behá hore-dolu po deviatich a viacerých strunách. Taká hudba ma za pár minút unaví na smrť. A je mi fuk, že sú bohovo dobrí inštrumentalisti. Ja som jednoduchý chlapec, mne stačí polka, hoblovanie na E strune a občas do toho nejaký iný tón a sólo, ak je to nevyhnutné :). Všetko samozrejme IMHO, nikomu neberiem žiadnu muziku, ani tú, o ktorej sa vyjadrujem neúctivo.

Baví ma vizáž gitaristu, toho hipstera.

rozpravaj toto fanusikovi motorhead.. :)

ale podla mna je to cele inac. zavidis ze nevies tak rychlo hrat. a ani zily ti uz tak nenavru, ako ked ta legitimovali za komancov o polnoci na zastavke 32ky. sa len pekne priznaj a ulavi sa ti :)

edit: na odlahcenie, trocha tej klasickej audiovizualnej kompozicie. chce to volume

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Som tak dumal, že čo to je rýchlo hrať. Lebo rýchlych muzikantov sú hromady a obyčajne je produkt z môjho pohľadu nekonzumovateľný. Dospel som k záveru, že mám rád hudbu, kde gitarista pravou rukou vykoná násobne viac pohybov po strunách, než ľavou :)

Inak samozrejme Up the Irons! A celkom rád počúvam aj Iron Savior, hlavne v aute na diaľnici. Aj keď jediné video, ktoré som našiel, je skôr úsmevnou reminiscenciou na Triangel.

Odkaz ke komentáři

Triangel.. tha to si rozjatril stare rany, bratmm.. napriklad toto sa nezmazatelne podpisalo na psychomotorickom vyvoji mladeho instanta. z toho husakovho Biebera sa musim smiat este aj dnes..

aj tak to bola zvlastna doba. obcas zafungovala chyba v systeme a mohli vzniknut veci, ktore by dnes pravdepodobne nikto neurobil / nevydal./ nepoznal. Prazsky Vyber, Bez ladu a skladu.. alebo toto :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...