nickolas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Asi to patří i do vlákna potěšilo, ale tady to je víc doma.Dneska jsem "objevil" Bobbyho McFerrina a šup, mám lístky na 10.5. do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Super vlákno! Velmi mě baví aktuální set list rádia Express.. z CZ/SK interpretů je při mě velký objev Katarzia Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Naprostej souhlas,já ji poslouchám už hodně dlouho a jak její solová tvorba tak i SA je prostě výborná Její hlas je prostě boží Dlouhá léta holku poslouchám, tady mě také vyrazila po boku s mistrem doslova dech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Dneska jsem "objevil" Bobbyho McFerrina a šup, mám lístky na 10.5. do Ostravy Tak já na něm v Ostravě již byl...zážitek,nevšední... užij si to ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Nakoukal jsem na youtube. Fakt se tesim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Carlos Santana úplně jinak... a fajně jak cypttps://www.youtube.com/results?search_query=santana+guitar+heaven+full+album Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Synci Joshua Tree má dneska 31 let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Takové pěkné výročí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Podle názvu alba (Psychotic Symphony) jsem čekal nějakou divočinu :-) a ono je to klasický Dream Theater (bubeník i klávesák jsou z DT)https://www.youtube.com/watch?v=yxMvr-bOo2s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Když už tu byla řeč o Edu Sheerenovi, tak mě napadl český ekvivalent a pro mě celkem příjemné hudební překvapeni ..... Mikolas Josef Upraveno 13. března 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Pokud by někomu bylo smutno, že Led Zeppelin už dlouho nevydali nic nového - nejste sami :-) Synové a Gréta to vidí stejněhttps://www.youtube.com/watch?v=-MA0m1K2jW4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Viděl a slyšel jsem Mistra mnohokrát, ale pokaždé mi spadne čelist na podlahu https://youtu.be/uVI7I-WDGx4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Žrádýlko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Zrovna nedávno jsem koukal na jedno tanec na 12 strunku v nějakém jeho unplugged. Docela dým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Tohle jsem měl na mysli. Koupil jsem novou kytaru a při té příležitosti jsem se díval na YouTube na nějaké testy kytar v sérii Acoustic Paradiso a tam tenhle kusek zmiňovali. Tak jsem si to vyhledal. Upraveno 14. března 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Hele klucí, kdybyste měli vybrat svojí nejoblíbenější písničku, která by to byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Extreme - Get The Funk Out - byla naštěstí první věc, kterou jsem od nich slyšel. Mám snad všechna jejich alba a jsou na nich pěkné perličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Třeba totok: instrumentálka Midnight Express Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se