Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Ach...

Jedu to na spotify v aute od vcerejska na plneho. Truckse ja miluju uz od te doby, co jsem ho videl na zivo, ale tohle je krasne vec. Takove blues mi rozpousti tuky v tele. On je monstrum. Kazdou notu mysli na 100 procent a pri tom je to jako lidova pisnicka ty jeho sola. A ona ma taky drive k posrani.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžete mi poradit solidně hrající přenosnou bluetooth bedýnku, s dobrou výdrží baterky do 2-3k? Měl jsem jednu fajnou ve tvaru koblihy ale tu mi zabavil synátor. Na netu je toho mraky a nevím co koupit. Díky

Odkaz ke komentáři

https://www.sony.cz/electronics/bezdratove-reproduktory/srs-x33

Už ho jedu třetí rok a furt dobrý. Kupoval jsem ho za vodou kolem 100-120 USD, už přesně nevím. Každopádně na takovýho trpajzlíka parádní zvuk a baterka furt dá 8 hodin, bejvalo to přes 10. Koupil bych ho zfleku znova.

Odkaz ke komentáři

https://www.sony.cz/electronics/bezdratove-reproduktory/srs-x33

Už ho jedu třetí rok a furt dobrý. Kupoval jsem ho za vodou kolem 100-120 USD, už přesně nevím. Každopádně na takovýho trpajzlíka parádní zvuk a baterka furt dá 8 hodin, bejvalo to přes 10. Koupil bych ho zfleku znova.

Ten vypadá skvěle, díky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej litr a vezmi JBL 3 Charge. Beru ji na pařby a vždy je za šampiona. Velké to je jak přerostlá plechovka od piva, vydrží to hrát celou noc, nabíjí to telefon, je to vodotěsné (nesčíselněkrát vyzkoušeno na koupališti, rybníku, pivu, lihu apod.), navalený kámoš s tím na hřišti hodil jako s ragbyovou šiškou - cca 25 m skákalo to jak cyp, a nic, slovy nic se tomu nestalo. Hudební výkon dostatečný, aby ve tři hodiny ráno s námi poslouchali rezidenti okolních chatek Dvořákovo Largo z Novosvětské a (asi) nadšeně řvali. Pár těch blútút kisní už mi pod rukama prošlo, ale JBL je opravdu jinde. 

Wizardův tip - postavte JBL na výšku, pusťte ho na plné koule a nalejte na něj z výšky vod(k)u, pivo a tak. Krásně to stříká do rytmu, a kromě vizuálního efektu vás to i osvěží.

EDIT: na jedné akci měl kámoš i to hranaté Sony, ale hrálo to proti JBL hnusně...ale nevím jaký to byl typ. Každopádně to nebylo voděodolné ;o)

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odkaz ke komentáři

Hele čaroději, ten můj teda vodovzdornej je a to je otestovaný fest. Mi takhe jednou ve štormu vlna vysklila okno kanclu. No a pak se tam dalo celou noc jezdit na kajaku. Druhej den jsem ho vobjevil kdesi v rohu ve změti bince a metr pod slanou vodou. A ta krabička to všechno přežila, narozdíl od počítačů a půlky elektro zařízení. Takhle jsme to narychlo sflikovali, ve tři ráno ve štormu jak svině, po palubě jsme tam šli dva přivázaný k sobě...

Edit: jináč proti JBL neřeknu nic špatnýho, byla to moje druhá volba. Vybíral jsem v obřím krámu, podle zvuku, testováno na stejný skladbě.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Ach...

Jedu to na spotify v aute od vcerejska na plneho. Truckse ja miluju uz od te doby, co jsem ho videl na zivo, ale tohle je krasne vec. Takove blues mi rozpousti tuky v tele. On je monstrum. Kazdou notu mysli na 100 procent a pri tom je to jako lidova pisnicka ty jeho sola. A ona ma taky drive k posrani.

mne Trucks neuveritelne pripomina Duane Allmana. proste take nieco sa zrodi raz za par dekad

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...