Hasňa Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Ach... Jedu to na spotify v aute od vcerejska na plneho. Truckse ja miluju uz od te doby, co jsem ho videl na zivo, ale tohle je krasne vec. Takove blues mi rozpousti tuky v tele. On je monstrum. Kazdou notu mysli na 100 procent a pri tom je to jako lidova pisnicka ty jeho sola. A ona ma taky drive k posrani. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Můžete mi poradit solidně hrající přenosnou bluetooth bedýnku, s dobrou výdrží baterky do 2-3k? Měl jsem jednu fajnou ve tvaru koblihy ale tu mi zabavil synátor. Na netu je toho mraky a nevím co koupit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 https://www.sony.cz/electronics/bezdratove-reproduktory/srs-x33 Už ho jedu třetí rok a furt dobrý. Kupoval jsem ho za vodou kolem 100-120 USD, už přesně nevím. Každopádně na takovýho trpajzlíka parádní zvuk a baterka furt dá 8 hodin, bejvalo to přes 10. Koupil bych ho zfleku znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 https://www.sony.cz/electronics/bezdratove-reproduktory/srs-x33 Už ho jedu třetí rok a furt dobrý. Kupoval jsem ho za vodou kolem 100-120 USD, už přesně nevím. Každopádně na takovýho trpajzlíka parádní zvuk a baterka furt dá 8 hodin, bejvalo to přes 10. Koupil bych ho zfleku znova. Ten vypadá skvěle, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Přidej litr a vezmi JBL 3 Charge. Beru ji na pařby a vždy je za šampiona. Velké to je jak přerostlá plechovka od piva, vydrží to hrát celou noc, nabíjí to telefon, je to vodotěsné (nesčíselněkrát vyzkoušeno na koupališti, rybníku, pivu, lihu apod.), navalený kámoš s tím na hřišti hodil jako s ragbyovou šiškou - cca 25 m skákalo to jak cyp, a nic, slovy nic se tomu nestalo. Hudební výkon dostatečný, aby ve tři hodiny ráno s námi poslouchali rezidenti okolních chatek Dvořákovo Largo z Novosvětské a (asi) nadšeně řvali. Pár těch blútút kisní už mi pod rukama prošlo, ale JBL je opravdu jinde. Wizardův tip - postavte JBL na výšku, pusťte ho na plné koule a nalejte na něj z výšky vod(k)u, pivo a tak. Krásně to stříká do rytmu, a kromě vizuálního efektu vás to i osvěží.EDIT: na jedné akci měl kámoš i to hranaté Sony, ale hrálo to proti JBL hnusně...ale nevím jaký to byl typ. Každopádně to nebylo voděodolné ;o) Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Koukam, ze vyjde jeste lip nez Sonak, no, hlavne me laka ta alkoholotesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Zaručeno....A abych nebyl OT - kdo chce vidět Alice Coopera s knírkem Selleckovým, Zeda z policejní akademie, Twisted Sister a kuchařku krájející hrdlo studenta - voilalá : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Hele čaroději, ten můj teda vodovzdornej je a to je otestovaný fest. Mi takhe jednou ve štormu vlna vysklila okno kanclu. No a pak se tam dalo celou noc jezdit na kajaku. Druhej den jsem ho vobjevil kdesi v rohu ve změti bince a metr pod slanou vodou. A ta krabička to všechno přežila, narozdíl od počítačů a půlky elektro zařízení. Takhle jsme to narychlo sflikovali, ve tři ráno ve štormu jak svině, po palubě jsme tam šli dva přivázaný k sobě... Edit: jináč proti JBL neřeknu nic špatnýho, byla to moje druhá volba. Vybíral jsem v obřím krámu, podle zvuku, testováno na stejný skladbě. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Jsem dneska v tom palermu doma žehlil a co si k tomu opruzu pustit?No přece starý dobrý hard rock. AC/DC Live at River Plate.Rock'n'Roll.A štve mě, že jsem je neviděl na živo a už neuvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Ach... Jedu to na spotify v aute od vcerejska na plneho. Truckse ja miluju uz od te doby, co jsem ho videl na zivo, ale tohle je krasne vec. Takove blues mi rozpousti tuky v tele. On je monstrum. Kazdou notu mysli na 100 procent a pri tom je to jako lidova pisnicka ty jeho sola. A ona ma taky drive k posrani. mne Trucks neuveritelne pripomina Duane Allmana. proste take nieco sa zrodi raz za par dekad Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 z ineho sudka, moji oblubenci.. cim su starsi tym su lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 a este jednu rezku na rannu cestu na panske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Palec hore za The Heavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Jsou to milášškové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Aretha Franklin to má za sebou Tak jedna vzpomínková.https://www.youtube.com/watch?v=psfqVgyU9rc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) RIP Mrs. Franklin Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 One Night In Texas...jedna perla za druhou... prasklá struna v "Look at little sister"... kapela šlape jako vytuněný supercharged V8 a dává neskutečné bomby... a nakonec lavina energie v podobě "Voodoo child"... https://youtu.be/FtdEb08eEQU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Já dnes celý den poslouchám Indy & Witch My 3, dlouho jsem to neslyšel a je to prostě super. Jinak poslední dobou mě celkem baví tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Tak je vonku novy album AIC, uz sa mi dlho nestalo ze novy album dam cely na prvy krat, vela dobrych songov https://youtu.be/bHJ2wfJHIjY'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Slušný oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se