spineshank Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 parádní kousek ,veká škoda Doloresdeska je venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Jaký to je? Docela se na to těším....Dneska jsem zvládl pěkně nahlas celé nové album Dream Theater a z těch kytar jsem tam docela hotovej, pecka.deska by měla vyjít až 17.5. Afri,takže myslím že to venku ještě neníAle věřím že to bude megamrdozní záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Cranberries mega a rammstein bude mega na druhu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 parádní kousek ,veká škoda Doloresdeska je venku Hm, veliká škoda ty ženský, měl jsem ji také moc rád :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Oklikou přes Bombastic Meatbats jsem "objevil" kapelu Cosmosquad ... paráda velikáhttp://www.progarchives.com/artist.asp?id=4416https://open.spotify.com/search/artists/Cosmosquadhttps://www.youtube.com/results?search_query=cosmosquad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 druhá ochutnávka z připravované desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 deska by měla vyjít až 17.5. Afri,takže myslím že to venku ještě neníAle věřím že to bude megamrdozní záležitost Mně ji Amazon dovezl už včera a dobrý. Nejvíc se nám líbí Puppe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Mně ji Amazon dovezl už včera a dobrý. Nejvíc se nám líbí Puppe.+1 .. texty jsou vtipny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Mně ji Amazon dovezl už včera a dobrý. Nejvíc se nám líbí Puppe.Pevně doufám, že k tomu Puppe neudělají klip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Mně ji Amazon dovezl už včera a dobrý. Nejvíc se nám líbí Puppe. +1 .. texty jsou vtipny Pevně doufám, že k tomu Puppe neudělají klip...Já si pro ni zajedu zítra,ale těším se jak na Ježíška na CD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Já si pro ni zajedu zítra,ale těším se jak na Ježíška na CDJežíšek vypadá jinak a sice: v pondělí Rammstein přijede k nám do města, v pátek jedu do Gelsenkirchen, vyhráli jsme vstupenky na generálku jejich letošního turné. No a pak v červenci do Prahy na koncert. To je Ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Pevně doufám, že k tomu Puppe neudělají klip...Já myslím, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Na Artu skvělé Doupě Mekyho Žbirky, Lasica a IMT Smile. To je fajný pořad. Minule tam byli Havelka a Muchow a taky moc dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Něco pro kolegu uff-a, po létech s radostí:https://www.youtube.com/watch?v=OKRJfIPiJGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Serou mě lidi, kteří na co sáhnou, to umí. Hajzli! Ale některé mám rád Díky za připoměnutí... https://www.youtube.com/watch?v=AzEBH6DZJVk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Sorry...musíte na přímo na Trubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Právě dorazilo poštou českou... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Moc díky tomu, kdo tu postnul Greta van fleet. Jen víc takových kapel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 další kousek z nové desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se