African Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Oh yes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Zajímavá partička Cosmosquad, jejich alba se dají poslouchat furt dokola a furt to nenudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Pustil som novy Pearl Jam ale po prvom songu som to stopol a pustil Tool, skoda ze live verzia Sober nie je na Spotify Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 vooohohouuhouuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 (upraveno) Novy Joe Satriani, Nightwish .. stoji za poslech. A taky tohle .. .. a Danzig! ... Upraveno 1. května 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 To mě docela sere. Mám je rád, viděl jsem několikrát, naposledy loni v prosinci v Berlíně. https://www.novinky.cz/kultura/clanek/zemrel-klavesak-the-stranglers-dave-greenfield-mel-pozitivni-test-na-koronavirus-40322865?seq_no=5&source=hp&dop_ab_variant=309911&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 výborný,návykový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Tak ještě na ten včerejšek, pro Floriana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Tak Little Richard to dnes zabalil. Obdivuhodny zivotny pribeh maleho tepleho cernocha z Georgie. Pan muzikant a skvely showman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Vřele doporučuju osvěžující koktejly namíchané v baru s cedulí Bill McClintock. Některé mashupy jsou návykově úchylné nebo úchylně návykové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 (upraveno) Pokud jste kvůli koroně přišli o koncerty jako já, doporučuju vaší pozornosti ekoncerty z Lucerna Music baru přenášené on-line na YT a ke shlédnutí dodatečně i v záznamu. A pokud vás koncert chytí, můžete si "vstupné" dobrovolně doplatit a umělcům tak přispět za zrušené šňůry. Proběhlé koncerty MYDY, Sto zvířat, PSH, J.A.R. Chystá se A. Langerová, N.O.H.A. , Katarzia. Upraveno 25. května 2020 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Tak tohle sem slysel milionkrat, Tkx videl jednou nazivo a ted po dlouhy dobe cely album. Je to asi mimo to co tu jedete vy, ale to neni muj problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 parádní song,parádní video i po letech neskutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 28 minutami, spineshank napsal: parádní song,parádní video i po letech neskutečný Tak to bez diskuze. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Dnes mám doma takovou komorní párty, tak snad to zásilkovna stihne doručit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Paráda, zásilkovna jede Malá ochutnávka Nightwish a v podvečer můžeme začít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Šajze a já se tak těšil Právě mě přistál Covid 19 voucher v emailu, už asi pátej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 poslední dobou mě baví tihle Dánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se