Duke650 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 jedna z nej desek roku 2021,kdo neslyšel doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 One of those nights... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Sledovat individuální projekty muzikantů z ansámblu Snarky Puppy (Mark Lettieri, Shaun Martin, Bill Laurance, Bob Lanzetti, Bob Reynolds, Cory Henry, Larnell Lewis, Nate Werth... ) je báječně osvěžující... hodiny a hodiny radostného muzicírování ...jedna ukázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 novej kousek od papriček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 @spineshanksi mě předběhl, akorát sem to sem chtěl dát Anthony tradičně šílenej účes, ale muzika výborná, moc se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 17 minutami, Moty napsal: @spineshanksi mě předběhl, akorát sem to sem chtěl dát Anthony tradičně šílenej účes, ale muzika výborná, moc se mi to líbí jj ten účes a knír nemaj chybu,těším se na album A dnes další velká věc,nové album KoRn je venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Upraveno 4. února 2022 uživatelem Mr. Sandman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Mě poslední dobou dostaly dvě živý interpretace známejch kousků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 (upraveno) frenchcore particka si to paradne uziva na skuneru tak letos snad nekde live, weekend warriors .) Upraveno 5. února 2022 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 jj, ta Larnellova performance je jedním slovem LIVE ránko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Remixes Kraftwerk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 novej singl od Skunk Anansie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Pod tíhou posledních dní se tak nějak vracím k depresivním kapelám mého dospívání. XIII.století, Priessnitz a Prouza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 A samozřejmě H.N.F. předchůdci XIII.století - Válka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 už je to venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 V 5. 3. 2022 v 23:53, KurtCz napsal: A samozřejmě H.N.F. předchůdci XIII.století - Válka Mno předchůdci... Štěpánův "punk" projekt. Pro mě top Bombardéry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 On to tak Petr Štěpán sám podává, že H.N.F. se "umělecky" vyčerpalo a tak s bráchou na začátku devadesátek založili XIII.století. On teda konkrétně říká, že se naučili trochu líp hrát a tím pádem už punk nestačil na umělecké vyžití. Každopádné mám obě dvě kapely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Jasný, mi to připadalo spíš jako názorový vývoj. Najednou byl z punkáče okultista a vampýrolog. Přišlo mi, že se v období prvních demo nahrávek dokonce i chvíli vezl pravičáckým směrem (Zánik Izraele atd.). Jednou jsme s ním a jeho vampýrology byli přespávat na Poenari. Hudebně to byl takovej ten jukeboxovej mainstream v dobrém smyslu slova - alespoň pro nás, kteří jsme už tehdy jeli na podzemnějších odvětvích blacku apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se