Harwey Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Dead Kennedys, chvalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Dnešní přírůstek, Whitecrow s autogramem od Bruna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 35 minutami, Harwey napsal: Dead Kennedys, chvalim Dávám je dohromady komplet To Horhe: Pěkné to máš Co máš za gramec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 (upraveno) před 25 minutami, African napsal: Dávám je dohromady komplet To Horhe: Pěkné to máš Co máš za gramec? Pro-Ject https://www.rodel-audio.cz/produkty-pro-ject-1xpression-iii-comfort-2m-red-detail-981 Akorát jsem tam dal modrou ortofonku Upraveno 10. ledna 2023 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Díky insta Eddieho jsem objevil tyto 2 super skladby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Já dnes původní japonský vydání Abbey road na vinylu. A v práci zesnulého Jeffa Becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) Když vidím pěknou sestavičku tak se taky trochu pochlubím. Gramec je Tesla NC450 potuněný hliníkovým talířem od p. Zatloukala a hliníkovým subtalířem vyrobeným v práci. Motorek má uloženy na gumičce jako NC500 a předělaný na adaptér, aby byla střídavina mimo gramec. Ješte mám ve skříni NC440 a NC 500 oba jako nové, talíře původní absolutně rovné. K tomu mám i CD Tesla MC911 ještě s fólií na displeji a AZS223 pěkně do věže. No a na fotce zbytek - Referenční zesilovače Pioneer A616 a A656, Skromný základni ale nesmrtelný kotoučák Akai GX4000D a nějakej CD a MD Sony, ono těch MD moc na výběr nebylo a CD k tomu bylo za 500, jinak nejsem fanda Sony. Bedny Heco 2 páry a Wega (rebrand Canton) rok výroby cca 78-79 - klasika rigidní uzavřené ozvučnice kaloty na výškách i středech (50mm!), sloupy s bassreflexem nemám rád. a nějaká ta Tesla se valí všude, třeba jako stojany . A k tomu cca 400-500 LP ve skříni a zásobu jednou nahraných pásek Maxell UD. Jo a někde mám i kazeťák od Denonu a nějaký originály Visáčů na kazetách. Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Alan v Tel Aviv, wow, bavilo mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Iggyho nová deska Every Loser mě celkem nadchla. Tady úvodní song. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 (upraveno) Právě teď Dire Straits - Love over gold, telegraph road to je naprostá klasika. Předtím Josef Kainar - Obelisk. Taky pecka. Vše samozřejmě z původních vinylů. Z digitálu poslouchám jen to co na LP nevyšlo případně se nedá sehnat. A co si můžu aspoň půjčit si nahraju na pásky. Upraveno 19. ledna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Top koment u toho videa “when Judas Priest has a baby with ABBA” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Včera ve Žlutym psu v Pardubicích Krausberry. Muzika super, ale co předváděl personál jedním slovem tragédie. V životě se mi nestalo, že bych si nemohl ubalit brko vevnitř a když si ho pak vykouřím venku. Lahvová Plzeň za 60 teplá jak chcanky, na výčepu jenom Staropramen, podle mě jedno z nejhorších piv v Čechách. Proč to vůbec někdo ve východních Čechách točí. Navíc když koupili a zavírají Pardubický pivovar, tím akorát všechny nasrali a v Pardubicích se snad už nenajde nikdo, kdo by to dobrovolně pil. A oni to ti debilové točí v klubu. Stejnej drink jednou za 260, pak za 180. Barmanka vykroucená a měla černý kruhy pod očima jak na dojezdu po čtrnácti dnech. Nasrala mi do ginu s tonikem okurku bez optání kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Labůžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Stevie Ray Vaughan .... PAN kytarista. Pro toho bylo hraní na kytaru stejně přirozené jako dýchání. Člověk nevěříceně kouká, s jakou lehkostí, živelně ale přitom bez machrování rozdává radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 A legendární kousek s prdlou strunou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Tohle je takova blbost, ale nemuzu to prestat poslouchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 ochutnávka moc dobrá,těším se na desku hostující Till, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Sir Bryan May https://www.google.com/amp/s/news.sky.com/story/amp/brian-may-knighted-queen-star-jokes-that-his-knees-just-about-held-out-during-investiture-with-the-king-12834229 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Borci, koho byste mi doplnili do seznamu dobrých vydavatelů vinylů s klasickou hudbou? Deutsche Grammophon Decca Linn PolyGram Barenreiter Columbia Record Všechno japonský, pokud možno s OBI Popřípadě, koho byste ze seznamu vyškrtli? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se