nickolas Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 11 hodinami, African napsal: Super, můžeme dát před koncertem někde škopek Se mega těším Určitě, taky se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna V 3. 3. 2024 v 15:00, elloco napsal: Novej Dickinson se povedl Jsem se k němu o víkendu dokopal a je opravdu super, výborná muzika, placka výborný zvuk, díky za nasměrování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Z té placky Ministy se normálně motá hlava, když se točí...na to se nedá koukat Ale album tedy povedené, mě se vlastně od nich líbí úplně všechno, a Biafra pomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Jdu si takhle do sklepa a narazím na čerstvou držitelku Grammy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Bryce se možná jeví jako lehkej postih, ale tohle mě neskutečně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Už za chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Snarky Puppy dnes v jiné sestavě než předloni, hráli jiné skladby - a byli boží všichni do jednoho, ale Larnell Lewis je gigant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května před 17 hodinami, Duke650 napsal: Snarky Puppy dnes v jiné sestavě než předloni, hráli jiné skladby - a byli boží všichni do jednoho, ale Larnell Lewis je gigant jj, byli perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Byl jsem překvapen zvukem - nejlepší, co jsem tam zatím zažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května taky tak, + fajn akustika toho sálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Já dnes točím Floydy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Horhe diky za tip, Bryce je paradny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Dnes v inchebe https://www.incheba.sk/eventy/jean-michel-jarre-v-inchebe/ Alebo na zhliadnutie na dvojke https://www.rtvs.sk/televizia/program/21114/465583 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května V 12. 5. 2024 v 23:06, Harwey napsal: Tak to je mega nářez, já vůbec nezaznamenal že u Vás borec bude mít koncert.... ještě zjistím že dnes hraje v Praze a zrovna se zastřelím Byl jsem na jeho koncertě před dlouhými lety v Jihoafrické při otevírání Sun city a dodnes to ve mě vibruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Jsem měl čas tu Bratislavu sjet včera v noci celou a prostě to musím mít, doufám že vyjde na BD... hosté jako Brian May, Národní orchestr a další, to už je prostě jenom třešnička na dortu Venku leje, v zádech mám naškublý sval z nepovedeného lezení, tak po dlouhé době čiluju na gauči, no a není to vůbec špatné Tahle placka nemá prostě chybu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Pokud si podobně jako já rádi rozšiřujete hudební obzory, mrkněte na umělce jménem Ren. Ale pozor, je to sakramentsky deep rabbit hole. Velšan Ren Gill, původně člen The Big Push, nyní sólo. V životě bych neřekl, že budu opakovaně čumět s otevřenou pusou na videa rappera. Jenže on není "jen" rapper, je to multitalent a důkaz, že diamanty vznikají pod extrémně silným tlakem. Tady jeden cover, z toho stříká radost ze syrového rocku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Tady jeden z jejich vlastních kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Ren a jeho megapecka Hi Ren - v podobném stylu "BardCore" má balady Tale of Jenny and Screech, Violet's tale. Série Money Game Pt.1 až Pt.3 je must see. Duet Chalk Outlines s holkou Chinchilla je heartbreaker jaxviňa. A pokud je inteligentní rap/hiphop váš šálek čaje (ano, inteligentní rap existuje), tak vám fusekle sroluji kousky jako What You Want, Power, Genesis, Murderer, Losing It, Love Music Pt.4 ... enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Jak mě takhle deska zpočátku nebavila, tak jsem jí přišel na chuť. Už se těším na Masters of Rock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se