Tea Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 De facto hodinky ČS republika ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 No jo, už se mi to nelíbí. Ne! Mne neovlivníš! Líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 S limitkama se u Stowy roztrhl pytel, v krátké době je tady další. Tentokrát model Prodiver Grey Limited - https://www.stowa.de/en/Prodiver+Titan+grey+Limited+serial+edition.htm . Šedý ciferník, tyrkysová sekundovka a keramická luneta. Za mě určitě zajímavé, škoda že není k dispozici více fotek z reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 To neni moc k chlubení, že teprve teď poprvé použili keramickou lunetu a to ještě na limitce, viz odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Měli by se radši stydět a zpytovat svědomí? Vždyť přece keramickou lunetu má dnes úplně každý, obzvláště pak malé nezávislé manufaktury. Hanba jim! ...achjo. Asi jsi to tak příkře nemyslel, ale keramická luneta u malé firmy je milé zpestření. IMHO Mimochodem, co se mi na Prodiverech velice líbí je, že jsou stále stejné. Že neinovovali vzhled. Jestli ještě tak dvacet roků vydrží, tak z nich bude taková malá legenda pro zasvěcené chronomagory. Jinak na druhou stranu škoda, že Jörg už dávno nemá jeden inhauzní automat a jeden inhauzní ruční nátah Durowe. To by bylo super. A PR omáčka jak cumel. Upraveno 4. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Měli by se radši ... Právě, že má keramickou lunetu kde kdo a už dlouho, Stowa je pro mne dobrá značka, tak mě překvapuje, jak se tím chlubí, že až teď a na limitce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Další novinka (nový typ ciferníku) Antea 390 Dynadot . Za mě je to trochu rozpačité, možná by to chtělo silnější ručky k tomu práznému ciferníku (zvlášt v černé). Varianty s čísly mi sedí trochu více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Me tam rozciluji jeste ty jinak veke tecky indexu po obvodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Toho jsem si ani nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Me tam rozciluji jeste ty jinak veke tecky indexu po obvodu...Však to je celá ta myšlenka Dynadotu. Od jedničky do dvanáctky se tečka zvětšuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Ni to je sice pekny, ale vypada to divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 O tom žádná. Celkově mi přijde, že se Stowa poslední roky hledá a nebojí se experimentovat. Tušíte někdo, jak jsou na tom s prodeji? Dle mého jim furt musí většinu prodejů tvořit původní portfolio (Flieger, Antea, max ještě Marine). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Na to bych si taky vsadil, ale taky nevim. Třeba takový Verus Sport, kolik jich tak mezi lidmi může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Tak aby těch limitek nebylo málo, dnes se (znovu)objevily některé Schaurevy kousky, např. jednoručky s Unitasem 6498 (žel, 44 mm), Edition 15 s parádní zelenou vteřinovkou a další.https://www.stowa.de/en/Schauer+Uhren/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Edition 15 jsou moc pěkné, vypadá to, že je o ně zájem a bude se čekat. V mailu psali že je nabízí i 7753 v modifikaci s ručním nátahem. Zajímalo by mě, jestli pak jde dát třeba ploché dýnko, aby bylo pouzdro celkově nižší. Dobře vypadají i jednoručky, mají Unitas s inhouse modifikací. Třeba se jednou zase vrátí i k variantě s centrální vteřinovkou, někdo tady poptával u Stowy limitku Fliegrů, ale nedopadlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Jedna věc mě ohledně ruční modifikace 7753 od Stowy už dlouho zajímá: dělají s tím strojkem něco víc, než že odeberou automatiku a tschüß? Protože pokud to tak je, netrpí tím ručním natahováním strojek, jehož vnitřnosti z tímhle typem zatížení nepočítají? Měl jsem vždycky zato, že se to s ručním nátahem u neručních strojků nemá přehánět - ale rád se nechám poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Píšou jenom, že nahrazují můstek s automatickým nátahem svojím inhouse. Ale těžko říct jestli jde pryč i odpojování nátahu, které se myslím ručním natahováním nejvíce opotřebovává. ETA kdysi dělala přímo manuální verzi 776x, možná to je řešeno podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 (upraveno) nevidim duvod, proc by rucni natah u automatu mel byt poskozujici, robustni to urcite je, asi je to jen o vnitrnim pocitu. Jestli nekdo dela u automatu tenci hridelku jsem neslysel. Jedina komplikace muze byt to, ze kalibry s automatem maji odlucovac natahu, tj. zarizeni - soustavu ozubenych kolecek, ktere pri pohybu rotoru odpoji soukoli do natahovaci hridelky a opacne, pri otaceni hridelkou se odpojuje soukoli do rotoru. Cisty manual ma vice prime spojeni s perovnikem (nepocitam funkci spojky pri vytazeni korunky a serizovani, kdy se natah samozrejme taky odpoji).Jinak pokud je to jinak, rad se necham poucit. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. května 2019 uživatelem Robero79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Další barevná limitka vzniklá drobnou úpravou stavajícího modelu Partitio. Je zajímavé, že tady pořád používají staré logo, na jiných modelech už vídávám jenom nové...https://www.stowa.de/Partitio+Vintage+Schwarz+Limited.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Tak ty jsou cool. Včetně cajk velikosti pouzdra, haleluja! To jsou mazlíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se