ladmat Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Ten řemen je opravdu povedený.Tvůj návrch se mě libí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Ten řemen jsem viděl naživo a musím potvrdit že je pěknej a hodinkám sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Díky přidávám ještě jednou link na galerii, nějak to napoprvé nevyšlo. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Dneska dorazily, jeste na nich bude naka prace, ale konecne se mi policka s Ancre zacina plnit IMAG1475.jpg Tak ty - ty už jseš definitivně v háji. Kupříkladu ANCRE jsem se já až doteď ubránil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Na Ancre je Biges :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Poprosil skusenych primkarov o radu. Mam taketo primky po otcoviPoziadal som o cenovu ponuku z Eltonu na renovaciu, no velmi ma zaskocila cena puzdra (130e), ruciciek (35e) a ciferniku (vyse 40e). Za pracu som ochotny zaplatit, no ceny tych dielov mi pridu sialene vysoke... Existuje nejaka moznost ako za rozumne peniaze zrenovovat to zo spodu hnusne ozrane puzdro, ocistit cifernik, renovovat lumi a nejake rucicky? Strojcek predpokladam ze dokaze dat do poriadku kazdy sikovny hodinar... vopred dakujem za akekolvek rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Poprosil skusenych primkarov o radu. Mam taketo primky po otcovipsII.jpgPoziadal som o cenovu ponuku z Eltonu na renovaciu, no velmi ma zaskocila cena puzdra (130e), ruciciek (35e) a ciferniku (vyse 40e). Za pracu som ochotny zaplatit, no ceny tych dielov mi pridu sialene vysoke... Existuje nejaka moznost ako za rozumne peniaze zrenovovat to zo spodu hnusne ozrane puzdro, ocistit cifernik, renovovat lumi a nejake rucicky? Strojcek predpokladam ze dokaze dat do poriadku kazdy sikovny hodinar... vopred dakujem za akekolvek rady... Pouzdro z Eltonu je nerez, to už ti pot nesežere. Jedná se o malosériovou výrobu, ceny se ještě dají.Dá se udělat částečná renovace z lepších dílů, koupit je na bazarech, od hodinářů, z Aukra a přeskládat to.Osobně bych vyměnil ručky (za nějaké ze staršího kousku, nové jsou trochu jiné), doplnil lunetu a gumový řemen a nechal to tak. Přestavbou do novýho pouzdra ztratíš autencititu, uděláš z toho vlastně jiný hodinky s původním strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Poprosil skusenych primkarov o radu. Mam taketo primky po otcovipsII.jpgPoziadal som o cenovu ponuku z Eltonu na renovaciu, no velmi ma zaskocila cena puzdra (130e), ruciciek (35e) a ciferniku (vyse 40e). Za pracu som ochotny zaplatit, no ceny tych dielov mi pridu sialene vysoke... Existuje nejaka moznost ako za rozumne peniaze zrenovovat to zo spodu hnusne ozrane puzdro, ocistit cifernik, renovovat lumi a nejake rucicky? Strojcek predpokladam ze dokaze dat do poriadku kazdy sikovny hodinar... vopred dakujem za akekolvek rady...Pokud nechceš vyloženě čínské díly z Parexa, tak moc jiných možností není. Přechromování pouzdra nepůsobí moc dobře. A pokud máš k hodinkám citovou vazbu, pak je buď dobré uložit a nechat tak, jak jsou a nebo je zaslat do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Pouzdro z Eltonu je nerez, to už ti pot nesežere. Jedná se o malosériovou výrobu, ceny se ještě dají.Dá se udělat částečná renovace z lepších dílů, koupit je na bazarech, od hodinářů, z Aukra a přeskládat to.Osobně bych vyměnil ručky (za nějaké ze staršího kousku, nové jsou trochu jiné), doplnil lunetu a gumový řemen a nechal to tak. Přestavbou do novýho pouzdra ztratíš autencititu, uděláš z toho vlastně jiný hodinky s původním strojkem. Pokud nechceš vyloženě čínské díly z Parexa, tak moc jiných možností není. Přechromování pouzdra nepůsobí moc dobře. A pokud máš k hodinkám citovou vazbu, pak je buď dobré uložit a nechat tak, jak jsou a nebo je zaslat do Eltonu. Dakujem, pani. Povodne som zamyslal dat ich do poriadku tak, aby to boli plnohodnotne nositelne hodinky, lebo mi vlastne na nich vsetko vyhovuje. Mam rad rucny natah, hlasny tikot, velkost maju velmi pohodlne nositelnu a je to predsa obrovska klasika... no ostal by z nich de facto len povodny strojcek, to si uvedomujem... neviem ale ako by sa to nosilo s tym zospodu znicenym puzdrom, asi nic moc... este si to cele premyslim a rozhodnem sa..o moznostiach uz asi teraz viem vsetko co sa da...kazdopadne su to pre mna vynimocne hodinky a rad by som ich mal castejsie na ruke... Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) Daji se nejakej bezne sehat ty automaty s tim jakoby Humerto cifernikem viz obr Hoznzy.manty. Předpokladam ze se jedna o kalibr 72 miyota. Nejak na ne nemuzu nikde narazit. Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Kome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Daji se nejakej bezne sehat ty automaty s tim jakoby Humerto cifernikem viz obr Hoznzy.manty. Předpokladam ze se jedna o kalibr 72 miyota. Nejak na ne nemuzu nikde narazit.Sehnat se daj, musis koukat a cekat. Stejny, jako na fotce byly nedavno na Aukru. Nerez puzdro a Miyota. Ja mam doma tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Sehnat se daj, musis koukat a cekat. Stejny, jako na fotce byly nedavno na Aukru. Nerez puzdro a Miyota. Ja mam doma tyhleIMAG1582.jpg Jedny už máš ale nestačí ti to a vyfoukl si mi je v neděli... Njn silnější pes m..á Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Snad nějaký taky ulovím, moc se jich prý ale nevyrobilo. Už mě začíná chytat závislost a koukám už i na igeny , sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Jedny už máš ale nestačí ti to a vyfoukl si mi je v neděli... Njn silnější pes m..á Jo tak kvůli tobě jsem za ne dal max+25;) jak ti jisté neuniklo, jsou trochu jiné a to maj mazlickove rádi....))) Btw sorry for it mate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Jo tak kvůli tobě jsem za ne dal max+25;) jak ti jisté neuniklo, jsou trochu jiné a to maj mazlickove rádi.... ))) Btw sorry for it mate.To mě začalo zajímat, nahoď foto ať víme o čem je řeč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 To mě začalo zajímat, nahoď foto ať víme o čem je řeč..Ručníky ještě nejsou ve skříni, az přijdou, tak je cvaknu oboje. Jestli je to co te začíná zajimat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Pár Sportů s Miyotou. Ještě mi jich pár chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Sporty se ZJS. Dělaly se ve dvojkovém provedení ještě nějaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Nejsem si jistej, ale taky nemám jiné se ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Pár Sportů s Miyotou. Ještě mi jich pár chybí.Proč mi tohle děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se