Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Ty s červeným ciferníkem miluju. Máš je moc pěkné... :clap:

Dik :)

Hezké to máš. Jaké máš u těch Meister Anker dýnko?

Honzo, je tam klasické s českým popisem. Myslíš, že by mohlo být původní? Nebo se mám poohlížet po dýnku s anglickým popisem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvojčata :) Těm vlevo jsem nechal vymněnit sklíčko, které je jinak tvarované, proto ten více viditelný armovací kroužek. Ještě u nich doladím ručičky, přetěsním korunku a bude to paráda :photo:

Závidím. Co stroj.. 68.4 nebo 68.3 ? A indexy mají lumi? nebo jsou jen "namalované"

Odkaz ke komentáři

Dik :)

Honzo, je tam klasické s českým popisem. Myslíš, že by mohlo být původní? Nebo se mám poohlížet po dýnku s anglickým popisem?

Zodpovím oběma. Vše má být stejné jako na normálních PS2.1 - to znamená lumi + kal. 68.3. Jen dýnko, dle mých informací má být úplně čisté - naprosto bez ražení a popisů.

Odkaz ke komentáři

Mně tehdy bylo řečeno, že Ancre mají mít anglický popis a Meister Anker by měl mít čisté dýnko. Možná by to mohl dohledat Accutron, ale teď přes svátky bych ho s tím neotravoval.

Dik. Po Novém roce mu napíšu, však není kam spěchat. Jinak to čisté dýnko se dávalo ještě na nějaké jiné Primky? Jinak bude docela kumšt jej sehnat :)

Odkaz ke komentáři

Zodpovím oběma. Vše má být stejné jako na normálních PS2.1 - to znamená lumi + kal. 68.3. Jen dýnko, dle mých informací má být úplně čisté - naprosto bez ražení a popisů.

Už jsem měl PS 2.1 modré bez lumi a se strojkem 68.4 bez frézování. Asi to byla nějaká slátanina. Asi budou Sporty MAISTER ANKER sběratelsky cennější, jen mě zajímalo jak jsou na tom technicky.  O dýnku nemám ponětí, mám jen jedny ANCRE a tam mám dýnko s českým popisem. :crutch:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...