straspol Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Proč mi tohle děláš? Aaaale znáš to- sdělená radost je dvojnásobná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Dvojčata Těm vlevo jsem nechal vymněnit sklíčko, které je jinak tvarované, proto ten více viditelný armovací kroužek. Ještě u nich doladím ručičky, přetěsním korunku a bude to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Ty s červeným ciferníkem miluju. Máš je moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Hezké to máš. Jaké máš u těch Meister Anker dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Ty s červeným ciferníkem miluju. Máš je moc pěkné... Dik Hezké to máš. Jaké máš u těch Meister Anker dýnko?Honzo, je tam klasické s českým popisem. Myslíš, že by mohlo být původní? Nebo se mám poohlížet po dýnku s anglickým popisem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Dvojčata Těm vlevo jsem nechal vymněnit sklíčko, které je jinak tvarované, proto ten více viditelný armovací kroužek. Ještě u nich doladím ručičky, přetěsním korunku a bude to paráda Závidím. Co stroj.. 68.4 nebo 68.3 ? A indexy mají lumi? nebo jsou jen "namalované" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Dik Honzo, je tam klasické s českým popisem. Myslíš, že by mohlo být původní? Nebo se mám poohlížet po dýnku s anglickým popisem? Zodpovím oběma. Vše má být stejné jako na normálních PS2.1 - to znamená lumi + kal. 68.3. Jen dýnko, dle mých informací má být úplně čisté - naprosto bez ražení a popisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Ja mel s anglickym dynkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Mně tehdy bylo řečeno, že Ancre mají mít anglický popis a Meister Anker by měl mít čisté dýnko. Možná by to mohl dohledat Accutron, ale teď přes svátky bych ho s tím neotravoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Strojek 68.3 a indexy s lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Mně tehdy bylo řečeno, že Ancre mají mít anglický popis a Meister Anker by měl mít čisté dýnko. Možná by to mohl dohledat Accutron, ale teď přes svátky bych ho s tím neotravoval.Dik. Po Novém roce mu napíšu, však není kam spěchat. Jinak to čisté dýnko se dávalo ještě na nějaké jiné Primky? Jinak bude docela kumšt jej sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Nevím o tom, že by se dávalo kamkoli jinam. A neplést s dýnky na prachotěsné hodinky, ta byla také čistá, ale menší. Tohle je klasické dýnko na PS2, ale čisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Zodpovím oběma. Vše má být stejné jako na normálních PS2.1 - to znamená lumi + kal. 68.3. Jen dýnko, dle mých informací má být úplně čisté - naprosto bez ražení a popisů.Už jsem měl PS 2.1 modré bez lumi a se strojkem 68.4 bez frézování. Asi to byla nějaká slátanina. Asi budou Sporty MAISTER ANKER sběratelsky cennější, jen mě zajímalo jak jsou na tom technicky. O dýnku nemám ponětí, mám jen jedny ANCRE a tam mám dýnko s českým popisem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Vážení,prosím o radu. Čím jde u PS II vyměnit sklíčko? Je to správně vylisováním a jeho novým zalisováním? Nebo tímto pavoukem?Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 U PS II se sklíčko zalisovává aby dobře těsnilo.Ten ,,kráb,, se používá na jiné sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Byl jsem na premiere Ondrejova filmu "Krasno" a krome toho, ze je to supr bijak, tak je tam zaber na Prim PSII Humberto a po nem hned zaber na Master Ancre, rekvizitar se vyzna:) Musim se dopidit, kdo dalsi je zasazenej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Byl jsem na premiere Ondrejova filmu "Krasno" a krome toho, ze je to supr bijak, tak je tam zaber na Prim PSII Humberto a po nem hned zaber na Master Ancre, rekvizitar se vyzna:) Musim se dopidit, kdo dalsi je zasazenej.....To by mne tedy taky zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ja mel s anglickym dynkemNebylo původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Myslím,že tu někde byla informace /accutron?/,že některé /vývozní?/ měly anglické dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se