Tomas_2002 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 před 12 hodinami, Gustaf napsal: @Petr.S tlačí se dobře, koš 50l dostačuje, na tu 4Ah by měla vydržet přes hodinu, což je paráda. Budu sekat cca 350m2, ale do 500m2 si myslím v pohodě na jednu baterii 4Ah na hodinu je nesmysl i kdyby jela jenom naprázdno 15-20 minut o.k., 25 minut teoreticky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 V 3. 6. 2021 v 8:04, busdriver napsal: Nemáte někdo tip na křovinořez? Pozemek cca 500m2, aktuálně ultrahnusná džungle. Sem si koupil nějakou bosch strunovou aku sekačku a je to jak jít se vzduchovkou lovit slony.. Ak to este nie je po funuse... ja mam Stihl FS 131. Je lahka, 4-takt, das s tym dole aj zahradny stlpik Pouzivam v nej aj zaci noz a vtedy odkosis aj zulovy kamen... Je to mierne vyssia cenova hladina, ale mam rad kvalitne veci, ktore vydrzia. Aj ked, neda sa povedat, ze musi ist o znackove zalezitosti. Mal som krovinorez aj kosacku z mountfieldu (jedno aj druhe asi najvyssia cenova hladina a kupovane este pred tym, ako to preslo pod cinanov) a bolo to neznicitelne (ani neviem, 12-15 rokov snad). Jedine vymena oleja a filtrov. Samozrejme, brusenie noza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 před 10 hodinami, Tomas_2002 napsal: 4Ah na hodinu je nesmysl i kdyby jela jenom naprázdno 15-20 minut o.k., 25 minut teoreticky ... Vyzkouším a uvidím... zatím mám jen malý placek k sekání...ale těch mejch 350m stejně hodinu sekat nebudu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Jako fakt mne to bavi sekat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 zahradu mame rozdelenou na uzitkovou a rekreacni/okrasnou... potreboval bych poresit tu rekreacni cast a idealne robotickou sekackou. je to odhadem nejakych 400-500 m2, ale ponekud clenitych (tvar L az U s nekolika ostruvky) . pry se clenitosti klesa ta vyrobcem deklarovana posekatelna plocha, takze jsem hledal neco co ma doporucenou plochu kolem 1200-1300m2 mate nekdo zkusenosti s gardenou nebo jinou znackou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 2 hodinami, Xenomorfus napsal: Jako fakt mne to bavi sekat! Mě Hondu zabavila manželka a nechce ji dát z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 African: Jooo, to je ta nevyhoda manzelstvi ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Já bych byl rád, kdyby za mě někdo posekal... a btw už objednávám tu hondu 466, s podobným motorem u jiných značek mě přijdou ty modely dost oplastované a tuším, že by to mohl být problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 4st0n: Pokud si pro mne se sekackou prijedes a zase mne odvezes, klidne Ti posekam (uz sekam trem sousedum) ;-). A s 466-kou neudelas chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak já dnes vyměkl a šel proti proudu. Řekl jsem si, když bez pojezdu, tak za co nejméně peněz. Sekačka záběr 43, koš 50l, dvě baterie 20V/4Ah, rychlonabíječka na dvě baterie, celkem necelých 4700. Nevím kdy jí vyzkouším, dnes teprve položen trávník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Taky jsem na ni koukal včera...za ty prachy asi gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Taky přemýšlím o Aku sekačce, kde jsi kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Jestli to bylo na mě, tak je to čistokrevný Lídl a jejich Parkside. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Chvili sem o aku sekacce taky uvazoval. Ale aku naradi mam od Feinu, kde bych mohl pouzit akumulatory a je predpoklad, ze je casem budu obnovovat. A sem hrozna konzerva a chci, aby mi sekacka vydrzela dele nez 10 let bez vyraznejsich investic. Takze bych musel dokupovat akumulatory jen pro sekacku, coz pri horizontu (minimalne) 10 let, nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Petr.S na tu parkside sem taky koukal.. mam hobby naradi od nich a celkem spokojenost.. a za ty penize ta sekacka vypada ze dobry.. skoda ze nevyzkousis ted Pak dej vedet prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 před 27 minutami, j.ocvirk napsal: Petr.S na tu parkside sem taky koukal.. mam hobby naradi od nich a celkem spokojenost.. a za ty penize ta sekacka vypada ze dobry.. skoda ze nevyzkousis ted Pak dej vedet prosim Rodicia to maju uz asi rok (2 baterkovy lidl) a to co s tym kosia je masaker. "Staru" Hondu odvtedy nenastartovali. Pozemok neskutocne clenity, kopcovity, 2000m2 (traktor sa neda) a tato hracka to dava s prehladom. Ale tusim na 6 ci 8 baterii / kosenie. Inak naozaj vyborne, bez vyhrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 petr.S: jj na tebe, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 @j.ocvirk vyzkouším nejdříve tak za 14 dní, spíš ale později, v těhle hicech budu rád, když se ten trávník chytne. Dám pak vědět. @eskimak taky jsem na ní právě četl hodně kladných recenzí od lidí, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 před 5 hodinami, eskimak napsal: Rodicia to maju uz asi rok (2 baterkovy lidl) a to co s tym kosia je masaker. "Staru" Hondu odvtedy nenastartovali. Pozemok neskutocne clenity, kopcovity, 2000m2 (traktor sa neda) a tato hracka to dava s prehladom. Ale tusim na 6 ci 8 baterii / kosenie. Inak naozaj vyborne, bez vyhrad. Ako to zvladne vyssiu travu? Tak ked sa ku koseniu nedostanes dva tri tyzdne na jar, ked to rasi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 chlap s kosou je bez aku, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se