sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Je tady někdo kdo má zájem o ten druhý nůž z návrhu hciqa, nebo podobný? Protože ten červený (i když se mi líbí) je úplně jinde, než byla původní myšlenka, v podstatě nesplňuje ani základní - nůž pro denní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Já jsem sem původně ani nechtěl lézt, ale ještě že jsem tady... hciqova jednička i dvojka jsou špica.Limitka fóra by přece neměla spočívat ve vyrytí nápisu na běžný nůž, ale ve vlastním designu.Běžný nože maj všude a víceželízkový nemaj na EDC smysl, to pak už rovnou nářaďák. Ta dvojka je univerzálnější a dal by se na ní dát klip. Beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Jednička - líbí se mi, ten bych bral.Dvojka - hezkej nůž, ale tak nějak obyčejnej mi připadá. Prostě nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Je tady někdo kdo má zájem o ten druhý nůž z návrhu hciqa, nebo podobný? Protože ten červený (i když se mi líbí) je úplně jinde, než byla původní myšlenka, v podstatě nesplňuje ani základní - nůž pro denní nošení. No a člověče, já se přiznám že si docela dovedu představit ho běžně nosit... Ostatně na rukou také spousta z nás nosí kdejaké obskurnosti, které by si běžný člověk prostě nevzal Na běžné nošení máme všichni Buck (už i niko ), limitka by měla být vyjímečná. A ne jen vyrytým nápisem, nebo růžovými střenkami - celkově jedinečná. A takový návrh tu je a je skvělý, jedinečný a od jednoho z nás. Nevím co víc si přát (snad jen aby to nezapadlo na smetiště chronodějin)... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Ale ten nuz by mel byt vyjimecny nejen v designu, ale jak už psal Milis - mel by mit i neco uzitecneho pro Chronomagora.....vystezejkovac, malý nožík, sroubovacek, lupu, proste neco navíc. Nemusi to byt zadny multifunkcnak, jen proste neco pro hodináře. Upraveno 25. května 2010 uživatelem Frantik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Seš nějak aktivní chlape, špendlíky, hoďky a teď ještě kudly. No vyrejt nějaký kecy na reklamní kudlu mi příjde trochu jako pičovina. V šupleti mám ale tydle dva kousky. Mám i někde nakoupenej základní matroš na cca 20ks, titan na příl. a práškovou vocel na čep., mnyslím, že je to VG 10 a něco RWL. Pokud se teda najde dostatek zájemců, tak vo tom můžu zapřemejšlet. Kudlu bych, ve výsledku, viděl tak na tři litry a pár drobnejch... to chcu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Ten první už tady Hciq prezentoval, tak si dovolím připomenout ještě jiné barevné varianty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 no ty voleeee, cim dal tim lepsi, ani si nejsem schopnej vybrat barvu, ve vsech to vypada skvele ja nuz na nic nepotrebu a pochybuju ze ho nekdy budu nosit v kapse, ale tenhle fakt chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Ten první od hciga je moc pěkný, zeptám se jako laik - jak moc jeho pěkný design nabourá použitelnost? Každopádně...líbí se mi oba návrhy a stavím se do fronty, když se do toho pustí lidi co designu rozumí tak to blbě nedopadně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) hciqova jednička i dvojka jsou špica. Limitka fóra by přece neměla spočívat ve vyrytí nápisu na běžný nůž, ale ve vlastním designu. Běžný nože maj všude a víceželízkový nemaj na EDC smysl, to pak už rovnou nářaďák. Presne tak. Naprosto souhlasim. Bezny nuz si muzu koupit kdekoliv a nechat si tam treba napis Chronomag l.e vyryt. Kazdopadne tam nechci napis ChronAmag jak je napsano v nazvu tohoto threadu Upraveno 25. května 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Podle mě, když budu chtít obyč nůž na běžné nošení, vyberu si jakýkoli co se mi líbí a místní člen mi na něj za 30 korun vypálí laserem básničku. Když budu chtít multifunkční nesmysl, mrknu třeba zde , ale když někde i třeba na výstavě, před mistry nožíři vytáhnu ten Hciqův návrh, tak minimálně vzbudím zájem, protože tohle ještě neviděli a je to něco nového. To je ta pravá limitka, navržená chronomagorem (sory Hciq) pro chronomagory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) ......Kazdopadne tam nechci napis ChronAmag jak je napsano v nazvu tohoto threadu...... Sorry za překlep , i mistr tesař se někdy utne. V té černé vypadá dobře, kdyby ty střenky byly navíc carbonové, nebo nějak jinak zajímavé + došlo k nějaké změně otevírání - místo toho šíleného čudlu třeba automat (nebo nějaké jiné, bez nutnosti přidělávat šroubek na čepel), aby ho šlo i používat a dořešil se klip pro nošení tak by se mi nakonec i líbil . edit: Na třetí fotce (v prvním návrhu červené barvy), když je polozavřený, je šílený trn na druhou stranu, ten tam musí být? To je to, co mi na něm hlavně pro nošení nesedí... Prosím nějakého moderátora o opravu chyby v názvu vlákna, pokud je to možné. Díky moc. Upraveno 25. května 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 (upraveno) ten 'cerveny' od HCIQ je zaujimavy, cepelou pripomina miltner-adams noze ALE mam pocit, ze hlavny pivot je nevhodne umiestneny a cepel sa pri zatvoreni neschova do rucky... ja zial neviem tieto graficke dizajny, takze to mozem len takto napisat, neviem to 'opravit' tento dizajn, sa trosku odklana od Onionovho smerovania - niecoho co asi chapem ako 'luxusnu pobocnu zbran sucasneho slachtica reprezentujucu vynimocny status jej nositela, kt. vynimocnostou oslovi okolie a pritom nebude primarne komunikovat 'pozor! - ja mam noz....' Buddy Weston je kral co sa tyka nozov, ale obavam sa ze pri cene za 'custom' rucnu pracu by bol pocet zaujemcov tiez dost limitovany... Ja by som sa 'primlouval' za nejaky jednoduchy linerlock s inteligentne riesenym klipom zo zadnej 'patky' rukovate pre lavu aj pravu ruku, nosenie tip up, obojstranny kolicek ktory by mohol vyzeral ako korunka hodiniek /napr. B-uhr/ a na material rukovate pouzit lesteny carbon fiber povedzme v kombinacii s pruzkom strieborneho carbon fiberu. Cepel v dlzke 8 - 8.5 cm s plochym vybrusom a stredovym hrotom /nie klasicky drop point/ s materialu napriklad RWL34 ? Dlzka cepel 8-8.5 cm je ani mala ani velka vzhladom na ex CSR podmienky /cize noz nebudi v okoli pohorsenie.../ Upraveno 25. května 2010 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 No pokud uz jsme tak daleko, aby se mohl resit napis tak stejne jako u hodinek, tedy LE ci limited edition ale bez napisu Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Pokud to bude nůž dle hciq, tak ho tkay chci, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Do návrhu č.1 od hciq bych šel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Jsem schopen si koupit multifunkcni nuz v krame. Ale ten vetsina lidi uz ma, tak na co mit dva. Nejsem schopen a ochoten si koupit to co sem hodil hciq, aniz by to nebyl Chronomag l.e. Vazne to z meho prispevku nebylo jasne? Přesně jak to zaznělo od secta, nůž Chronomag l.e. na běžné nošení a ten si musíme nechat vyrobit, nikde ho nekoupíš ... Ode mě to byla spíše škodolibá poznámka, ale odrážela výše uvedené ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Z barevných variant se mi stále nejvíc líbí ta vínová z první strany. Byla by fotka zavřeného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 Z barevných variant se mi stále nejvíc líbí ta vínová z první strany. Byla by fotka zavřeného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2010 tak takovouhle hračku bych si dal teda líbit.( čímž se hlásím co by zájemce)U limitky může jít funkčnost kousek stranou, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se