Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem tady kvůli hodinkám...:smile_anim: Co se ,,spodniček,, týče, vaše rady napotřebuju... :P

to zas bude... no nic. tak zaloz vlakno, nahod sem nejakou hrubou predstavu (cenove rozmezi, preferovany vzhled) a rad dostanes, ze se ti bude motat siska :) my tady radi delame chytroliny, fakt. ;)
Odesláno

to zas bude... no nic. tak zaloz vlakno, nahod sem nejakou hrubou predstavu (cenove rozmezi, preferovany vzhled) a rad dostanes, ze se ti bude motat siska :) my tady radi delame chytroliny, fakt. ;)

Koukám..... :smile_anim: Ale o vaše rady se rozhodně přihlásím.... :smile_anim:

Odesláno

Zdravim vsetkych...

Rad by som sa teda predstavil - EpsteinBarr, podla nicku som to tu prisiel cele zavirit, ale bez obav :) az take zle to nebude.

Na toto forum som narazil uplnou nahodou, ked som hladal nejake podrobnejsie informacie od uzivatelov Vostok Europe. A zrazu som sa zacital a väcsina pracovneho dna bola v haji...

Ale k veci. Hodinky sa mi pacia. Vedel by som si predstavit par kuskov, ktore by som chcel, ale som realista. Moje prve hodinky boli zo sv. prijimania nejake Prim, zial uz nie su medzi nami. Niekedy v 1980 som za maminych 400 korun kupil od vietnamca digitalky, ktore mali v sebe asi 4 melodie a bol som najväcsi frajer v triede. Po nich som mal Imtron, obdlznikove, ktore mali rucickove a digitalne zobrazenie casu. Pamätam sa, ako som ich raz na vyske v ramci bujarej oslavy vyhodil zo 4. poschodia. Rano, ked sme vytriezveli, vybrali sme sa ich hladat. Padli na travu a nemali snad ani skrabanec... Som sa rozpisal, nebudem vas tymto zatazovat. Proste, presiel som cez niekolko strojov a cim dalej, tym viac som hodinky zacal povazovat za nieco viac, ako len ukazovac casu, aj ked principialne, na to sluzia, ale nebudem filozofovat.

Viac menej denne mam na ruke Certina DS Podium Big Size automaticke. Pred nimi som mal a mam odlozene Tissot PRC 200, s modrym pozadim. Kolega mi doniesol priamo zo Sanghaja nejake fejkove Tagy, ale tie len stoja na policke. Ked robim nejake manualne veci, pouzivam Casio G-Shock, ale model vam nepoviem. Hlavne, ze su velke a chcel som zelene k maskacom. Podstatne je, ze vydrzia snad cokolvek, nosim ich do bazenu, sauny, termalne kupaliska etc.. A momentalne sa vytesujem z neznamej tureckej znacky Quantum. Dizajnovo ma jedny na dovolenke oslovili tak, ze som proste vytiahol penazenku a hned ich kupil. A teraz som sa namotal na VE. Vobec som tu znacku nepoznal, podobne ako nepoznam desiatky dalsich, kedze som obycajny laik. Zapacili sa mi N1 Rocket NH25A, pripadne Ekranoplan s vostok strojcekom. A som na zaciatku tohto prispevku. Tak ja idem dalej citat.

EB

Odesláno

Ahoj,

mé jméno je Michal a budu zde vystupovat pod nickem judal. Na tohle fórum jsem zabloudil, když jsem hledal informace k hodinkám, které mi v žertu věnoval kolega, se slovy....můžeš si je opravit. Našel je ve vypuštěném rybníku a šlo o Igeny v žalostném stavu, které tam ležely v bahně pěkných pár let. Nejdřív jsem s nima obtěžoval hodináře v mém okolí. Zkusil jse tři, všude stejná odpověď. . . neděláme. Bylo mi jich líto a tak jsem se do nich pustil sám. Dneska mám zajímavé hodinky, které jsem přivedl k životu vlastníma silama a jednoho překvapeného kolegu.

Začalo to docela nenápadně cca před půl rokem. Dneska mám doma 2x Igeny, směsku starých primek, 1x poljoty, 1x rakety. To vše jen tak pro radost. Na léto jsem si koupil od místního váženého člena mé první automaty SEIKO 5 SKZ19K1 ORANGE a od pátku zdobí mou ruku SEIKO SKX779K BLACK MONSTER. Potápky od SEIKO mě fakt dostaly a i nadále bych se chtěl ubírat touto cestou. jen mě trochu ,,děsí'' kam až to zajde. :smile_anim:

Odesláno

zdravím všechny chronomagori,hodinky jsou moji zálibou,neodsuzuji žádnou značku ani tzv.značku ale smetí jako kopie je pro mně prostě smetí:smile_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nazdar, jsem tu nový, tak mi dovolte krátké představení. Nosím dvoje hodinky: na divočení Traser P6600 MIL-G, do společnosti a denní používání Citizen MARINAUT AT0760-51L. Předtím jsem měl Vostok Amphibia a Prim Sport Mpm quartz. Sním o Panerai Luminor a Omega Seamaster Planet Ocean. Nekouřím, piju, sexuálně zatím žiju. Když s někým mluvím, nevědomky se vždy podívám, co má na ruce. Nemám prachy, zato mám potenciál. Myslím, že Freud by nás kvůli naší vášni nazval pracovně jako análníky. Těší mě

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj všem,

vaše forum jsem našel asi včera.Rád bych se o hodinkách dozvěděl více,tak sem se zaregistroval.Zatím hodinky nemám žádný,ale už tady nějaký pěkný hledám.Tak děkuji všem za rady a tipy.

Až něco pořídim,rád se s vámi podělim o fotky.

Radek

Odesláno

Ahoj, jmenuju se Vojta, o fóru jsem se poprvé dozvěděl z dfens-cz.com. 28 let, chemický inženýr, bydlím na Vysočině, pracuju v Brně, ale poslední dobou dlouhodobě služebně v Německu. Zaregistroval jsem se, abych mohl vidět obrázky a začalo to jít z kopce. Díky tomuto fóru jsem si již zakoupil svoje první hodinky Breitling Colt Quartz, které byly nedávno v inzerci. Plánuju k nim pořídit ještě nějaké pilotky a pak děj se vůle Boží.

Odesláno

Ahoj, jmenuju se Vojta, o fóru jsem se poprvé dozvěděl z dfens-cz.com. 28 let, chemický inženýr, bydlím na Vysočině, pracuju v Brně, ale poslední dobou dlouhodobě služebně v Německu. Zaregistroval jsem se, abych mohl vidět obrázky a začalo to jít z kopce. Díky tomuto fóru jsem si již zakoupil svoje první hodinky Breitling Colt Quartz, které byly nedávno v inzerci. Plánuju k nim pořídit ještě nějaké pilotky a pak děj se vůle Boží.

už vím kdo mě je vyfoukl.. :D ..paráda začít Béčkama..gratuluju.. :)

Odesláno

Taky gratuluji, pěknej začátek. Neboj, půjde to z kopce a za chvilku budeš závislák :-).
Odesláno

Ahoj,

jmenuji se Pavel a hodinky mi tak nějak dlouho nic neříkaly. Tohle forum může za to, že jsem hodně změnil názor. Zatím jsem ve fázi "nadšeného čtenáře", ale to se časem pozitivně posune .-)

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem se registroval na odkaz jednoho kamaráda, co tu už je déle. Začal jsem se o hodinky taky trochu zajímat a hledám své první lepší hodinky.:D Tak doufám, že mi forum hledání usnadní a vyberu správně. Pokukuji po Orientech Mako! :)

Odesláno

Ahoj. Nejsem tu uplne novy, ale musim se pochlubit, ze jsem knihovnicku od pana teatimea konecne umistil do sklepa na umistovani veci, o kterych nikdy nevite, kdy je budete jeste potrebovat. Vas mikymik (+ cca 3 o/oo)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den,

jmenuji se Filip a jsem tady nový. Mezi mé koníčky patří čtení a hraní stolních her. V létě my guljali v parke a v zimě my tože guljali v parke. S kamarády s matfyzu pořádáme bujaré pařby.

Posted Image

takže tak

Upraveno uživatelem Fikus
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj , jmenuju se Petr a chvilku to tady čtu. Zaregistroval jsem se nedávno s potřebou prohlídnout sem tam i nějaký obrázek a vybrat si nějaké hodinky, už mě nebaví pořád vytahovat mobil.Ale to jsou nějaký do práce, nějaký na normální nošení,.Hodinky jsem neměl na ruce pěknejch pár let a po čtení tady mi najednou nějak chyběj. Toš jdu vybírat:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Ahoj jsem Tomáš, můj zájem o hodinky začal zhruba letos na jaře když jsem zdědil kapesní Omegy a dvoje primky (jedny sporty a jedny nevim jak se jmenujou - podobne diplomatum s napisem incabloc), hledal jsem, kde je nechat seřídit, vyčistit a vyleštit atd .. Narazil jsem na tohle fórum a začal číst :). Po půl roce jsem se rozhodl, že začnu Seiky - mám na cestě renovovane cerne 7002, pepsi 6309, watchwinder pro dvoje automatky a do konce týdne bych chtěl objednat SRP043 na tahu ... Nicméně todle fórum je jak mor a už pokukuju po pilotkách - mám zalusk na Fortis Flieger nebo Steinhart B-Uhr.

Jinak zatím dream watches Omega Railmaster XXL, ale předpokládám (vím), že zde na fóu se počasí mění rychle :D, nechci zatím investovat do takhle drahých hodinek, ale časem, kdo ví :)

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odesláno

Sibirnaya: pokud to merim dobre, tak mam 21-22cm, kdybych ty krasky kupoval, tak si je samozrejme napred vyzkousim, ale jak rikam, prijde mi zbytecne zacinat s takhle drahyma hodinkama. Uvidime jak se to bude dal vyvijet :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...