LukeD Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Nějak se nám tu uvolňují mravy :-D Ale Jennifer a ta cacorka nad ní, to je teda moc hezká podívaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Moc pěkné pondělní povzbuzení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jste tu kvalitu tohodle vlakna zase stahli dost hluboko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 A co, nebo kdo ti brání pozvednout ji výš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Exiztence zaspal, než sesmolil ten příspěvek, tak jste to sem s Liqidem nasypali :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ja jsem s poslednimi fotkami hodinek spokojenej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ja jenom ze umělý instabitches s Daniel Wellingtonem mi sem úplně nezapadají ale chápu ze ne každý ma instagram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ja osobně se přidam k exiztence, na kozi bez hodinek můzu chodit jinam...a ať jen neplácám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ja jenom ze umělý instabitches s Daniel Wellingtonem mi sem úplně nezapadají ale chápu ze ne každý ma instagram Schválně jsem se podíval na první příspěvek tohoto vlákna (viz níže) a nikde ani slovo ohledně definice fotek, které sem patří či naopak nepatří. Nikde žádná sepsaná pravidla. Nic jiného než vkládejte sem, co najdete... Nicméně exiztenci samozvaných hodnotitelů kvality, popř. vhodného a nevhodného obsahu toho kterého vlákna (viz kupř. permanentní, cyklicky se opakující plamenné diskuse ohledně toho, kdo je a kdo není VIP) beru již jako nedílnou součást internetového folkloru. Pročež mne některé zdejší reakce vlastně vůbec nepřekvapují. PS: Chápal jsem a rozuměl jsem tomu, když tu Kamil svého času řešil vkládání fotek, na nichž ženy hodinky buď vůbec neměly, nebo byl z hodinek vidět jen tah. Ovšem řešit, která žena sem patří a která naopak ne, to mi přijde minimálně poněkud úsměvné. nevim, jestli to bude mit nejaky uspech, ale pohled na hezkou zenu s hezkyma hodinkama...takze sem vkladejte co najdete. zacina leto, tak se to hodi. zacnu prispevkem Niga Tara Reid (hvězdička z teen komedií typu Prci, prci...) a její zlaté Daytony: Charlize Theron x Deep Sea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Schválně jsem se podíval na první příspěvek tohoto vlákna (viz níže) a nikde ani slovo ohledně definice fotek, které sem patří či naopak nepatří. Nikde žádná sepsaná pravidla. Nic jiného než vkládejte sem, co najdete... Nicméně exiztenci samozvaných hodnotitelů kvality, popř. vhodného a nevhodného obsahu toho kterého vlákna (viz kupř. permanentní, cyklicky se opakující plamenné diskuse ohledně toho, kdo je a kdo není VIP) beru již jako nedílnou součást internetového folkloru. Pročež mne některé zdejší reakce vlastně vůbec nepřekvapují. PS: Chápal jsem a rozuměl jsem tomu, když tu Kamil svého času řešil vkládání fotek, na nichž ženy hodinky buď vůbec neměly, nebo byl z hodinek vidět jen tah. Ovšem řešit, která žena sem patří a která naopak ne, to mi přijde minimálně poněkud úsměvné.Tak ještě jednou protože jsme si nerozuměli, já nehodnotím která ženská sem patří nebo ne. Jen jsem si myslel že vlákno se jmenuje hodinky a ženy, tudíž bych tady čekal že tu kouknu na hezký fotky hodinek a žen, ale polovina postu je nějakej piece of shit fashion shit, kterej by tady nikdo doprovolně nezveřejnil ale víš jak #fitnessgirl #workhardplayhard #entrepreneur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ale tak je to takovej pel mel, dát do jednoho postu áčkovou kočku Scarlett Johansson a Mavrinovu Nata Lee je trochu rozstřelený a stejně jako máš, #LukeD, právo to sem frkat, tak celkem chápu #Exiztence a kromě Berta mu nikdo nemůže upírat právo na to, to hodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Ocekavam od kolegy Existence, ze sem zacne davat fotky zen a hodinek, ktere se libi jemu a tim vlakno "pozvedne". Jinak to jsou jen prazdne reci o nicem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Tak to byl jen můj názor, očividně spíše ojedinělý tak vám to tu nebudu kazit :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Děkujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Já jsem se přidával, že bych byl celkem rád, kdyby se vynechaly fotky dam se zbytečně vytasenýma kozama a bobrem, rád se mrknu na hezký holky s hezkejma hodinkama, ale na péčko můžu chodit jinam. Dle mýho osobního názoru sem například tyhle dvě krasotinky uplně nepatří, ale dát tomu pravidla musí dát někdo z modů nebo nejvyšší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 ...a na tej posledne fotke nemá hodinky takže to sem naozaj nepatrí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Má. Hádej kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se