Marcus Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Já tu Ratajkowski nějak nemusím, ona má na všech fotkách úplně stejný výraz. Nebudu to hledat, ale nevzpomenu si, že bych ji někdy viděl vyfocenou s úsměvem. Pokaždé je to výraz takové napůl ublížené a napůl naštvané "cikánečky" . Pokud se vám líbí, berte mě prosím s rezervou - hodnotím pouze výraz na foto, neznám jí, a klíďo to může být fajn holka s takovou imidž . Mně se vůbec nelíbí. Ale ten její otrávený ksicht nešlo přehlídnout, navíc má hodinky, tak jsem ji sem prdnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 3 hodinami, geometr napsal: Tak máš na tohle hodnocení dobrej nick Mám! Tak aspoň vím, o čem píšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 (upraveno) Foto 4 tu slečnu bych viděl klidně znovu i bez *****hodinek ... :0D Upraveno 9. února 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Beru 1 a 3, klidně i bez, ale hodinky si můžou nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 (upraveno) Na te posledni je pilotka Upraveno 9. února 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Bile minisaty a dvojcata pod nima jsou fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 před 44 minutami, AndyAaron napsal: Bile minisaty a dvojcata pod nima jsou fajne. Second serve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Lindsay Brewer - racing driver. Evidentne se snazim byt zbytecne rasove neutralni a ztracim cas koukanim na spatne zavody. Misto na cernocha v F1 budu radsi koukat na blondate kocky v zavodacich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 před 8 minutami, AndyAaron napsal: ...se snazim byt zbytecne rasove neutralni... Pokud v tom černochovi vidíš černocha a ne třeba budoucího představitele hlavní role v životopisném filmu o Steevu McQueenovi, tak jsi pořád málo neutrální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Mohl by hrat hlavni roli jako Kunta Kinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Kunta Kinte byl proti týhle parodii aspoň chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 (upraveno) Glynis Barber Monica Bellucci Sharon Horgan Upraveno 10. února 2021 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Tvl Harriet Makepeace, furt vypadá dobře.,Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 V 6. 2. 2021 v 14:23, Radek Cigi napsal: Já tu Ratajkowski nějak nemusím, ona má na všech fotkách úplně stejný výraz. Nebudu to hledat, ale nevzpomenu si, že bych ji někdy viděl vyfocenou s úsměvem. Pokaždé je to výraz takové napůl ublížené a napůl naštvané "cikánečky" . Pokud se vám líbí, berte mě prosím s rezervou - hodnotím pouze výraz na foto, neznám jí, a klíďo to může být fajn holka s takovou imidž . V 6. 2. 2021 v 14:35, feltharg napsal: Tak to jsi teď pojmenoval úplně přesně co mi asi povdvedome tak strašně vadilo. Ale mne tahle buchta zajímá asi jeste min, tak jsem nad ni tolik nepremejslel. Ale má je (hodinky) V 6. 2. 2021 v 16:58, Marcus napsal: Mně se vůbec nelíbí. Ale ten její otrávený ksicht nešlo přehlídnout, navíc má hodinky, tak jsem ji sem prdnul. Mně absolutně nebere, naopak nechápu, co na ní lidi vidí. Je to velkokozá cuchta, která se snaží zaujmout svojí nahotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 dnešní vítězka Lara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jela parádně dneska. Škoda tý chybky Ester, ta jela taky pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 před 9 hodinami, geometr napsal: Jela parádně dneska. Škoda tý chybky Ester, ta jela taky pěkně. Tak není každý den posvícení, ale jinak paráda, a čtvrtý místo je furt mezi nejlepšími Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Tak to rozhodně. A koukal jsem i na rozhovor s ní a měla z toho velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se