sashator Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 To je ale školácká chyba mít sudej počet kritérií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Stačí ale jediná remíza a je to v loji. Trestným střílením to zatím řešit nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Nemel, ale poctive jsem je 2x zkousel oboje na prodejne. Pres tu zlatou jsem se neprenesl proste. Desne me tak kombinace zlata/bila taha za oci. Co te na tech titanovejch mimo vahy (predpokladam) laka? Titan se hodlam vyzkouset (myslim tim koupit, na ruce uz byly) u snowflake. Kurna tohle mucenicko ti vubec nezavidim Ale urcite bych na nic nich neprehazoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Nech oboje :-) Stejně budeš mít jedny vždy na reklamaci :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 A někdo s takovejhlema kecama, to mi tady chybělo Londoner: namátkou, nejsou to nutně plusy ani mínusy jen rozdíly: jinak vedou teplo, pouzdro je trochu jiné na omak, titan je víc do šediva, na tahu tak víc vyniknou leštěné články (celkem je to vidět na té fotce s Jackem), každý titanový článek tahu má ze strany dvě díry, které jsou zaslepené tam, kde není díra potřeba, celkově se míň blejskaj. Hmotnost je samozřejmě hlavní faktor, vyšší tvdrost je taky fajn, ale obecně těžší hodinky normálně nosím, takže to není úplně hlavní kritérium. A tak pořád dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Jsem tu v GS vlákně jen na návštěvě, ale železo mi sedlo líp. Měl bych to jednoduchý :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Takze jen prkotiny Pokud se ti nelibej zlataky, tak bych na to kaslal. Dej je do suplete a za mesic/dva to zkus zase no a pak je prodej no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Mně třeba zrovna u titanu trochu mrzí, jak je lehkej. Rád cejtim tu váhu. Ale zas napohled z něj vyzařuje pocit moderny a technologie, víc raketoplán, jestli je mi rozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Já když je měl (titanovky), tak sem chtěl taky tunit.Líbil se mi cifr ale barva a hmotnost titanu už ne. Mám rád železo. Taky se mi nelíbil ten pětičlánkový buznatah, tak sem měl furt nápinky napsat klukům do práglu aby někdo zkusil na ně nasadit ten jednoduchý "oyster" z SBGX115/117. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Zelezo je super. Ked mam na ruke MM300, aj po 7 rokoch je to vzdy zazitok.Ale titan z hladiska pohodlia nosenia je bezkonkurencny. Dokonca aj vysoke MM600 sedia na mojom rucisku ako uliate.No a ohladom GS - jednoznacne zlata verzia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Prostě jsem si zkomplikoval život. Dvoje mít nebudu a babo raď. Jak se to říká s tou solí do ran? Pak mě jednoho dne osvítil duch svatý: proč se Kubo pořád tolik fixuješ na ty titanový? U ocelových se ti netříská zlatá se zelenavou lumi a velkými bílými čísly na lunetě. Váhy se neboj, vždyť - jak se někde rozplýval s. velitel - to pouzdro tesal snad sám Leonardo, takže je budeš moct nosit i hezky těsně u zápěstí. Nech si titan, otevřeš si dveře ke quartz diverům, které se ti s ním nebudou tak bít...Jo a modovat GSko je hereze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Snažíš se mi nepřímo sdělit, že budeš Q divery prodávat? Modovat GS není hereze, vezmi si, že i náčelník tajnosnubně naznačuje mod svých titanovek. Mimochodem: zatím u mě na body vede ocel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Tak jak jsi dopadl, doktore? Já nedávno doplnil pracovky do komba a normálně mi proběhlo hlavou, že tu slabou linku kolem solaru mohli udělat zlatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 (upraveno) To náhodou mohli Já dopad tak, že jsem na nějaké další dohadování s Japonci neměl morál a nechal si ocelový. Možná jsem udělal blbost, vem to čert. Titanu se zlatou jsem nakonec stejně neuniknul, to je ale jiná story Upraveno 17. srpna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Prevzal jsem stafetu a protoze jsem mel vsechny mozne marinemastry, tak se i docela citim na kvalifikovane hodonoceni… casem. K diskuzi o zlatych napisech, k tem je treba dozrat no tombedofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Tvl to fotíš Nokii 5110? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Takhle foti ty slavne iphony zrovna jsem zapnul svuj samsung note20 a foti x lip nez to 13 procko. Me z toho fotaku u iphonu picne asi a poslu ho dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 (upraveno) … Upraveno 26. července 2022 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Super…este zvladnut zaostrovanie a ono to pojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 foto by samsung note 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se