wave ceptor Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 7 míst chci...už kvuli tomu, že občas vozim i rodiče, tak abysme se vešli. a pak kvůli zavazadlovymu prostoru. teď hodim di kufru kočárek a mám plno...
instant Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 majitele vozů Kia...jak jsem tu nedávno zmiňoval koupi 7mistneho auta, tak mě ještě napadla Kia Carens. Jak si na tom Kia stojí s kvalitou? oproti sharan/Alhambra s-max? koukal jsem, že jsou za docela příznivé ceny.Porovnat neviem, mam novy Carens a som spokojny, zvlast "za tie penaaze".. Ak chces realne jazdit so 7 pasaziermi tak by som isiel do vacsieho auta. Alhambra atd.
Gustaf Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 (upraveno) já právě velikostně ještě ne porovnával. takže Carens je o hodně menší než výše zminovane značky? francouze nechci..takže Peugeot a citron ne díky wave těch 7 míst chci...spine: Jj koukal jsem na tu poslední verzi...celkem ucházejíci. jen ještě musím porovnat ty rozměry těch 7 lidí nebude jezdit pořad. jen občasné výlety atp.. tak aby se netahaly dvě auta treba Upraveno 8. října 2015 uživatelem Gustaf
Hasňa Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 (upraveno) Carens je Zafira, C-Max, Touran. Alhambra, Sharan, Galaxy jsou o třídu výš. Toto je taky viditelné v ceně. Upraveno 8. října 2015 uživatelem Hasňa
Gustaf Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 zrovna teď jsem na ty rozměry koukal..je hodně malá pro 7 lidí. takže zatím volba je původní...Sharan/Alhambra a S-max...
matejCZ Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Mel jsem 7 let S-Max v nafte, super auto, spolehlive, velke, mala spotreba, skvele se s nim parkuje i ve meste... Ale pro 7 lidi je to opravdu nouzovka, vzadu je to tak pro male deti a nechci si predstavit s tim nedej boze bourat, co by se na treti rade sedadel delo... A pokud je vytazena treti rada sedadel, je kufr malej a kocarek no nevim, jestli by se tam vlezl... Kazdopadne super auto za slusny penize i v plne vybave...Ted mam Sharan 2014 a je to uplne jine auto, vevnitr mnohem vic mista, vzadu na treti rade bych si dokazal predstavit sedet i delsi cestu... Chce si do toho sednout... Bohuzel VW je drazsi a za vybavu si musi clovek zaplatit...
gorlo Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Mám také Smaxe, jen pěti místného, pro další dva lidi raději Galaxy.
Gustaf Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 díky za reakce a postřehy.. Jj, ten Galaxy už je koráb. ale srdíčko mě pořad táhne ke koncernu :D jak říkám, času je ještě dost...
sibirnaya Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Tak jak jsem v minulosti daval foto vytazene prevodovky vcetne redukce, viz prispevek c.: 20736, tak na prevodovce se pilne pracuje :-).Rozsypaly se dva kvalty a to tak ze uplne, takze kompletni generalka. Obdivuju, ze to SKOT zvladl a dojel.sem si rikal, co to je za karu, kovarina nejhrubsiho zrna, kdyz sem si vygooglil OT64, tak sem pochopil. klobouk dolu, ze vopravujes, a ne jen menis cely komponenty..
Xenomorfus Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 sem si rikal, co to je za karu, kovarina nejhrubsiho zrna, kdyz sem si vygooglil OT64, tak sem pochopil. klobouk dolu, ze vopravujes, a ne jen menis cely komponenty..Kolektiv nadsencu dekuje za uznani . Vymenit celou prevodovku by asi slo, ale nova by zrejme vysla draz nez cele OT a starsi by se stejne musela rozebrat a zkontrolovat. Respektive hridel a centralni kolo (soukoli) se pouzilo z jine (jinak mrtve) prevodovky. Bronzova loziska, distancni krouzky apod se vyrabi nove.Takze az si poridis OT, BVP nebo nejaky tank, muzes se na mne obratit
lykan Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Neporadite nekdo, kam jezdit na servis s Touaregem? Kamarad poridil prvni model po faceliftu s 2.5TDI petivalcem a autorizak mu nacenil vymenu oleje a filtru na 14000,-.
Muffik Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Dnes se vozím v i3A jaký to je? Máš to pronajatý nebo jen na projížďku?
Vladar91 Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Olej si může vyměnit sám i v garáži.Jinak asi jakýkoliv servis, do trojky se musi vejít.
JAJA Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 A jaký to je? Máš to pronajatý nebo jen na projížďku?Půjčené na pár dní. Možná bude brzy v rodinné flotile. Je to fakt parádní...
straspol Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Neporadite nekdo, kam jezdit na servis s Touaregem? Kamarad poridil prvni model po faceliftu s 2.5TDI petivalcem a autorizak mu nacenil vymenu oleje a filtru na 14000,-. Na jeho místě bych se v servisu jen tak mimochodem zeptal jak reaguje řídící jednotka při emisním testu. Leccos by mu pak třeba mohli udělat jako dárek a pozornost podniku
rolas Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Zdravím pánové, chceme koupit ještě jedno auto a rád bych se zde poradil, cenový limit je 300tis. kč a preferujeme naftový motor (ideálně 2 litr) s nájezdem do 150tis km. a r.v. min. 2010 (2009 pouze v případě malého nájezdu km). Jako žhavý kandidát se nám jeví Octavia RS 2.0tdi, ale občas se taky koukáme na BMW 320d/Audi A4. Rád bych se zeptal, zda je v této cenové úrovni něco lepšího ke koupi a taky ohledně servisní nákladů. Bude tam dost velký cenový rozdíl mezi např Octavia RS 2.0tdi a BMW 320d ? Díky všem za rady a tipy.
lykan Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Olej si může vyměnit sám i v garáži.Jinak asi jakýkoliv servis, do trojky se musi vejít.No to může, je to vyučený automechanik , šlo mu o zápis do servisní knihy. Ale autorizak kvůli ceně padá. Řeší servis i proto, že se bude dělat výhledově vodní pumpa a to už je job, který u tohohle auta vyžaduje už trochu specifický vybavení a znalosti.
petr10 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 (upraveno) manželka od prázdnin v tomhle:Land Rover Discovery Sport? Krása, závidím (v tom pozitivním slova smyslu) . Hrozně se mi teď líbí ty nové kousky od LR a Jaguaru. Počínaje Evoquem. Upraveno 15. října 2015 uživatelem filo-boxer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se