Liqid Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Miata parádní, jaka má NC řešenou antikorozní ochranu? U NB to byla dost bída, sehnat neshnilou je pomalu nemožné - lemy, podlahy, nosníky, to všechno hnije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 nějak se ty Miaty rozmnožujou. Minule na kafi v Brně to vypadalo na akutní přemnožení http://www.autickar.cz/clanek/kafe-kary-brno-vol-10-prvni-jarni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Jestli se nepletu tak na NC je záruka 12 let na prorezivění a ta moje je na tom velice dobře. Při koupi mě to v Mazdě zvedli a vše je jak má. No a jeden místní člen má dokonce oturbenou NC, to už asi bude jízda na hranici smrti:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Další do parku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 tak to je paradaDalší do parku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Ty blááááááho, to je krasavec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Další do parkuGratuluji k prima kabriu, co v tom mas za motor? 325i? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 danke ano 325i rok 86 cena lux stav pohoda hlavne tú róru preč a strechu novu. Kamarat sa jej nevie v NL nabažiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 danke ano 325i rok 86 cena lux stav pohoda hlavne tú róru preč a strechu novu. Kamarat sa jej nevie v NL nabažiťsušná šifra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 danke ano 325i rok 86 cena lux stav pohoda hlavne tú róru preč a strechu novu. Kamarat sa jej nevie v NL nabažiťrouru od kamen určitě pryč ale jinak super a hlavně mám rád beige kůži. střecha bude červená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Strecha čierna plátno, hardtop nechcem a ta bordo sa mi na to moc netoto, svetla tiež do origo a koža uvidim či pojde ošetriť alebo new. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Tak jsem prezil pondeli a utery, dohromady cca 400 km, v novem benzinovem Superbu. Nudne bezpohlavni auto. Za mne palec dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Jako většina koncernu, rok jetý nový Ečko bude za stejnu cenu se slušnou výbavou, ale Superb zadarmo je zase dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Dnes blue sky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Ajajaj, na VW jsem nadával jaký to jsou podvodníci, nevím co říct tedy na tohle když v tom jezdím a je to má oblíbená značka http://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-3549427/Mitsubishi-admits-falsifying-fuel-economy-figures-625-000-cars-exposed-fellow-manufacturer-Nissan.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tohle mi teď přišlo, tak když budete mít někdo zájem, pošlete mi SZ s emailem. : pro individuální rozhovory hledáme vhodné respondenty/respondentky, vlastníky a aktivní řidiče následujících značek aut: BMW SUV (X3,X4 nebo X5) Audi (A4, A5, A6, A7 nebo A8) Audi SUV (Q3, Q5 nebo Q7) Mercedes SUV (GLA, GLC, GLE, GLS) Volvo (S60, S90, V60, V90) Volvo SUV (XC 60 nebo XC 90) Lexus Sedan (IS, GS, LS) Lexus SUV (NX, RX) Respondent musí být muž či žena ve věku 35 ? 60 let z Prahy či blízkého okolí, který si auto musel/a vybírat sám/sama. Auto musí být koupené jako nové, a to nejpozději před 3 lety. Čas a místo osobního rozhovoru si respondent/ka sám/sama určí. Rozhovor bude dlouhý zhruba 1,5 hodiny a odměna za uskutečněný rozhovor bude ve výši 2.000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tohle mi teď přišlo, tak když budete mít někdo zájem, pošlete mi SZ s emailem. : pro individuální rozhovory hledáme vhodné respondenty/respondentky, vlastníky a aktivní řidiče následujících značek aut:*****Audi (A4, A5, A6, A7 nebo A8)*****Respondent musí být muž či žena ve věku 35 ? 60 let z Prahy či blízkého okolí, který si auto musel/a vybírat sám/sama. Auto musí být koupené jako nové, a to nejpozději před 3 lety.Čas a místo osobního rozhovoru si respondent/ka sám/sama určí. Rozhovor bude dlouhý zhruba 1,5 hodiny a odměna za uskutečněný rozhovor bude ve výši 2.000 Kč.Jen dotaz - musí to být pouze A8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jen dotaz - musí to být pouze A8? Pokud jsi relativně mladý muž, který si nejpozději před třemi lety koupil novou S8, tak tě stejně 2.000 Kč moc neláká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Pokud jsi relativně mladý muž, který si nejpozději před třemi lety koupil novou S8, tak tě stejně 2.000 Kč moc neláká Každá dvojka dobrá . Auto není moje, jen s ním občas jezdím, ale majitele by to jistě zajímalo, jelikož už je od mládí "autíčkář" a je řekněme v poměrně mladém věku (40 let). Auto kupoval nové . Ale ten průzkum by nás zajímal . Jinak auto je to super, ale mít dravce, co si řekne o 30 litrů na 100km by mě přestalo bavit. Do 20l/100km to ještě zkousnu, ale nad 20l/100km už mi to přijde mimo mísu. Nicméně z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to bez přehánění extrémně povedené auto a třeba včera mi udělalo opravdu velkou radost . Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Jak jsem koupil, tak prodávám. Jako můžeš mi poslat mail přes SZ a předám ho dál, ale většinou mají tyhle výzkumné agentury přesně dané tabulky a jak do nich nezapadáš, tak je výsledek nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se