Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník enrico156

Jestli se nepletu tak na NC je záruka 12 let na prorezivění a ta moje je na tom velice dobře. Při koupi mě to v Mazdě zvedli a vše je jak má. No a jeden místní člen má dokonce oturbenou NC, to už asi bude jízda na hranici smrti:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další do parku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ajajaj, na VW jsem nadával jaký to jsou podvodníci, nevím co říct tedy na tohle když v tom jezdím a je to má oblíbená značka  :eek:

http://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-3549427/Mitsubishi-admits-falsifying-fuel-economy-figures-625-000-cars-exposed-fellow-manufacturer-Nissan.html

Odkaz ke komentáři

Tohle mi teď přišlo, tak když budete mít někdo zájem, pošlete mi SZ s emailem.

: pro individuální rozhovory hledáme vhodné respondenty/respondentky, vlastníky a aktivní řidiče následujících značek aut:

BMW SUV (X3,X4 nebo X5)

Audi (A4, A5, A6, A7 nebo A8)

Audi SUV (Q3, Q5 nebo Q7)

Mercedes SUV (GLA, GLC, GLE, GLS)

Volvo (S60, S90, V60, V90)

Volvo SUV (XC 60 nebo XC 90)

Lexus Sedan (IS, GS, LS)

Lexus SUV (NX, RX)

Respondent musí být muž či žena ve věku 35 ? 60 let z Prahy či blízkého okolí, který si auto musel/a vybírat sám/sama. Auto musí být koupené jako nové, a to nejpozději před 3 lety.

Čas a místo osobního rozhovoru si respondent/ka sám/sama určí. Rozhovor bude dlouhý zhruba 1,5 hodiny a odměna za uskutečněný rozhovor bude ve výši 2.000 Kč.

Odkaz ke komentáři

Tohle mi teď přišlo, tak když budete mít někdo zájem, pošlete mi SZ s emailem.

: pro individuální rozhovory hledáme vhodné respondenty/respondentky, vlastníky a aktivní řidiče následujících značek aut:

Audi (A4, A5, A6, A7 nebo A8)

Respondent musí být muž či žena ve věku 35 ? 60 let z Prahy či blízkého okolí, který si auto musel/a vybírat sám/sama. Auto musí být koupené jako nové, a to nejpozději před 3 lety.

Čas a místo osobního rozhovoru si respondent/ka sám/sama určí. Rozhovor bude dlouhý zhruba 1,5 hodiny a odměna za uskutečněný rozhovor bude ve výši 2.000 Kč.

Jen dotaz - musí to být pouze A8? :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud jsi relativně mladý muž, který si nejpozději před třemi lety koupil novou S8, tak tě stejně 2.000 Kč moc neláká :)

Každá dvojka dobrá :D . Auto není moje, jen s ním občas jezdím, ale majitele by to jistě zajímalo, jelikož už je od mládí "autíčkář" a je řekněme v poměrně mladém věku (40 let). Auto kupoval nové  :) . Ale ten průzkum by nás zajímal :) .   

Jinak auto je to super, ale mít dravce, co si řekne o 30 litrů na 100km by mě přestalo bavit. Do 20l/100km to ještě zkousnu, ale nad 20l/100km už mi to přijde mimo mísu. Nicméně z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to bez přehánění extrémně povedené auto a třeba včera mi udělalo opravdu velkou radost :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Jak jsem koupil, tak prodávám. Jako můžeš mi poslat mail přes SZ a předám ho dál, ale většinou mají tyhle výzkumné agentury přesně dané tabulky a jak do nich nezapadáš, tak je výsledek nezajímá. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...