colommbo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Kolik toho má guma za sebou, z kterého je roku...? Tipoval bych spíš na prasklinu než proříznutí, oblast bočnice těsně u rantlu disku bývá dost chráněná. Koukni na celý obvod bočnice i na ostatních gumách.
straspol Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Budu se na to muset znova podívat. Je to jen trochu, ale koncem týdne vezu sebe a tři kolegy do Berlína a zpátky... sakra, asi to přezuju, dopytlepráce...
Frostie Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Budu se na to muset znova podívat. Je to jen trochu, ale koncem týdne vezu sebe a tři kolegy do Berlína a zpátky... sakra, asi to přezuju, dopytlepráce...to asi nemyslíš vážně, že bys s plným autem a prasklou pneu jel Berlín a zpátky, že ne? ...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Budu za divneho, mne se ten Kodiaq libi.Nejel jsem v nem, ale pouze sedel. Nemam nejake zasadni vyhrady.Já v tom ani neseděl, ale jezdim každej den kolem Š-salonu do práce a asi ho maj dobře vystavenej, bo mě se líbí taky. Ikdyž po pohledu na novou XC60 jsem skoro oněměl, což tady zas nehrozí
straspol Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 to asi nemyslíš vážně, že bys s plným autem a prasklou pneu jel Berlín a zpátky, že ne? ...Jojo, máš pravdu- už mám objednané gumy, přezuju to a bude pokoj - fakt by to byl příliš veliký risk, vozíme mrňata skoro každej den....jen jsem chvilku zaváhal, nic víc.
tano Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Maxel: souhlas to Volvo je nekde jinde. Ja jsem ale skromnej kluk. Kufr u XC60?
Maxmillian Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Prej je vetsi, nez u stary XC60, ale mne cely to auto prislo nejak mensi, ale ono to bude hlavne tim, ze je nizsi. Ale pekny je moc, to teda jo.
vicomt Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Dnes v centru Citroën s motorem Maserati,moc pěkný.
karel hb Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Jj, Citroen SM, dělal se ve třech výkonových variantách, pokaždé šestiválec od Maserati. Zajímavostí je, že v době uvedení tohoto modelu neměl Citroen šestiválcový benzínový agregát a vývoj vlastního se mu nevyplatil. Tak to vyřešil koupí celé automobilky Maserati. Ale fakt je, že pokud se v té době mluvilo o Citroenu DS jako vlajkové lodi, tak SM byl vrchol hlavního stožáru. A jako fanda starých Citroenů mohu jen říct, že vedle pár dochovaných verzí Citroenu DS ve verzi cabrio od Henri Chaprona je vlastnictví Citroenu SM nebo alespoň svezení se v něm splnění nejtajnějšího snu.A podle výše uvedených fotografií to vypadá, že jde o velmi citlivě a precizně zrenovovaný kousek, až jsem zatlačil slzu nostalgie a závisti. Bohužel, doba, kdy se automobilky nebály experimentovat a vznikala taková auta, je nenávratně pryč.Moc díky za foto.
vicomt Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Frostie:Jj,máš pravdu,moc jich už nebude.
vicomt Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 karel hb:naživo vypadal jak kdyby vyjel z tovární linky,i interiér měl v perfektním stavu.Ten jsem bohužel nevyfotil.
Bells Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Cifix, guma proříznutá po povrchu cca 2 cm podélně těsně nad ráfkem- jak se tohle stane...? Svádím vnitřní boj mez dvěma póly- mávnout nad tím rukou nebo okamžitě vyměnit...? Hmm vítej v klubu, jako by mi to něco připomnělo, týden zpět... Btw: mělo to ještě lepší pokračování, tohoto si totiž všimli v servisu při klasické prohlídce, tak říkám ok půjde to do hajzlu a když pak v pneu měnili všechny gumy, tak mi ještě oznámili, že byla ruplá ještě jedna a ta pro změnu z vnitřní strany, takže to ani nebylo vidět. Gumy drahý jako prase a vydrží to prd, holt nízký profil vs naše silnice + Praha se všema kostkama, retardérama, tramvajovýma kolejema at atd., to bych se pos...Inu jsem zvědavý teď na nové gumy, zkusil jsem tentokrát jiné.
Rodkopf Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Dnes v centru Citroën s motorem Maserati,moc pěkný. Nádhera! V ČR se máme dost klenotů, já dneska za plotem na Čeladné zahlédl 3.0 CSL ( Foto ilustrativní ) Upraveno 1. května 2017 uživatelem Rodkopf
bros Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 tak připojim také pár obrázků mého služebáku ))
straspol Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Hmm vítej v klubu, jako by mi to něco připomnělo, týden zpět...Btw: mělo to ještě lepší pokračování, tohoto si totiž všimli v servisu při klasické prohlídce, tak říkám ok půjde to do hajzlu a když pak v pneu měnili všechny gumy, tak mi ještě oznámili, že byla ruplá ještě jedna a ta pro změnu z vnitřní strany, takže to ani nebylo vidět. Gumy drahý jako prase a vydrží to prd, holt nízký profil vs naše silnice + Praha se všema kostkama, retardérama, tramvajovýma kolejema at atd., to bych se pos...Inu jsem zvědavý teď na nové gumy, zkusil jsem tentokrát jiné.No specielně některý ty retardéry- to je peklo, ať mi nikdo nevykládá, že ty betonový schody přes celou silnici někdo schválil a homologoval, či jak se tomu nadává. ..Onehdy jsem si o takovou bouli na silnici rozbill výfuk na Focusu a chlápek za mnou brousil zadní částí přívěsu a urazil na něm světlo. Kterej vůl to tam mohl povolit, takovou ptákovinu ? Upraveno 2. května 2017 uživatelem straspol
jebiga Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 tak připojim také pár obrázků mého služebáku ))Hezkej služebak :-)
Bells Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 No specielně některý ty retardéry- to je peklo, ať mi nikdo nevykládá, že ty betonový schody přes celou silnici někdo schválil a homologoval, či jak se tomu nadává. ..Onehdy jsem si o takovou bouli na silnici rozbill výfuk na Focusu a chlápek za mnou brousil zadní částí přívěsu a urazil na něm světlo. Kterej vůl to tam mohl povolit, takovou ptákovinu ? Je to peklo, jako by nestačilo odrovnání tlumičů, takle je to odrovnání gum, v našem případě rovnou dvou a jako vyhýbat se tomu všemu fakt prostě nejde, už takle jezdíme jak s dvojkou v žíle a přes jakékoliv retardéry, koleje apod. rychlostí šněka, protože bychom tam jinak kola i s podvozjkem asi nechali S tím výfukem jsi mi připomněl ještě kolegu z práce, ten má Alfu 159 a ta jak má dlouhý čumák a je jakoby naklopená dopředu, tak chudák při přejetí jakékoliv takové kraviny jen o malinko rychleji čumák hned brousí. Když jí koupil, tak měl ještě ambice to pokaždé nechat stříknout, teď už na to kašle, protože to má během chvíle zase zpět. tak připojim také pár obrázků mého služebáku )) Bomba! Tomu se říká pořádný služebák a služebky budou asi taky stát za to.
Lamiczka Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Bells: a co vymenit kola a nemit nizkoprofilovy gumy? Chapu, ze nekterym autum to neslusi, ale i ty disky musi dostavat strasne naprdel...
Mechac Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Nektera auta maji brzdy takovy, ze nemuzes mit mensi nez 18" kola :-) Nevim, jestli je to Bellse pripad, ale obcas opravdu nemas na vyber. Nehlede na to, ze by to auto vypadalo nejspis strasne :-) Btw paradni sluzebak - ten dakarovej Ford :-)) Bells: a co vymenit kola a nemit nizkoprofilovy gumy? Chapu, ze nekterym autum to neslusi, ale i ty disky musi dostavat strasne naprdel... Upraveno 2. května 2017 uživatelem Mechac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se