Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník enrico156
Odesláno

Plná ti vydrží na cca 330km...

Když máš na opičku, musíš mít i na banány

16542e57d3d82dc9df22954f5c039db9.jpg

Návštěvník enrico156
Odesláno

Jinak už jsem jednou psal. Auto rychlý, hezky se vodí, ale se*e mě zvuk. Tohle když kolem tebe projede, má ti spadnout huba, ale je to takový to evropský auto...Vše utlumený a emoce možná tak vyvolá jen název RS

Odesláno

Plná ti vydrží na cca 330km...

Když máš na opičku, musíš mít i na banány

16542e57d3d82dc9df22954f5c039db9.jpg

Krásný auto, i tu barvu bych překousnul :-) To opravdu nejedeš na plnou nádrž 330km? To myslíš když ji pěkně dáváš co? Pěkné auto.

Odesláno

Plná ti vydrží na cca 330km...Když máš na opičku, musíš mít i na banány 16542e57d3d82dc9df22954f5c039db9.jpg

jj super a zábava :-) měl jsem Forestera 2,5t jen ta nádrž malá cca 55l :-( po Praze a širokém okolí jsem měl spoustu kamarádů na pumpe od 250 do 380 KM neuměl jsem víc :-)

Návštěvník enrico156
Odesláno

Krásný auto, i tu barvu bych překousnul :-) To opravdu nejedeš na plnou nádrž 330km? To myslíš když ji pěkně dáváš co? Pěkné auto.

Ano, samozřejmě ten dojezd je při jízdě " audinářský hovád obecný ", ale v režimu comfort to je velmi příjmený společník na cesty. Neříkám že to je eSklada, ale 20" kola a no problem
Odesláno

Mě se víc líbí ta barva než auto. Tedy, auto je krásný napohled a koncept silného sedanu (coupé), prostě něčeho s kufrem miluju, ale Audi prostě subjektivně nemám rád. I když...tohle bych skousl asi, noooooo :-))

Ale barva fakt super, originální, pěkná, nemá jí každá bezpohlavní šestka nebo čtyřka s dvoulitrovým dieselem.

Odesláno

Ode dneška tři km do práce a tři km z práce tímto fešákem, no občas pro basu piv deset km do vedlejší vesnice :-) To bych v životě nevěřil že bude někdy v baráku žábožrout, no ale když se tak zajímám okolo tak jsou se značkou lidi ve směs spokojeni, no uvidíme, horší než Opel Corsa to snad nebude :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jeee 2008ku jsme měli letos půjčenou na 14dní na Grand Canarii a byl jsem z toho auta nadšený. Ač já mám zásadně velká silná auta, tak tohle auto jsem si užil. Velmi pohodlné, příjemně se řídí, skvěle udělaná přístrojovka... opravdu mě to s ním bavilo. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...