Petr72 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Au au to zabolí, ale pokial to odniesla iba plechovka
M3maniac Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Tak to by mě zajímalo, jestli jsi něco nechával dodatečně montovat mimo porsche servis, pokud né tak bych psal starýmu Ferrymu do Stuttgartu...... 3 měsíce po záruce, mazec
Frygo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 M3maniac: vše origo, nic dodatečného. Bohužel jsem to kupoval nové v D a Porsche se vymlouvá, ze tento vůz nebyl určen pro trh v D.... a tak dále. V únoru jdeme k soudu. (Bohuzel
Bert Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 911: Já loni dopadl takto....1E3C9185-0A1A-44A8-A15C-9A3F440A03C1.jpeg Nic, co by nešlo rozleštit .... Teď vážně: je mi líto Tebe i krásného auta.
Frygo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Bylo mi do breku kecat nebudu..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milan79 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 No tak to je paráda, ale keď si im platil, tak im nevadilo, že auto nebolo určené pre nemecký trh? Ako ti to teda mohli predať? By som chcel vidieť čo by povedali keby v tom niekto zahynul a rodina by to dala na súd.
Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 To baflo takhle po cestě, kura toe pech. Škoda krásnýho auta! Známýmu takhle lehla popelem pár let stará X5 na dálnici v rajchu. Jak to popisoval, stihnul tenkrát zachránit jen aktovku. Smutný tyhle motokonce.
škardík Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Prej bylo mi do breku, já bych bečel jako želva:( V jaký části auta to začalo?
Frygo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 U středového panelu mi začlo kouřit do interiéru. Přesně jak píše Maxel to co je na fotce bylo cca 3-5min po tom co jsem vylezl a stihl jsem si vzít jen aktovku a kabát. Nikomu bych to fakt nepřál.
Socom Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Tak to je mazec. Doufám, že Ti ten soud dopadne.
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ja videl takhle pred vanocema na dalnici v Nemecku eckovej starej mercedes. Slehaly z nej plameny kdyz jsme ho predjizdeli. Uz zastavoval u krajnice. Kolegove jeli v druhem aute asi 20 min za nama a pry se uz jen kourilo z ohorele kostry. Nic moc pocit popravde...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 tak tohle je pekelnej zážitek. tak hlavne ze zdravi OK
OndraTce Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 ?Porsche se vymlouvá, ze tento vůz nebyl určen pro trh v D....? WTF?! Co to je za argument? Jakože mimo Německo ať Panamery klidně hoří...?
tommi_d Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 M3maniac: vše origo, nic dodatečného. Bohužel jsem to kupoval nové v D a Porsche se vymlouvá, ze tento vůz nebyl určen pro trh v D.... a tak dále. V únoru jdeme k soudu. (BohuzelAk tomu dobre rozumiem, kúpa prebehla v D u autorizovaného predajcu? alebo?
Frygo Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Jj. Zdraví je nejdůležitější a auto je jen kopa plechu....
Vjace Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Bylo mi do breku kecat nebudu.....Tak to bych těžko rozdýchával. Hlavně, že to odneslo jen auto, ale stejně...Přeji silné nervy pro soudní při. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frygo Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Vajec: díky díky. Myslím ze bude potřeba.....
Dali Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2018 Miláček dostal pevnostní nárazníky, světla, nášlapy a nějaké další drobnosti. Na jaře bude pokračování.Je to pro mě obrovský relax a zábava jakmile sednu za volant.
wave ceptor Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Jak je vyřešené osvětlení SPZ vzadu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se