hedonista Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Každopádně má v inzerátu na mobile Blau metalic... a ta alcantara nevím, no Kluci dekuju! Uklidnili jste me. Ja jsem fakt myslel ze to je vyblita modra a uz jsem se s tim smiroval Dobry je ze auto garazovane, jasny puvod dle dnesniho provereni podle nacteneho klicku a ze to ma navic ochranne folie. Vybava taky nenj slaba podle toho co jsem nechal vyjet. Skoda ze neni panorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak vtipný je, že má laska evidentně VIN toho auta a nepodívá se jedním klikem, co to je vlastně za barvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Copak VIN mam a tam je uvedena tmave modra ale real je jiny Alcantara je prave perfektni. Uz nechci kuži do auta. V zime studi a v léte se poti zadek a to nepočitam udržbu. Vlastni zkušenost. Sibir: jedu zitra po obede se svym mechanikem ze Stratosu a jakmile bude vse ok tak ho rovnou odvezu smer H.K Upraveno 26. února 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Je tu nejaky majitel posledniho Lexuse RX450h? Nejaka nespokojenost, problem nebo tak neco?Okamzik vymeny se blizi a z parametru solidni motor (objem minm2,5 a 250 koni plus), aspon nejaka 4kolka, pohodli a nejakej rozumnej kufr mne pada jen tohle a Mercedes E400 4matic. Jen je smutny, ze je to skoro ve vsem horsi nez moje soucasne Subaru Outback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Měl jsem jen modely před ním (posledním) ale co vím od kamaráda,zatím žádné trable u ní nejsou. Bude (možná už je) i 7 místná,prodloužená, verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 @simon: Tenhle Lexus si koupil kolega, ale teprve před nedávnem. Nicméně zatím je nadšen, bez výhrad. Mám se ho pozeptat na něco konkrétního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 simon_magus: a nechce se ti jen vyměnit Outbacka za novější model když Lex vychází skoro ve všem horší ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Taky by me zajimalo, v cem je nove E400 horsi nez Outback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 maxel, az zas neco objevis, dej to sem prosim. Didovole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Řekl bych, že aktuální outback má problém s předpokladem "solidni motor (objem minm2,5 a 250 koni plus)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Vidim to stejne a domnivam se, ze simon ma jeste v outbacku 3,6L, coz je bohuzel hudba minulosti...A letos nam skonci v EU WRX STI a Forester XT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Je tu nejaky majitel posledniho Lexuse RX450h? Nejaka nespokojenost, problem nebo tak neco?Okamzik vymeny se blizi a z parametru solidni motor (objem minm2,5 a 250 koni plus), aspon nejaka 4kolka, pohodli a nejakej rozumnej kufr mne pada jen tohle a Mercedes E400 4matic. Jen je smutny, ze je to skoro ve vsem horsi nez moje soucasne Subaru Outback.Q7 nic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 fakt povedene http://www.cumil.tv/kategoria/auto-moto/video/2603/volvo-v60-najkrajsie-kombi-sucasnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Tak Bawo nedopadlo...vcera jsem tam byl s mechanikem od Stratosu. Hodinu a pul vcetne testovaci jizdy ale bez emoci neprobehli emoce. Jinak auto po motoricke strance uplne v pohode, egr vcajku,dpf a xdrive. Vse jak ma byt vcetne docela pekneho vnitrku. Pan tak trochu zatajil paketova kola ktera by nakonec k tomu dal. Jsem z toho smutny ale zivot jde dal. Kdyz to porovnam s mou predeslou trojkou tak ta dynamika u tezke petky s pohonem vsech kol nic moc i kdyz to jede pekne. Konec hlášeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Romane, takže kromě emocí je auto v pohodě? Vyplatí se do toho jít? Majitel jinak působí seriozně (kola s ohledem na cenu bych i pochopil)? Upraveno 28. února 2018 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Davide: 100 procent ano. Dej vedet. Zavolej mi. Dam vic info i ohledne ceny...je to fakt vcajku ale znas me...uchylaka. u me to musi byt laska na prvni pohled. Co se tyce puvodu a stavu dam ruku do ohne. Stravil jsem lustrovanim cele pondeli. Co se tyce jednani s majitelem tak uz dlouho jsem se nesetkal s tak perfektnim pristupem. Vyjimecny stav opravdu! Upraveno 28. února 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Proto se ptám, vím, že to řešíš na 200%. A emoce jsou hodně individuální u každého z nás. Ale děkuji, když bude třeba, budu volat. Díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Tvl, to je přesně ten důvod, že už dávám raději rovnou všechna auta do výkupu, protože na to bych tak měl nervy, aby jezdili obhlížeči a projížděči, přes víkend mě otravovali po mailu a pak mi řekli, že tam nejsou ty emoce... :D se poseru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Tak kdyz jsi vatař a nevadi ti rozdil 50 az 60 tisic tak si to davej kam chces ja za to mam 14 dni v Řecku pro dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se