hedonista Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Mně by právě třeba zajímalo, jak se na to s odstupem času díváš ty. Pokud si pamatuju, tak jsi nechal M5 dělat kompletně v Autoatelieru? Díky.
KFL Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Mně by právě třeba zajímalo, jak se na to s odstupem času díváš ty. Pokud si pamatuju, tak jsi nechal M5 dělat kompletně v Autoatelieru? Díky. Já jsem spokojenej. Keramika drží, lak vypadá skvěle, nemůžu říct ani ň.edit: Ale nezapomínej, že já to nemám jako daily káru. Ale zase jsem o to úzkostlivější na jakoukoli změnu nebo chybu . Upraveno 20. března 2018 uživatelem KFL
Gustaf Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Já na autě keramiku mám, ale svihancum od sutru na přední masce to stejně nezabrání. Ale je fakt, že lak i barva vypadají parádně. No a mytí jen wapkou a hadříkem je taky výhoda
KFL Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Švihancům samozřejmě nezabrání. Na to může fungovat snad jen folie .. to jsem taky zjišťoval. Byla mi doporučená nějaká neobyčejná peklofolie, kde jen předek (kapota, nárazník a blatníky) vycházely na 70 tisíc. S životností 5 let. Tak jsem si to zase rozmyslel .
Gustaf Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) No, já ji mám jen na světlech... Ale jinak máš asi pravdu. Nepomůže tomu nic...a za 70k to bych si taky rozmyslel Upraveno 20. března 2018 uživatelem Gustaf
Vjace Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Já jsem spokojenej. Keramika drží, lak vypadá skvěle, nemůžu říct ani ň.edit: Ale nezapomínej, že já to nemám jako daily káru. Ale zase jsem o to úzkostlivější na jakoukoli změnu nebo chybu .Já to mám jak na víkendovce (tvl za posledních 19m jsem najel jen 900km, to je zoufalost), tak to mám na daily autě a považuji za hlavní bonus právě to, že auto umývám ve wapce 4min a je ve vůni. Jde špína a bordel z toho laku krásně dolů a auto se pak parádně leskne. Mám s tím najeto cca 45.000km.Za mě s keramikou, a i se službami zmíněného chronomága, naprostá spokojenost. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 20. března 2018 uživatelem Vjace
moco Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Který, nevíš? Taky přemýšlím o uvedení laku v cajk.. Zkus mrknout v Olomouci na Royal detailing nebo v šantovce to taky myslím dělají, ale připlatíš si No, já ji mám jen na světlech... Ale jinak máš asi pravdu. Nepomůže tomu nic...a za 70k to bych si taky rozmyslel Za 70k už je novej lak ne:-)) Upraveno 20. března 2018 uživatelem moco
gas Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Já mám tu peklofolii na 60% auta a je to skvělá věc.
moco Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Já mám tu peklofolii na 60% auta a je to skvělá věc.Kdy nám ukážeš tvého nového Gazika?
KFL Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Já mám tu peklofolii na 60% auta a je to skvělá věc. Na zbytku se ti to slouplo? Já vím, že je to určitě bezvadná věc, prej to velmi slušně odolá mechanickým poškození (kamínky, škrábance), ale je to randál, co si budeme povídat .
Gustaf Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Já mám tu peklofolii na 60% auta a je to skvělá věc.tak. Na gt3 nebo co to máš za bazmek bych si to nechal dát taky jo a ukaž gazika
hedonista Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ta peklofólie není na tom autě poznat?
hedonista Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ta peklofólie není na tom autě poznat?
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Neni, mam ji na DB9 a je to bezva, na m5 jsem ji nechal dat pouze na čumák
exBURN Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Na kolik ta keramika vyjde u nového auta?
Lion Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Tu diskuzi s mistnim členem sem sledoval, myslim ze +- 40k Upraveno 20. března 2018 uživatelem Lion
gas Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Nechal jsem kompletní předek včetně světel, blatníků, zrcátka, prahy, nasavaci kapsy na stranách. Vše kam můžou letět sutry. Zbytek keramika Moco: Gecko... Vybrané byl průser, lakované, ačkoliv junge sterne... Tak jsem vzal nové auto v Německu, ale musí být 3 měsíce přihlášené, ať dostanu tu slevu. 29.4 auto uvolní, hrozne čekání. Ale zase najeto pod 2t km a plná záruka. Kompletní AMG paket, včetně kol a plná výbava. Už se těším, snad víc než na Porsche
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se