honza71 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 (upraveno) před 7 hodinami, M3maniac napsal: Co sluha, otrok a olej? 2 roky a 35tkm víc ani ťuk jsem zvědav jak vám budou dělat sluhu ty auta na baterku nebo 1.0 i Tak ja porad doufam, ze tak spatne nedopadnu. Nic z toho, co zminujes, neplanuji Upraveno 24. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 No ty ne, ale EU jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 No to co tam zas vymysleli bude slušnej clusterfuck... Chtěl sem jednoho žrouta prodat, ale asi eště počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 No já ty 4 6ti hrnky nedám z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Asi bych měl začít nakupovat náhradní díly. Už takhle se blbě sháněj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 15 minutami, M3maniac napsal: No ty ne, ale EU jo Ajaj, tento podstatny detail jsem nejak nebral v uvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Už přezouváte ? Tak nějak mám roupy se do toho o víkendu pustit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Já je mám taky a určitě přezuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Už mám přezuto. Včera byla ta pravá chvíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 16 hodinami, honzyk napsal: Už přezouváte ? Tak nějak mám roupy se do toho o víkendu pustit ... ne, já prohazuju celý auta. Zimní přijde umýt, uložit do garáže a letní zase nastoupí do služby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Dobře ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Moje bejvalá micina se nechce odloučit Volá mi v týdnu kamarád majitel autobazaru, že v době nelehké se auto prodalo, juchů.... včera telefon, že na autě praskl chladič oleje automatické převodovky, a jelikož tam má čtrnáct dní možnost vratky auta, tak buď ho opravím za své náklady nebo ho kupující vrátí. V Mitsubishi oprava 39, u kamaráda 25, au, už ho opravujeme, protože stejně je v tomhle stavu auto neprodejné. A to jsem do něj nacpal deset, než šlo do bazaru, aby bylo v pořádku. Radosti života, ale budu na něj vzpomínat v dobrém, byla to super kára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 (upraveno) Jj, ja tu svoji asi budu tejrat, dokud nevypovi sluzbu. Je to perfektni auto. Navic v tom mam "nesmrtelnej" motor z traktoru (rozumej 2.0TDI od VW) Ale fakt je ten, ze uz taky zacina zrat penize, potvora jedna! Upraveno 26. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 (upraveno) @honza71 Oni do cimbumbiši dávali ropáci z koncernu? Upraveno 26. března 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 (upraveno) před 18 minutami, JoyStick napsal: @honza71 Oni do cimbumbiši dávali ropáci z koncernu? Tak tak. Cimbumbiši tehda ropu nedelalo. Dokonce snad ani ten benzin nebyl jejich, ale od kamaradu z Citronenu nebo Pizouta. Ale to bude vedet Afri, co tam ma pod kapotou. Temer identicke auto tehdy delali v holportu M + C + P Upraveno 26. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Aha vidíš, já byl přesvědčenej, že si dělali vlastní agregáty, nebo to aspoň bylo něco JDM. Tož to se rád dozvim co tam měli za holport s evropanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 15 minutami, honza71 napsal: Tak tak. Cimbumbiši tehda ropu nedelalo. Dokonce snad ani ten benzin nebyl jejich, ale od kamaradu z Citronenu nebo Pizouta. Ale to bude vedet Afri, co tam ma pod kapotou. Temer identicke auto tehdy delali v holportu M + C + P Já mám dojem, že tento 2,4 benzín byl už jejich, nebo Pegout ale fakt nevím. Každopádně také držák. Já za ty roky do něj nedal ani kačku, no je vidět že bylo na čase aby šel do světa....tak 2007 a pomalu tři kila najeto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Autum nerozumim a navic si prd pamatuju. Jen ty tri "stejny" auta s jinym logem. Jaka v tom byla technika fakt nevim. Jen to co mam pod kapotou ja, bo mi to rekli u prodejce, kdyz jsem ho vybiral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 9 hodinami, eLzyx napsal: ne, já prohazuju celý auta. Zimní přijde umýt, uložit do garáže a letní zase nastoupí do služby To je jinej level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Já mam taky novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se