exBURN Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ty operáky se nechaj sehat dobře. Když si pak ještě ty prachy "na auto" (500 000) hodíš někam na spořák tak máš ještě 1500,- měsíčně slevu
exBURN Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Před hodinou, collie napsal: Taky možná oželím výkon, protože s tím bude hodně jezdit žena a té úplně vyhovuje slabý diesel. Trochu se bojím ji pustit do silného. Outback se mi moc nelíbí , na tu V60 budu muset někde mrknout. Dneska jsem zkoušel současné C a to mi přišlo jako malé auto. Snad bude V60 větší. Díky. Já mám druhým rokem S60 B5 AWD a nevím co tam pořád vozíte, ale mě to přijde velký dostatečně. Navíc to jezdí sympaticky a na 250 koní to ani nežere nesmysl.
Micey Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna @zacik No, hacek muze bejt v tom ze ti pri vraceni nauctujou neopraveny kravinky na laku a kolech a podobne.. ale kdyz prodavas svoje auto, taky ti to snizi prodejni cenu. Mno a vzhledem k petiprocentni spoluucasti.. da se to pohlidat.
moco Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Takto se v Německu kradou světlomety. Buďme rádi, že jsou v Česku ty “zlaté ručičky”, kdy to zloději umí ukrást normálně
Andrew Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Přemýšlím, k čemu by mi byly světla z Taycanu? Jako někdo naboural Taycana a shání náhradní světla? Chápal jsem, když se kradly xenony, chápu kola, ale světla z poměrně exotického vozu...
bluman Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna (upraveno) On 4/25/2025 at 6:32 PM, Micey said: Jinak teda jak se tady obcas resi operak.. todle mi neprijde vubec blby, tyjo, za cenu dvou rodinnejch obedu. https://www.driveto.cz/operativni-leasing/toyota/corolla/Corolla-Touring-Sport/1.8-hybrid/Comfort/99cd3abb7/?mileage=10000&inquiryType=subscription-fix-term&contractLength=24 Tvl, to je fakt dost dobre. Keby som toto zobral na lietacku okolo komina , to by mohlo usetrit mesacne aj jednu plnu do V8, co by zaplatilo ten mesacny najom... hmm... (len parkovat by som to uz nemal kde ) Upraveno 30. dubna uživatelem bluman
LovecK Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 1 hodinou, adampu napsal: A také pekné kolesá tam ostali Tvl, tímhle stylem by ty kola řízli i s nábojem, nebo snad fuč celá náprava?
bluman Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna 1 hour ago, Andrew said: Přemýšlím, k čemu by mi byly světla z Taycanu? Jako někdo naboural Taycana a shání náhradní světla? Chápal jsem, když se kradly xenony, chápu kola, ale světla z poměrně exotického vozu... Nejaky amik nasral suseda, ten mu obisiel taycana bejzbalkou, poistovna to dala na totalku a nejaky turek alebo poliak to kupil v drazbe bring a trailer za 1000$. Plechy sa vyklepu, skla sa vymenia a svetla sa daju v Nemecku sehnat levne . A za chvilu to mas na mobile.de za 50k € ako nove, mozno i unfallfrei.
Campino Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Dnešná nová voňavá akvizícia. Potešilo velmi 2
Irwinek Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Zima jak v pr...., mám druhej grog a furt se klepu, ale stálo to za to 1
Vladar91 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 4 hodinami, eloga napsal: Občas tímhle. V létě. Pro mě je MBX v top 5 českých veteránů. Nádhera 1
Irwinek Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 11 hodinami, eloga napsal: Občas tímhle. V létě. Nádhera, já měl 1100 MBG, v téhle barvě - šlapala jak hodinky, motor to vytáhl na 150 km/h, ale bubnové brzdy nadšení z rychlé jízdy kazily. Prodal jsem jí pak takovému starému pánovi a ten mne ještě dlouho nadšeně zastavoval a chlubil se, kde všude byl. 1
Prochy68 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 1 hodinou, Irwinek napsal: Nádhera, já měl 1100 MBG, v téhle barvě - šlapala jak hodinky, motor to vytáhl na 150 km/h, ale bubnové brzdy nadšení z rychlé jízdy kazily. Prodal jsem jí pak takovému starému pánovi a ten mne ještě dlouho nadšeně zastavoval a chlubil se, kde všude byl. 150 km/h na tachaku nebo realne? Ja mel 110 a tachak sel na doraz na 160, tak by me zajimalo, kolik opravdu realne bylo.
eloga Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Prochy68 Tachometr na doraz, tak to potvrzuji, s tímto vozem v Dánsku 1992. Ale tehdy byl perfektně udělaný motor po opravě a v Německu jsem s tím ještě tankoval dederonský Benzin Minol 98 s olovem. S příchodem benzínů bez olova s hodnotou 95 oktanů už to tak výrazné není. V roce 2010 na akci ŠkodaTour jsme na okruhu Sachsenring s tím proháněli Feldy němců, co měli motory 1,6 ale měli to těžké na předek do šikan. Němci nechápali, chtěli vidět pak ten motor. Povídám - Embítauznd. Ovšem dnes to již nehoníme, jen se pohybujeme krajinou. Také už jsem ve věku, kdy už pod to ani nelezu. Raději. Běžná cestovní rychlost je 90/100. Auto je z roku 1969, 1100 MBX. Motor je 110. Sjezdili jsme na akce půl Evropy, doma s tím 2 x svatba obou synů. Bylo toho hodně. Pánové a díky za odezvy. 2 1 1
Marapis Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května A tohle znáte já to viděl teď prvně na Sicilii
Irwinek Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 9 hodinami, Prochy68 napsal: 150 km/h na tachaku nebo realne? Ja mel 110 a tachak sel na doraz na 160, tak by me zajimalo, kolik opravdu realne bylo. Tachometrově, tenkrát nebylo moc možností, jak to změřit skutečně, ale ujela favoritům, a na dálnici stačila ladě 1500 v pohodě, jen ty brzdy to byl taky důvod, proč šla z domu, jinak by na ten provoz ještě měla. Ale vím o jedné 110, která s aplikací v mobilu cca před 4 roky dala 155, motor byl stejný, takže to asi bylo reálné. 120 relly chodila víc, ale tam byl motor jinde. Eloga - To je taky auto na kochání, proč ho honit? Tak ať ještě dlouho slouží 2
eloga Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Irvinek OK, na kochání to je, vlastně to bylo vždy, jen mi to tak dřív nepřišlo. Dost jsem to proháněl. Navíc otec nad tím ohrnoval nos. Když jsem s tím tehdy přijel od Varů tak mi povídá - co to zase máš? No, to je to MBX jak jsem ti říkal. No embéčko a co s tím? To bude jednou veterán. Cože? Veterán? Embéčko? Ty si se zbláznil. Veterán mohl být u něj, který se vyučil automechanikem za války, jen předválečný vůz jinak nic. Ale já věděl proč jsem k tomu přišel, hned po vojně jsem takovýto vůz začal shánet. A nakonec tento model přistál doma, v roce 1989 a šup s tím do garáže. Říkal jsem potom přivezl jsem to ještě s Husákem a na jaře 1990 vyrazil s Havlem za hranice všedních dnů - od léta otevřené hranice To bylo něco pro mně a tak hurá do Evropy. Pak se to 2 roky dělalo do lepšího stavu. Byli jsme s tím vždy po ose 2x v Dánsku, 2x v Holandsku, ve Švédsku, v Itálii a mnohokrát přes Rakousko do Slovinska k moři. Ještě také občas Německo a Maďarsko. Celé Slovensko kolem hranic ČSSR. Už ani nevím, , no k tomu ty Srazy a veteránské jízdy v Boleslavi. Měl jsem tehdy začátkem 90.let kliku , že jsem kápnul na staré mistry V Dobrovicích. Tehdy šlo vše a ne za moc korun. Materiál, práce, domluva, výprodej dílů na 3.bráně. To už dnes není. Tady se škodovky moc nenosí, ale zase na druhou stranu třeba ve Skandinávii i v Holandsku to lidi znají a jsou také zvědaví, co tam je za motor. Ale i tak, je to jen škodovka, já jsem kdysi měl v pácu Simcu Arianne, pak alespoň Peugeot 403 nebo 404, no, jenže člověk míní a pánbůh mění. Všechno bylo jinak. Nakonec tohle MBX vydrželo všechny mé situace, i když jsem s tím třeba někdy ani rok dva nevyjel. Dnes s tím jezdí syn, abych si dáchnul v klidu a doma žena tvrdí, že to schováme pro vnuka... Všem tady 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se