Gustaf Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května před 16 hodinami, Marapis napsal: A tohle znáte já to viděl teď prvně na Sicilii Jasně....Tartan Prancer
RomanP Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Nemám to na žádnej supersport, ale praskla mi na Octavii RS stávající Goodyear Eagle F1 SuperSport, ale už nějak není k dostání v mém rozměru. Je to fuk, dolej bych na nich stejně už jen tihle sezonu. Co vybrat za pryže 225/35 R19 88 Y? Continental SportContact 7 Michelin Pilot Sport 4 S Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Pirelli P Zero
edas Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) Z vlastní zkušenosti doporučím Conti PC 6 nebo PC 7. Pardon, Premium Contact. Na vodě lepší, než Sport Contact. (Golf 7 GTD) Upraveno 31. května uživatelem edas
RomanP Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Ale to máš na GTD asi v 18´ protože v 19´ ty 225/35 nemůžu najít. 225/35 R19 mají jen ty SportContact
vwtyp11 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 11 hodinami, RomanP napsal: Nemám to na žádnej supersport, ale praskla mi na Octavii RS stávající Goodyear Eagle F1 SuperSport, ale už nějak není k dostání v mém rozměru. Je to fuk, dolej bych na nich stejně už jen tihle sezonu. Co vybrat za pryže 225/35 R19 88 Y? Continental SportContact 7 Michelin Pilot Sport 4 S Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Pirelli P Zero Goodyear mě překvapil a jezdím ho taky, jinak Michelin i pirelli z tvého vyberu jsou dobra volba 1
edas Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 9 hodinami, RomanP napsal: Ale to máš na GTD asi v 18´ protože v 19´ ty 225/35 nemůžu najít. 225/35 R19 mají jen ty SportContact jj, 225/40 - 18 1
tommasini Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června V 30. 4. 2025 v 15:09, Andrew napsal: Přemýšlím, k čemu by mi byly světla z Taycanu? Jako někdo naboural Taycana a shání náhradní světla? Chápal jsem, když se kradly xenony, chápu kola, ale světla z poměrně exotického vozu... Já slyšel, že kokoti s tim svítěj rostlinkám, když pěstujou trávu. Ale jestli je to pravda, nevim.
eloga Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Na 3.bráně bývalé AZNP v Mladé Boleslavi - byla prodejna továrny pro zaměstnance s nepotřebnými nebo v montáži nepoužitými díly a ceny mírné. Ovšem novými nebo ze skladu, nezničenými.
Igicz Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června V 31. 5. 2025 v 20:33, RomanP napsal: Nemám to na žádnej supersport, ale praskla mi na Octavii RS stávající Goodyear Eagle F1 SuperSport, ale už nějak není k dostání v mém rozměru. Je to fuk, dolej bych na nich stejně už jen tihle sezonu. Co vybrat za pryže 225/35 R19 88 Y? Continental SportContact 7 Michelin Pilot Sport 4 S Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Pirelli P Zero Já dostal tip na Čínu. Sailun Atrezzo ZSR2 tuším. Mám je ale v 245/35 R20. Ale jezdím na pohodu, žádná pila. 3
Radek124 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Rada k nezaplacení - tazatel řeší že mu nevydržela "prémiová guma" na "RS" a tady se mu zasvěceně doporučuje čínská žvejkačka "pro ježdění na pohodu, žádná pila"? Sorry, ale to je jako naroubovat na drahé masivní hodinky fancy gumu od Alibaby - a po pár dnech sbírání lajků se zhrozit jaká katastrofa mohla nastat, potom co bez varování praskla 1 2
tmx Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června V 31. 5. 2025 v 20:33, RomanP napsal: Continental SportContact 7 Michelin Pilot Sport 4 S Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Pirelli P Zero Všechny pneumatiky, které jsi vybral, prakticky chválil Jonathan na Tyre reviews (ať už nyní nebo v minulosti). https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Best-Performance-Summer-Tyres-For-2025.htm Jinak jezdím starší model GY F1 Asymetric 5 na 200HP předokolce a je to vyrovnaná guma mokro/sucho.
RomanP Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Tak díkec, něco vyberu z doporučeného dle ceny.
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června @Marapis To byla specialitka pro Čínu, vozil to sem Havex auto tuším, a jen s 2.0TSI 162kw 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 1 minutou, nizkotucnytvaroh napsal: @Marapis To byla specialitka pro Čínu, vozil to sem Havex auto tuším, a jen s 2.0TSI 162kw https://www.havex.cz/cz/ojete-vozy?search=Kodiaq+GT&sort=priceLow
Micey Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) Kouzla operativniho leasingu. Ja sem s tim za ty prachy fakt spokojenej, ale holt to nese svy specifika. Zejtra brzo rano odjizdime na dovcu, tam zpatky nejkratsi cestou cca 1800 km. Mno a pred hodinou na me v aute zasviti “olejovy servis, za 1900 km”. Autem jedu na dovolenou abych tam mohl jezdit, takze je jasny, ze to o par set kilaku pretahnu. Jak jsem opatrnej, volam teda na leasingovku (VWFS) co s tim.. “No to by chtelo udelat ten servis, prejet kilometry pres servis by se nemelo a byl by to problem”. Rikam, no a co mam teda jako delat, kdyz za par hodin odjizdim? “Zavolejte si do autorizovanyho servisu, neco vam reknou a nam to potvrdej”. Ve dvou servisech se mnou mluvej jak s debilem, co ze to po nich chci, ze jim je uplne fuk jestli prejedu o 20 nebo 500 km, ale ze u leasingovky to muze bejt problem. Mno a ten servisni interval je samo variabilni, mohlo se to ozvat ted, nebo za dalsich 5k km, neslo si jako pred tejden rict ze mam najeto 15k a dam to na servis. Takze na to seru a neco se stane, ale uplne nadsen nejsem:) Upraveno 24. června uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se