Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

dnes prekonaných 200 tisíc na pracovnom 2.0 TSI (280k) - motor ide stále pekne ale každý mesiac tam nalejem liter oleja :) 

IMG_9172.png

Odesláno
před 2 minutami, African napsal:

Žluťákem, strašně zábavná záležitost... akorát holku budeme tak měsíc rozčesávat 😆

01022841~2.jpg

Kreta Afri??

Odesláno
před 5 minutami, African napsal:

Kos 🤙

aha těsně vedle teda😀

mě to přišlo jak jedno místo na Kretě,každopádně užíj si to tam:cheers:

Odesláno

Borci, chci se zeptat na servisni radu. Peugeot Rifter, diesel 1.5 HDi 96kW. Vyrobce predepisuje servis, konkretne tedy vymenu oleje po 30t km nebo 1 roce. Pamatuju si, ze byvavalo pravidlem prvni olej vymenit po cca 5t km a pak najet na servisni interval. U Peugeota mi rekli, ze netreba a ze se uvidime az dle predpisu. Za rok 30t km nenajedu, ale 20t km tam asi bude. Otazka zni, nechat to na Pezotu nebo preventivne po zajeti motoru v cca tech 5t km nechat nekde jinde ten olej vymenit? Ovlivnuje to nejak zaruku? Hadam, ze nemaji jak prijit na to, ze se menil olej…

Odesláno
před 3 hodinami, AndyAaron napsal:

Borci, chci se zeptat na servisni radu. Peugeot Rifter, diesel 1.5 HDi 96kW. Vyrobce predepisuje servis, konkretne tedy vymenu oleje po 30t km nebo 1 roce. Pamatuju si, ze byvavalo pravidlem prvni olej vymenit po cca 5t km a pak najet na servisni interval. U Peugeota mi rekli, ze netreba a ze se uvidime az dle predpisu. Za rok 30t km nenajedu, ale 20t km tam asi bude. Otazka zni, nechat to na Pezotu nebo preventivne po zajeti motoru v cca tech 5t km nechat nekde jinde ten olej vymenit? Ovlivnuje to nejak zaruku? Hadam, ze nemaji jak prijit na to, ze se menil olej…

Vyměnit. Nestojí to tolik a mas klid na duši.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

@AndyAaron Vymenit urcite driv. Nevim, jestli po 5 tkm neni zbytecne brzy vzhledem k tomu, ze motor je zajety nejdriv po 10 tkm, ale samozrejme tomu neublizis. Hlavne kup original olejovy filtr a pohoda. Mam interval 30tkm nebo 2 roky, ale budu menit tez driv.

• Like 1
Odesláno

Dik za info. Tak to necham radsi vymenit. O cenu mi nejde. Neni to auto, co budu za rok menit. Chci, aby mi to chvilku vydrzelo.

Odesláno

@AndyAaron ja mam v planu po 10kkm menit. Driv ne. Protoze jestlize odbornici na valcovych zkusebnach rikaji, ze motor je opravdu dukladne zajety az po 10kkm, tzn. ze si teprve vse sedlo, pisty, ventily atd. tak me prijde vymena po 5kkm brzka. Protoze motor se pak jeste dalsich 5kkm zajizdi a olej nebude nic moc, ale uz bych jezdil na delsi interval 15kkm, tudiz bych tam mel "zajizdeci" olej jeste dalsich 10kkm a to nechci. Leda, ze bych vymenil olej znovu. A to zas me prijde prehnane. Proto jsem zvoli prvni vymenu po 10kkm, tzn. plne zajety motor a sup novy olej, na ktery pak v klidu najedu tech 15kkm. :)

• Like 1
Odesláno

Prva vymena urcite po 2-3 tis km ked sa "zoderie" najvacsi bordel.
Nasledne kazdych 15tis max!
Ja mam vymenu predpisanu kazdych 15tis a chodim 7.5, t.j. 2x rocne.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, AndyAaron napsal:

Dik za info. Tak to necham radsi vymenit. O cenu mi nejde. Neni to auto, co budu za rok menit. Chci, aby mi to chvilku vydrzelo.

Výměn po 5, pak bych dělal 15/20 

tech 5 je v motoru nejvic sracek

Odesláno
12 hours ago, spineshank said:

aha těsně vedle teda😀

mě to přišlo jak jedno místo na Kretě,každopádně užíj si to tam:cheers:

Děkuji :cheers: Jinak Kos je prcek a vedro jak v perdeli, takže beach vozítko úplně ideální. Na Krétě už bych na poznávačku volil spíš klasické auto, tam už ty vzdálenosti jsou velké.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...