Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 4. 10. 2025 v 14:36, African napsal:

Lusknutím prstu se z nového auta stalo pětileté a tím pádem konec záruky 😅 Prozatím najeto padesát tisíc kiláčků v dobrém i ve zlém, nula problémů, snad to tak bude pokračovat i nadále. Před koncem záruky mě zdarma vyměnili výfuk, že to bylo doporučeno výrobcem kvůli malé životnosti. Takže za mě spokojenost veliká jak s autem, tak se servisem 🤙

Dopr... přijde mi to jak včera, když jsi vybíral , chvíli zvažoval zánovní atd. Strašně to letí :D

Odesláno (upraveno)

Pic.... léto daleko, ale asi mě čeká nákup letních pneu. Jaké byste doporučili v poměru cena/výkon?

Teď mám na autě tyto.

Hankook Ventus S1 Evo3 SUV K127A 255/35 R21 98Y XL  VW

Jsem spokojený a klidně bych je vzal znovu, ale třeba existuje něco lepšího za lepší cenu 😆 

Upraveno uživatelem Gustaf
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 19. 10. 2025 v 15:25, African napsal:

A může začít chumelit 😎 Ráno -3C u nás....a teď v tričku a kraťasech 🤔

20251019_152252438.JPG

Tez uz mam prezuto. Cerne disky vystridaly stribrne s bridgestone blizzak 5,tak je to pro mne takova fajn zmena. Udelal jsem jeste dutiny a napravy a muze misto snehu padat sul 😁

IMG_4997.jpeg

Odesláno

Jsem koupil alu kola na VW Taigo co nejsou v TP, jdu je na klid s typovým listem zapsat na úřad jako u každého předchozího auta za 200,- a prý že už to je jinak. Musím prý nejdříve s nasazenými koly na STK kde to technik za 500,- odsouhlasí, vystaví papír a pak teprve na úřad zapsat za ty dvě kila. K čemu je tedy pak typový list od výrobce? To jsou hrozný debilové fakt ale 😵‍💫

• Like 1
  • Sad 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Jsem koupil alu kola na VW Taigo co nejsou v TP, jdu je na klid s typovým listem zapsat na úřad jako u každého předchozího auta za 200,- a prý že už to je jinak. Musím prý nejdříve s nasazenými koly na STK kde to technik za 500,- odsouhlasí, vystaví papír a pak teprve na úřad zapsat za ty dvě kila. K čemu je tedy pak typový list od výrobce? To jsou hrozný debilové fakt ale 😵‍💫

Evidenční kontrolu kvůli kolům, jsem absolvoval už před cca 20 lety... Tak nějak se ty lidi na STK živit musí, no....

• Hlasovat proti 1
Odesláno
6 minutes ago, bacil.357 said:

Evidenční kontrolu kvůli kolům, jsem absolvoval už před cca 20 lety... Tak nějak se ty lidi na STK živit musí, no....

Tak s typovým listem na Ford Mondeo jsem tak pět let zpátky řešil alu kola pouze přes dopravní úřad, žádná návštěva STK nebyla třeba, tak nevím no....

Odesláno
před 14 hodinami, African napsal:

Tak s typovým listem na Ford Mondeo jsem tak pět let zpátky řešil alu kola pouze přes dopravní úřad, žádná návštěva STK nebyla třeba, tak nevím no....

Já na to šel tenkrát jinak - nechal jsem si ve Volvu vypsat všechno, co šlo na moje auto nacpat, s tím  na úřad, kde mi to přepsali do techničáku, zaplatil jsem, myslím, dvojku a hotovo. Ale už je to sakra nějaký pátek.

Odesláno
59 minutes ago, Irwinek said:

Já na to šel tenkrát jinak - nechal jsem si ve Volvu vypsat všechno, co šlo na moje auto nacpat, s tím  na úřad, kde mi to přepsali do techničáku, zaplatil jsem, myslím, dvojku a hotovo. Ale už je to sakra nějaký pátek.

Hlavně alu kola nikdo dříve neřešil, natož před dvaceti lety jak píše Bacil. Začali kvůli tomu vyhoudat pár let zpátky....ale co, přezuto, zítra na STK s typovým listem, který je nově taky asi na deset stránek 😆 Stejně jde nakonec jenom o prašule, ale je to ztráta času...

20251028_094934489.JPG

Odesláno
před 37 minutami, African napsal:

Hlavně alu kola nikdo dříve neřešil, natož před dvaceti lety jak píše Bacil. Začali kvůli tomu vyhoudat pár let zpátky....ale co, přezuto, zítra na STK s typovým listem, který je nově taky asi na deset stránek 😆 Stejně jde nakonec jenom o prašule, ale je to ztráta času...

20251028_094934489.JPG

Nojo, o prachy jde až v první řadě 😞

Odesláno

Taky už máme přezuto.... řešil jsem to minulou středu než jsme odjížděli na Šumavu. A díky Bohu za to....v pondělí to tam někteří měli jako "rallye letní gumy"

IMG_20251024_094638.jpg

IMG_20251027_092033.jpg

• Dát hlas 3
Odesláno
2 hours ago, Gustaf said:

Taky už máme přezuto.... řešil jsem to minulou středu než jsme odjížděli na Šumavu. A díky Bohu za to....v pondělí to tam někteří měli jako "rallye letní gumy"

IMG_20251024_094638.jpg

IMG_20251027_092033.jpg

Však ukazovali hafo ichtylů co jezdilo po horách na letňákách a prej, no my s tím nepočítali že může na horách chumelit 😆

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 59 minutami, African napsal:

Však ukazovali hafo ichtylů co jezdilo po horách na letňákách a prej, no my s tím nepočítali že může na horách chumelit 😆

https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/snih-horska-sluzba-hory-obleceni-turiste-zachranari.A251028_132549_hradec-zpravy_kurl

image.png.e7ebd4fe39397cc3e5e1126c95a65114.png

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno

Měl jsem konečně možnost podívat se a projet nový A5 Avant, tedy "nástupce". Zvenku krásné auto, subjektivní pocit. Zevnitř takový docela kosmos, jízda s 2,0 TDi MH byla celkem fajn. Musím, ale říct, že celková kvalita zpracování a materiálů šla dolů. Měl jsem štěstí, a po menší odmlce, jsem nakonec znovu sedl do A4, ale tentokrát Allroad. Připadala mi kvalitativně lepší než A5...  lepší motor, převodovka a poctivé Quattro to jen umocnili. Na naše silnice ideál. Doufám, že bude roky sloužit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...