Libor_OV Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Ahoj McMac, kamarád si byl pro funglovku Mustanga v Německu, protože s prodejci v rámci poptávky a jednání v ČR nehnul. A zaplatil o 300 tKc míň, než tu. 2
McMac Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Ahoj Libore, diky moc, je to pro me cenne info - ted mi jeden kamarad taky napsal, ze na Mustangy slevy nejsou. Mac
Ušák_linn Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Ahoj, nechci ti do toho moc kecat, ale za mě Camaro je ještě o kousek dál pokud jde o sportovnost a třeba nějakou zatáčku. Jinak v Čr se nikomu slevy dávat nechcou, ale stačí popojet za hranice a tam se domluvit dá. 1
McMac Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu (upraveno) Ahoj, díky, chápu - Camaro registruju, ale mě se ten poslední Mustang líbí víc a pro klid mojí duše chci mít podporu ofiko servisní sítě. Já to bych to nejradši koupil o lokálního dealera, kam i budu jezdit na servis atd. Kdyby byl rozdíl cca 100 tis, tak na to asi kašlu, ale kdyby to mělo být 150-200+ tak už bych se do NDR podíval - co jsem koukal, tak je mají i skladem nový. EDIT: a co jsem koukal, tak záruka by měla platit normálně i u nás... Upraveno 7. listopadu uživatelem McMac
neuromancer Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu (upraveno) Kamarád objednával Mustanga v kabriu vloni v červnu a dočkal se po 7 měsících, sleva samozřejmě nebyla, i s další výbavou to bylo za 1,88 s DPH. S mnoha V8 Camary i Mustangy jsem hlavně po USA najezdil tisíce mil a subjektivně mně přijde Mustang kvalitativně o třídu výš, lepší zvuk, interiér i jízdní vlastnosti. Cenově byl také posazen o něco výše a hlavně Camaro se stejně už 2 roky nevyrábí Upraveno 7. listopadu uživatelem neuromancer 1
prying Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu S těmi mustangy byl velký problém a ani prodejci netušili zda a kdy něco dostanou.
Ušák_linn Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu On 11/7/2025 at 11:35 AM, neuromancer said: Kamarád objednával Mustanga v kabriu vloni v červnu a dočkal se po 7 měsících, sleva samozřejmě nebyla, i s další výbavou to bylo za 1,88 s DPH. S mnoha V8 Camary i Mustangy jsem hlavně po USA najezdil tisíce mil a subjektivně mně přijde Mustang kvalitativně o třídu výš, lepší zvuk, interiér i jízdní vlastnosti. Cenově byl také posazen o něco výše a hlavně Camaro se stejně už 2 roky nevyrábí To bych si už za ty peníze šel raději koupit lehce jetou g87 a ještě bych ušetřil nebo už pomalu Lc500. Sice to nejsou kabra ale za mě prostě mustang ma byt sranda kara okolo milionu.
jkba Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Mě to sice neoslovuje, znám ale kluka co sem ty ameriky vozí, zhomologuje, zaregistruje a nestojí to úplný bambiliony, kdyby to někoho zajímalo, tak sz
bluman Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu 18 minutes ago, jkba said: Mě to sice neoslovuje, znám ale kluka co sem ty ameriky vozí, zhomologuje, zaregistruje a nestojí to úplný bambiliony, kdyby to někoho zajímalo, tak sz Mustang ani Camaro nejak neoslovuje ani mna, ale nejaka taka Corvetta.. Normalne si mi nasadil chrobaka do hlavy
McMac Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 4 hodinami, Ušák_linn napsal: To bych si už za ty peníze šel raději koupit lehce jetou g87 a ještě bych ušetřil nebo už pomalu Lc500. Sice to nejsou kabra ale za mě prostě mustang ma byt sranda kara okolo milionu. Ono když rozšíříš výběr úplně mimo kategorii, tak je možností hodně, ale když chce někdo kabrio a ještě k tomu aby se tam vešli tak nějak 4 lidi, tak je výběr mizivý ... Ale jako souhlas, mustang má stát milion, na druhou stranu zase buďme rádi, že se takovýhle auto ještě vyrábí a dováží - i za tyhle peníze. (S láskou vzpomínám na časy před 10+ lety, kdy si člověk vytáhl ceník, vybral si model a tam měl seznam motorizací dlouhej jak telefonní seznam, ale to už je pryč ... ) 1
neuromancer Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Mustang V8 v základu za milión byl, před 10 lety, teď holt stojí o půl mega víc Je fakt, že zdražil i v Americe, 2015 byl za 35K, teď je za 45. Ale jak píše předřečník, buďme rádi, že se vůbec vyrábí.
Ušák_linn Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu On 11/8/2025 at 8:43 PM, McMac said: Ono když rozšíříš výběr úplně mimo kategorii, tak je možností hodně, ale když chce někdo kabrio a ještě k tomu aby se tam vešli tak nějak 4 lidi, tak je výběr mizivý ... Ale jako souhlas, mustang má stát milion, na druhou stranu zase buďme rádi, že se takovýhle auto ještě vyrábí a dováží - i za tyhle peníze. (S láskou vzpomínám na časy před 10+ lety, kdy si člověk vytáhl ceník, vybral si model a tam měl seznam motorizací dlouhej jak telefonní seznam, ale to už je pryč ... ) Pak je ještě variantou Gckova M4 taky jí dělaj v kabriu a ve 4 v ní jezdíme bez problémů. A ještě se spotřebou do 10litru což na delší cesty může být výhodou. 1
McMac Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu Diky, ano, to je druha varianta, ale plnotucny Mko uz mi prijde zbytecne moc (sportovnosti i naklady) a M440i se mi tolik nelibi zvenku a je to vic do komfortu co se koncepce tyce (min valcu s turbem, xDrive, vzdy automat). Ale mam to jako volbu cislo 2 Jeste budu premyslet. (Bohuzel nic moc jinyho na trhu neni nebo se mi nelibi). 1
kloubik Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu (upraveno) Uz mi prislo ze chvilku i snezilo.... Upraveno 17. listopadu uživatelem kloubik 4
Ušák_linn Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu (upraveno) Nemáte někdo zkušenost s novýma 2.0tdi 150kw od Audi? Mám od srpna novou A5 najeto mam aktuálně 7tis km a za tu dobu už po druhé dolívám litrovku oleje. nepřijde mi to normální Upraveno 18. listopadu uživatelem Ušák_linn
Ušák_linn Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Tady ještě foto aby mi někdo neřekl, že jsem blázen, ale ptám se, protože stará 320d s nájezdem 420tis si nevezme ani kapku a tohle je nový tak??
kloubik Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Myslím že je toho plný internet, hlavně ohledně škodovek a vw 147kw verze. Když představili tyto nové Evo diesly tak se to dost řešilo, ale čekal bych že 5 let od uvedení už to bude lepší.Myslím že se někde psalo že Evo 2 verze motorů už by na tom měla být lépe. Ale asi teda ne. 1
Ušák_linn Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu U té první verze o tom vím, ale tohle už by měla být dvojka, kde jsem myslel, že je to vyřešené kdybych jel tohle reklamovat tak už mam 3. reklamaci za poslední 3 měsíce.
Dez123 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu To se to až tak sere? Mně se ty novější generace hlavně vůbec nelíbí, všude lesklé plasty a světýlka, vypadá to jak u youtubera v pokojíčku. 1
exBURN Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Zatím bohužel u všech verzí 147kw tdi je spořeba oleje 1 litr na cca 3000km normální a časem se to jen zhoršuje. Bohužel dokud to není k litru na tisíc, tak to nejde ani reklamovat jelikož to škoda uvádí jako normální. Co na to DPF po nějakém nájezdu, bůh ví.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se