Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 (upraveno) uz se tesim na jaro.. Tak to se nedivím, nejkrásnější auto všech dob, Jaguat Type E Edit - teď jsem si vlákno letmo prohlédl a musím konstatovat, jsi hovado , takhle se chovat k BMW, už se nedivím, že strkáš Breitlingy do motoru. Upraveno 19. ledna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 kuva, ja chci taky babu se ctyrkama Já zas tvoje auto, vyměníme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 sice se v tom houby vyznám, ale netýkalo se to především starších dieselových motorů? v novém mondeu by měly být motory z psa a ty jsou na ropáky relativně tiché Za volantem Mondeo TDCI 2,0 manuál kombi (r.v. 2008) a BMW 525D automat kombi (r.v. 2007) je z mého pohledu rozdíl ve ZVUKu zahřátého motoru zanedbatelný a to mám uši dost fajnové. Nevím jak zvenku, to mám na háku Jo ale zátah pane ZÁTAH to je o něčem jiném :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 sice se v tom houby vyznám, ale netýkalo se to především starších dieselových motorů? v novém mondeu by měly být motory z psa a ty jsou na ropáky relativně tiché Motory ford jsou tiché skutečně jen relativně, ale hlavně, ten otřesný zvuk je u nového Mondea sice o něco méně otřesný (píšu proto malými písmeny), ale otřesným zůstal. Není to až tak o počtu decibelů, jako o kultivovanosti a tam je - a to včetně BMW - rozhodný počet válců. 4 válce jsou i u BMW, přes veškerou technickou úroveň a sofistikovanost, zvukově otřesné. Jak jsem psal už výše, 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to ničím nenahradíš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Motory ford jsou tiché skutečně jen relativně, ale hlavně, ten otřesný zvuk je u nového Mondea sice o něco méně otřesný (píšu proto malými písmeny), ale otřesným zůstal. Není to až tak o počtu decibelů, jako o kultivovanosti a tam je - a to včetně BMW - rozhodný počet válců. 4 válce jsou i u BMW, přes veškerou technickou úroveň a sofistikovanost, zvukově otřesné. Jak jsem psal už výše, 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to ničím nenahradíš..... jasně, taky bych raději jezdil šestihrnkem BMW, ale z důvodu toho krouťáku. ten zvuk mondea uvnitř auta už při slabě puštěném rádiu nevnímám a už vůbec ne jako otřesný - což je subjektivní, tobě to tak může připadat a nebudeme se o tom hádat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Ford Focus II Combi, r.v. 2006, 1.6 TDCi, pro 4 členou rodinu postačující . . . . . a hlavně . . . spotřeba 4,8 l v létě a necelých 6 l v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Citroen Xsara 1,4 Merida Matts Crusader 2001 prilezitostne otcov Ford Focus II 1,6 a este prilezitostnejsie sluzobna Oktafka 2.0 FSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Ceckovej Mercedes-za pet let vymeneny vsechny cepy ,ramena ,pruziny a tlumice-schnily je to jak brambor a navic je v haji alternator---stridam medveda a bavoraky-tohle je moje treti hvezda a urcite posledni---pokud by nekoho napadlo to koupit,at mu radsi ruce upadnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Ceckovej Mercedes-za pet let vymeneny vsechny cepy ,ramena ,pruziny a tlumice-schnily je to jak brambor a navic je v haji alternator---stridam medveda a bavoraky-tohle je moje treti hvezda a urcite posledni---pokud by nekoho napadlo to koupit,at mu radsi ruce upadnou Tak ho prodej, ať si můžeš nový, neděravý kalhoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Tak ho prodej, ať si můžeš nový, neděravý kalhoty Prodej,prodej,ale jak ,kdyz ho nikdo nechce--kalhoty od italu se sypou a penize na novy nejsou----vsechno jsem utratil za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Ja- VW Passat Variant 1.9TDI (130K) 6-kvalt(2005),plna vybava,chrom paket Moja zena- VW Passat Variant 1.8T (150k) 5-kvalt(2003),skoro plna vybava Ja som volajako na tie volklswageny.Moje naj auto VW Golf(stvorkovy)bola to taka moja laska,lenze potom sme narobili deti jako smeti+pes a uz nam bolo male a tak sme museli poriesit tieto kravy. Podla mna je TOP BMW.Mal som nejake pozicane a myslim,ze je su to naj auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Prodej,prodej,ale jak ,kdyz ho nikdo nechce--kalhoty od italu se sypou a penize na novy nejsou----vsechno jsem utratil za hodinky Tak to budeš muset prodat nějaký hodinky, abys měl na ty nový gatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 BMW a TOP? U nového BMW (9500km najeto) nám minulý týden dost spektakulární odešlo servořízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Když už se tady machruje co kdo má úžasného na ježdění, nemůže se taky machrovat kdo toho má víc? Já mám tři kousky. Má někdo víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Já mám tři kousky. Má někdo víc? Pokud se počítají pouze auta na mne osobně zaregistrovaná, tak jsem na tom stejně. Pokud se smí připočítat i manželka, tak na tom lépe jsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 .. nemůže se taky machrovat kdo toho má víc?.. A další level: Kdo má za sklem invalidu a nezaslouží si ho? (Já ne a takový lidi z duše nenávidím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 A další level: Kdo má za sklem invalidu a nezaslouží si ho? (Já ne a takový lidi z duše nenávidím) Hmmmm... treba majitel nejmenovanych inzertnich novin? Invalida za sklem v tech jeho vozech (pro ty, kdo nevi - casto k videni v ulici Na Porici me fakt rozesmiva Auto za 5 mega s vozickem na prednim skle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Hmmmm... treba majitel nejmenovanych inzertnich novin? Invalida za sklem v tech jeho vozech (pro ty, kdo nevi - casto k videni v ulici Na Porici me fakt rozesmiva Auto za 5 mega s vozickem na prednim skle... V tomto případě jde asi opravdu o normální hovado , ale jinak bych byl možná s odsudky opatrnější. Přítelkyně má modrej vozejček, takže ho na autě mám, ale zároveň má k němu spárovanej průkaz a já ho na autě můžu mít jen v okamžiku, kdy ona jede se mnou. Poněvač modrej vozejček je přenosnej. Takže pokud bych měl třeba i Bentley Continental GT a modrou značku, tak můžu bejt hovado korumpující magistrátní ouřady, ale taky třeba jen vezu invalidního dědečka na vyšetření. edit: slovosled Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Taky bych byl opatrný, invalidu měl i M.Jiránek za oknem svýho Lamba... Dle výkonů repre soudím, že oprávněně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 V tomto případě jde asi opravdu o normální hovado , ale jinak bych byl možná s odsudky opatrnější. Přítelkyně má modrej vozejček, takže ho na autě mám, ale zároveň má k němu spárovanej průkaz a já ho na autě můžu mít jen v okamžiku, kdy ona jede se mnou. Poněvač modrej vozejček je přenosnej. Takže pokud bych měl třeba i Bentley Continental GT a modrou značku, tak můžu bejt hovado korumpující magistrátní ouřady, ale taky třeba jen vezu invalidního dědečka na vyšetření. edit: slovosled Jojo, to je mi jasny... Jen nevim, jak invalidu nalozit do napr. F430 (nebo co jsem to tam videl naposled) Taky bych byl opatrný, invalidu měl i M.Jiránek za oknem svýho Lamba... Dle výkonů repre soudím, že oprávněně. No jo, ale to uz je zas jina kapitola U toho lamba, stejne jako u ferrari, o ty opravnenosti dost pochybuju - pokud je nekdo v takovym stavu, ze ma na modrej vozicek narok, pak tohle nejsou uplne idealni auta pro prepravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se