Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
uz se tesim na jaro..

Tak to se nedivím, nejkrásnější auto všech dob, Jaguat Type E :speak_cool: :speak_cool:

Edit - teď jsem si vlákno letmo prohlédl a musím konstatovat, jsi hovado :lol: , takhle se chovat k BMW, už se nedivím, že strkáš Breitlingy do motoru.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice se v tom houby vyznám, ale netýkalo se to především starších dieselových motorů? v novém mondeu by měly být motory z psa a ty jsou na ropáky relativně tiché

Za volantem Mondeo TDCI 2,0 manuál kombi (r.v. 2008) a BMW 525D automat kombi (r.v. 2007) je z mého pohledu rozdíl ve ZVUKu zahřátého motoru zanedbatelný a to mám uši dost fajnové.

Nevím jak zvenku, to mám na háku

Jo ale zátah pane ZÁTAH to je o něčem jiném :-)

Odkaz ke komentáři

sice se v tom houby vyznám, ale netýkalo se to především starších dieselových motorů? v novém mondeu by měly být motory z psa a ty jsou na ropáky relativně tiché

Motory ford jsou tiché skutečně jen relativně, ale hlavně, ten otřesný zvuk je u nového Mondea sice o něco méně otřesný (píšu proto malými písmeny), ale otřesným zůstal. Není to až tak o počtu decibelů, jako o kultivovanosti a tam je - a to včetně BMW - rozhodný počet válců. 4 válce jsou i u BMW, přes veškerou technickou úroveň a sofistikovanost, zvukově otřesné.

Jak jsem psal už výše, 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to ničím nenahradíš.....

Odkaz ke komentáři

Motory ford jsou tiché skutečně jen relativně, ale hlavně, ten otřesný zvuk je u nového Mondea sice o něco méně otřesný (píšu proto malými písmeny), ale otřesným zůstal. Není to až tak o počtu decibelů, jako o kultivovanosti a tam je - a to včetně BMW - rozhodný počet válců. 4 válce jsou i u BMW, přes veškerou technickou úroveň a sofistikovanost, zvukově otřesné.

Jak jsem psal už výše, 6 válců v řadě je 6 válců v řadě, to ničím nenahradíš.....

jasně, taky bych raději jezdil šestihrnkem BMW, ale z důvodu toho krouťáku.

ten zvuk mondea uvnitř auta už při slabě puštěném rádiu nevnímám a už vůbec ne jako otřesný - což je subjektivní, tobě to tak může připadat a nebudeme se o tom hádat :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ceckovej Mercedes-za pet let vymeneny vsechny cepy ,ramena ,pruziny a tlumice-schnily je to jak brambor a navic je v haji alternator---stridam medveda a bavoraky-tohle je moje treti hvezda a urcite posledni---pokud by nekoho napadlo to koupit,at mu radsi ruce upadnou

Tak ho prodej, ať si můžeš nový, neděravý kalhoty :D

Odkaz ke komentáři

Ja- VW Passat Variant 1.9TDI (130K) 6-kvalt(2005),plna vybava,chrom paket

Moja zena- VW Passat Variant 1.8T (150k) 5-kvalt(2003),skoro plna vybava

Ja som volajako na tie volklswageny.Moje naj auto VW Golf(stvorkovy)bola to taka moja laska,lenze potom sme narobili deti jako smeti+pes a uz nam bolo male a tak sme museli poriesit tieto kravy.

Podla mna je TOP BMW.Mal som nejake pozicane a myslim,ze je su to naj auta.

Odkaz ke komentáři

A další level: Kdo má za sklem invalidu a nezaslouží si ho?

(Já ne a takový lidi z duše nenávidím)

Hmmmm... treba majitel nejmenovanych inzertnich novin? Invalida za sklem v tech jeho vozech (pro ty, kdo nevi - casto k videni v ulici Na Porici ;) me fakt rozesmiva :D Auto za 5 mega s vozickem na prednim skle...

Odkaz ke komentáři

Hmmmm... treba majitel nejmenovanych inzertnich novin? Invalida za sklem v tech jeho vozech (pro ty, kdo nevi - casto k videni v ulici Na Porici ;) me fakt rozesmiva :D Auto za 5 mega s vozickem na prednim skle...

V tomto případě jde asi opravdu o normální hovado :) , ale jinak bych byl možná s odsudky opatrnější. Přítelkyně má modrej vozejček, takže ho na autě mám, ale zároveň má k němu spárovanej průkaz a já ho na autě můžu mít jen v okamžiku, kdy ona jede se mnou. Poněvač modrej vozejček je přenosnej. Takže pokud bych měl třeba i Bentley Continental GT a modrou značku, tak můžu bejt hovado korumpující magistrátní ouřady, ale taky třeba jen vezu invalidního dědečka na vyšetření. :)

edit: slovosled

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

V tomto případě jde asi opravdu o normální hovado :) , ale jinak bych byl možná s odsudky opatrnější. Přítelkyně má modrej vozejček, takže ho na autě mám, ale zároveň má k němu spárovanej průkaz a já ho na autě můžu mít jen v okamžiku, kdy ona jede se mnou. Poněvač modrej vozejček je přenosnej. Takže pokud bych měl třeba i Bentley Continental GT a modrou značku, tak můžu bejt hovado korumpující magistrátní ouřady, ale taky třeba jen vezu invalidního dědečka na vyšetření. :)

edit: slovosled

Jojo, to je mi jasny... Jen nevim, jak invalidu nalozit do napr. F430 (nebo co jsem to tam videl naposled) :D

Taky bych byl opatrný, invalidu měl i M.Jiránek za oknem svýho Lamba... Dle výkonů repre soudím, že oprávněně.

:lol2: No jo, ale to uz je zas jina kapitola ;)

U toho lamba, stejne jako u ferrari, o ty opravnenosti dost pochybuju - pokud je nekdo v takovym stavu, ze ma na modrej vozicek narok, pak tohle nejsou uplne idealni auta pro prepravu ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...